Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 31 Oktober 2008

MAJLIS FATWA AKAN BERINDAK ?


Apakah Jawi, Jakim, Jaik dan semua J badan yang ada I huruf besar akan berkumpul untuk mengeluarkan fatwa tentang:

Apakah Islam atau tidak Islam anak Razak Baginda dengan arwah Altantuya yang kini menetap di Ulan Bator ibu kota Mongolia?

Apakah Razak Baginda berkahwin sah dari pandangan Jawi, Jakim dan Jais ?

Jika anak arwah Altantuya ini sah Islamnya maka bilakah hendak di hantar delegasi untuk mengambil anak ini?

Jika anak ini dibesarkan di Mongolia apakah ini akan mengugat akidah umah?

Apa akan terjadi jika anak ini nanti naik kuda , pandai memanah dan berlagak macam Pengkid?




11 ulasan:

ilazz berkata...

byknyer soklan ko.. isyh isyhh

hafiz berkata...

hahaha bro. dia akan didenda. hahaha

Tanpa Nama berkata...

kah! kah ! kah! kah! kah! bangang punya komen dari anak RAIS! kah! kah ! kah! kah kah! kah ! kah! kah! kah! bangang punya komen dari anak RAIS! kah! kah ! kah! kah kah! kah ! kah! kah! kah! bangang punya komen dari anak RAIS! kah! kah ! kah! kah kah! kah ! kah! kah! kah! bangang punya komen dari anak RAIS! kah! kah ! kah! kah
dino_yp@yahoo.com

OIP534 berkata...

Rilexx... kes masih berjalan... manalah tau satu hari nanti CCTV kat diamond exhibition kat S'pore tuh berjaya dijadikan bahan bukti terbaru...

pemikir lapuk berkata...

anak Altantuya..adakah jenis ke TUAN an melayu?....layak ke dia masuk UM NO?...ke dia kena masuk MIC ke MCA ke GERAKAN?

acoy berkata...

salam..
saudara melayuku..jgn lupa tentang fatwa yg dah mengharamkan rokok.fikirkan itu dulu.jgn terlalu mencari kesalahan org melayu lain.ini cuma teguran sebagai saudara melayu kamu

Pill not Kills berkata...

bro,
J yang ade I akan bertindak selepas mendapat arahan la..konsep for govment servant yang diguna pakai adalah..saya yang menurut perintah..if not, no kenaikan pangkat/gaji/gred and so on..
masalah kat malaysia is adalah, orang yang berkelulusan SPM bertindak as a decision maker, yang mendapat PHD hanya sebagai executor..pikirlah..

Tarik berkata...

Brader Hisham:

Biarlah budak yang tak berdosa (tapi berpenyakit) tu duduk di sana bersama 2.9 juta rakyat Mongolia yang lain.

"At 1,564,116 square kilometres, Mongolia is the nineteenth largest, and the most sparsely populated independent country in the world with a population of around 2.9 million people...."

Razak dgn Altantuya tu pun hanya alami "puppy love" @ $uka-$ama-$uka saja. Tiada niat lain untuk dirikan rumahtangga lama2....

Dia pun macam nama blog sdra juga--sekali-sekala tukar tiub!

Adios.

Tanpa Nama berkata...

Parking Man.

Kelak jika dia menjadi PM beliau akan bergelar 'Najib Razak Baginda'. Gelaran ini akan kita berikan padanya hingga beliau mati dan ditanam disebelah jirat kekasihnya Al-Tantuya.

cucupakkasim berkata...

majlis fatwa jika hendak melakukan sesuatu tindakan pun perlu meminta kebenaran..apa-apa pun semua pemimpin-pemimpin united malays national organisation semuanya PENCURI BESAR,mereka telah mencuri segala hasil negara dan hak-hak kita sejak 51 tahun yang lalu.. Hidup Sosialisma..!

arryani berkata...

Aku rasa baik ke je yg jadi reporter. Detail sikit info yg kitaorg boleh dpt. Nanti aku bg ko surat sokongan eh.(gurau eh)