Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 31 Oktober 2008

BERITA BELUM DI SAHKAN !


Razak Baginda telah kelihatan berada di Lapangan Terbang Kuala Lumpur pada jam 6.00 petang ini.

Razak Baginda kelihatan tidak di iringi oleh kaum keluarganya. Dia kelihatan bersendirian dan hanya membawa sebuah kerpai palstik.

Pegawai Syarikat Air Bangla telah memberi tahu bahawa Razak Baginda telah membeli tiket satu hala untuk penerbang Air Bangla menuju ke Ulan Bator Mongolia.

Penerbangan AB658 ini akan meninggalkan KLIA pada jam 10.30 malam menuju Hong Kong sebelum menyambung perajalanan ke Ulan Bator. Penerbangan AB658 ini akan sampai ke Ulan Bator jam 7.30 pagi waktu tempatan

Ajensi berita telah melaporkan, besar kemungkinan Razak Baginda menuju ke Ulan Bator kerana terlalu rindu akan anaknya yang kesaorangan setelah ibunya Altantuya menjadi arwah.(tt)




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Please do not make joke about other people's suffering. Two years in jail is bad enough for him and his family. Let him have a well deserve comfort with his dear ones.

putra revolusi berkata...

Betoi ke berita ni, atau hang buat lawak lagi, Isham?

kluangman berkata...

Dia sudah dibebaskan, takkan nak pergi tandas pun tukar tiub nak ikut kahkahkahkahkahkahkah

Hanief berkata...

LOL! Bior betul! Takkan bini Razak yang lawyer tu tak cemburu?

cucupakkasim berkata...

dia rindukan ulan bator.. rindu atau tak,semua pemimpin-pemimpin united malays national organisation adalah PENCURI BESAR,telah mencuri hasil negara dan hak-hak rakyat sejak 51 tahun yang lalu..Hidup Sosialisma..!!

Tanpa Nama berkata...

WAKAHKAHKAHKAHKAH! Ini betul2 barai!

ilovebudu berkata...

hahahaha...cepatnye

binjairian berkata...

adakah anda semua percaya dgn sistem penghakiman negara????

ahahahah...lawak btol..
kalau kes budak2 kecik pecah rumah bleh la nak percaya...
kalau dah terlibat dgn nama2 member2 org politik nih...jgn harap la..
dari awal dah tahu Razak Baginda akan di bebaskan akan di istiharkan tidak bersalah...dah bleh agak lama dah.

sedangkan nama Najib kluar 2 3 kali pn tak kene dtg mahkamah pn pasal die cakap die tak kenal jek..dgn hanya cakap tak kenal terus takde siasatan...aku pn bleh pi bunuh jiran aku cakap aku tak bunuh die....pooda dai

najib razak berkata...

the first tanpa nama ....who really cares about altantuyaa suffering? certainly not najib razak...