Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 13 Oktober 2008

MUHYIDDIN TOKOH TERBAIK JAWATAN TPM – U.malayau

MELBOURNE 12 Okt. - Tun Dr. Mahathir Mohamad meramalkan bahawa Tan Sri Muhyiddin Yassin merupakan 'tokoh terbaik' untuk menjadi Timbalan Perdana Menteri Malaysia.

kah kah kah…. cam mana wak sembab ni dari menteri half past six jadi tokoh terbaik… kah kah kah…. wak sembab ni dah jadi barua madey…… best betul….wak ni nanti adan menjadi tukang heboh madey….. rakyat seluruh dunia berjaga-jaga ini lanun besar….. habis dilanunnya nanti…. tiang-tiang rumah pun dia balon….kah kah kah…. tak caya tanya orang johor…. longkang dan parit pun wak sembab ni dah jual…. kah kah kah.…



3 ulasan:

tayar pancit berkata...

hangpa kena paham...untuk chedet terus relevan dalam politik...dia kena ada barua untuk heboh pasai dia...barua dia tak lain tak bukan si muka lebam ni dan budak botak dari jerlun la...lepas mac 2009 dia masuk balik persatuan yang dia buat dulu...lepas tu jadila penasihat kepada sang pekan mongol...jadi malaysia akan terus di bawah chedet secara tak langsung...kepada pejuang taksub umno, chedet melayu tulen ka?

Luncai Dan Labunya berkata...

Ala.. tak kan tak tahu, Muhyiddin ni dah kena rekrut jadi puppet Tun M je. Mesti la dia sokong Muhyiddin. Kalau tengok dan diteliti betul-betul betul ka si Muhyiddin ni sesuai jadi TPM.
Hahaha.. Untuk ini aku ketawa terguling-guling!

gorilla biskut berkata...

Mahathir memang beri sokongan kepada Muhyiddin dan tak hairan sokongan juga diberikan kepada Najib.

nampak gayanya macam era Mahathir sudah muncul kembali....