Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 1 November 2008

MT ARAH PERAYU UNDI PULANG - melayau


KUALA LUMPUR 31 Okt. - Majlis Tertinggi (MT) UMNO hari ini memberi amaran kepada ejen pelobi, pengurus kempen dan perayu undi calon-calon pemilihan UMNO yang berada di hotel sekitar ibu negara dan negeri-negeri supaya pulang ke bahagian masing-masing sebelum dikesan oleh pemantau dan dikenakan tindakan.


kah kah kah….. ini kutu rayau atau perayu…. kah kah kah….patut lah hotel penuh…. kah kah kah… abis gro kena book…..kah kah kah …. ada kutu rayau cari makan… kah kah kah…

kalau balik kampung kutu rayau ni nak buat apa?......nak cari kontrek di selangor kena open tender….. kah kah kah… di perak kena open tender…. di pulau pinang kena open tender….. kah kah kah….

tak baik hati majlis tertinggi ni….. nak tutup pintu rezeki…. kah kah kah….ni kan musim menuai tiga tahun sekali…. tak kan menteri dan yb nak makan sorang… kah kah kah… kutu rayau nak juga tumpang cari makan…. kah kah kah




3 ulasan:

cucupakkasim berkata...

itu masalahnya,pemimpin saja yang nak kondoi,orang lain tak payah,aku kata bahawa,semua pemimpin-pemimpin united malays national organisation ni adalah PENCURI BESAR,mencuri segala hasil negara dan hak-hak rakyat sejak 51 tahun...Hidup Sosialisma..!

Mr. Padedoh berkata...

kah kah, tak baik buat orang ketawa, nanti sakit perut.
memang tensen, i nak duduk ngan gro tak dapat, kejap kejap terbang, terbang entah mana?
ke tingkat 4 lah apa lagi

http://padedoh.wordpress.com

Farouk berkata...

Memang patut pun Majlis Tertinggi sound ejen pelobi ni. Mereka nilah yang merosakkan nama UMNO. Entah bila kerja-kerja melobi ni nak habis...