Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Disember 2008

BERITA GUMBIRA !!!! RAZAK BAGINDA AKAN DI HERET KE MAHKAMAH – KARPAL SINGH



KUALA LUMPUR, Dec 12 – Peguam Karpal Singh telah mendapat arahan dari keluarga arwah Altantuya untuk membawa kembali kes Razak Baginda ke mahkamah.

Keluarga Altantuya meminta satu kajian perundangan terhadap Razak Baginda dilakukan kerana dia dibebaskan dari tuduhan membunuh Altantuya.

Permintaan Karpal Singah ini akan didengar di Mahkamah Tinggi Shah Alam minggu depan.

Dalam masa yang sama Dr Shaaribu Setev ayahanda kepada arwah Altantuya sedang merancang untuk menyamana $100 juta ringgit kerajaan Malaysia, Razak Baginda dan dua anggota polis yang sedang dibicarakan.

Kes Razak Baginda ini akan kembali menghantui Najib Razak yang dikatakan kekasih awal Altantuya seperti tertera dalam Akuan Bersumpah P Subramaniam.

Kedua-dua kes baru ini pasti akan ‘menceriakan suasana politik negara’ terutama pada bulan March tahun depan apabila Najib akan menjadi presiden gerombolan United Malays National Organisation.

Rakyat seluruh negara akan turut sama bergumbira dan bertepuk tangan sambil menari-nari.


kah kah kah.... muka bik mama masam berkerut... kah kah kah... pasti turun lima kg...kah kah kah...



12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Brader saya dah bilang muka bik mama huduh sekarang sebab tak mekap, mat monggol suruh bik mama dengar cakap dia, hati hati nanti bik mama meletup satu negara tanah runtuh...Mat Monggol dah gelabah... kalah perang brader sebab Mat Monggol beli jet pejuang tanpa enjin....tak caya pegi MILAN Italy tanya projek tim....kalah perang brader bik mama nak meletup cari singh.>>hahahahahaha..kalah perang

hafiz berkata...

hahah mudahan rosmah kempunan tak dapat jadi firstlady. hahaha bik mama...bik mama...hahaha

Tanpa Nama berkata...

Ya ke RB boleh diadili semula? Ini berita betoi atau lelucon? Ingat siapa Hakim Mahkamah/Negara tu? Tun Zaki orang siapa dong? Orang memperjuangkan keadilan atau orang "UMNO"? Kapal boleh berjaya setapak tapi mungkin gostan apabila sampai ke mahkamah persekutuan, bagaimanapun boleh cuba, jangan putus asa.

sEmut berkata...

bik mama bik luuuuuzerrr.

najib punya mani
baginda dapat nama
baginda punya mani
bik mama belum dapat ma

kahakhakhkahakakhkah

kluangman berkata...

Alangkah kesiannya bagi yang mengharap Razak Baginda dan Najib tetap dipersalahkan dalam kes lacur altantuya.

Alangkah baiknya kalau waris keluarga dengan bantuan karpal menubuhkan mahkamah sendiri untuk memuaskan hati mereka.

Mat Cendana berkata...

Isham, SALAH tu - Bukan dia hilang 5 kg, dia TAMBAH... Bila stress, dia kena makan nak bagi hilang tension... dah ler memang sedia banyak. Sikit hari lagi boleh jadi MODEL iklan TAYAR - "The Michelin Woman" Heheh!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Selagi Bala tak pulang ke Malaysia untuk jawap , kes ini tak boleh di tutup .
Tapi kalau Bala pulang ke Malaysia bila , Bala tidak akan masuk mahkamah.
Tetapi akan dimasukan kedalam ISA.

Dan juga doktor yang "rawat" lubang najis si saiful tu tidak dibenarkan masuk negara Malaysia untuk 1 generasi

Imam yang dengar sumpah Saiful telah ditepi-tepi kan.
Dan imam besar negeri Perlis telah keluar kan amaran tentang bahaya nya najis.
mari kita tanya PM bodohwi dan dpm najis .
Di mana Bala? dan di mana Doktor ?

Cubaan demi cubaan untuk heret Anwar ke mahkamah, cubaan demi cubaan untuk heret RPK ke court, cubaan demi cubaan untuk heret Irene Fernandez ke magistrate.
tapi DPP tak cuba pun untuk heret Razak baginda balik ke dalam kandang saksi.
Tak ada cubaan langsung untuk tarik balik passport VK lingam, Tun mahatahi dan kutu kutu nya.

( dulu , saya respect itu mahathir tapi cara dia jawab semacam tahi dalam video Lingam )
i say , Not only the killers of Altantuya go to hell,you too mahathir.

malayatodaydotcom berkata...

bik mama turun 5kg, najib makin botak.. baginda "bukan sultan" baru sibuk berdoa.. haha

tiga2 layan...

malayatoday.com

jabsp berkata...

merayap dan terbang malam.sepatutnya terlebih tahu daripada lain lain makluk.tetapi terbang malamnya hanyalah sebagai balacai bik mama untuk melihat makluk mana yang bolih terus di perbodoh.walaupun satu jagat mengatakan cerah,tetapi bila pecacai bik mama,walaupun seorang mengatakan gelap,maka gelaplah juga katanya,mnyebabkan ia terus terbang dalam kecerahan.itulah keluangman

Tanpa Nama berkata...

Yes!! we are back in business....biar N.R and Bik Mama kempunan! They don't have the calibre and integrity to be P.M and 1st Lady of our beloved Malaysia.
Sebab tu kot landslide merata-rata kat Klang Valley..Bik Mama hentak-hentak kaki tunjuk temper tantrum, like a spoilt brat!!!

Tanpa Nama berkata...

dasyatnya bengali ni, dia tu best in malaysia, dulu ANWAR PUN KATA SEBELUN HANG kena kes sodomee, dia ambil karpal sebagai personal lawyer. mama bik najib sekarang terkejut, lagi best kalau bawa kes ini keluar dari MALAYSIA , KECUT TELUR NAJIB NANTI.

Farouk berkata...

Seandainya benar-benar Razak Baginda dan Najib tak terlibat dalam pembunuhan Altantuya, dan selepas keluarga si mati memohon Razak Baginda didakwa semula, kemudian tetap didapati tak bersalah, apakah lagi cara yang keluarga si mati nak buat agaknya bagi memuaskan hati mereka yang menganggap Razak Baginda dan Najib bersalah? Sampai bila badan kehakiman akan dicop sebagai badan perundangan yang tidak adil dan berat sebelah?