Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 Disember 2008

POLITIK WANG : UMNO SEDIA TERIMA IDEA - melayau


KEMAMAN 2 Dis. - UMNO sedia menerima sebarang idea atau cadangan daripada pelbagai pihak untuk mengurangkan masalah yang dihadapi parti itu terutama yang melibatkan soal politik wang, kata Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi.

Perdana Menteri yang juga Presiden UMNO berkata, cadangan berkenaan sama ada daripada ahli UMNO sendiri atau bukan ahli boleh digunakan untuk melakukan perubahan yang diperlukan bagi memperkasakan parti itu.

kah kah kah…. ini betul betul desprate… kah kah kah…. ini betul betul nazak... kah kah kah

kah kah kah...nak cari idea?... betul ke ni?… kah kah kah…

kah kah kah…. cukup senang kalau hendak selesaikan hal rasuah dalam gerombolan…. kah kah kah….

kah kah kah...tak perlu banyak modal…. tak perlu fikir jauh sangat…. kah kah kah…

kah kah kah.... beri amaran.... kah kah kah...SESIAPA YANG DI DAPATI RASUAH AKAN TIDUR SEKATIL DENGAN BIK MAMA….. kah kah kah…… jamin 100% tak ada yang berani ambil rasuah… kah kah kah...

kah kah kah.... kalau degil juga ...BIK MAMA AKAN HIMPIT... kah kah kah...

kah kah kah .... masih lagi degil.... KENA SERKUP HANTU KOPEK..... kah kah kah



8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bik mama = hantu kopek!...huahaha..mmg sesuai sgt

Tanpa Nama berkata...

Kalau Pak Lah nak tahu, mula mula kena pecat mat mongol tu dan baru UMNO boleh selamat.
kalau Pak Lah nak rakyat yakin maka dakwa lah Bik Mama tu.
Akhir kalam kalau Pak Lah nak selamat bawa mereka yang sokon join Pakatan Rakyat dan bubarkan UMNO. sekian terima kasih tapi kalau tak buat kita kalah perang brader.

Tanpa Nama berkata...

..nak cari idea kena tido 40 hari 40 mlm..

pemikir muda berkata...

sikit-skit bik mama..skit-skit bik mama.burin jugak aku asik pasal bik mama je kat dalam blog ni.haha.

mesti nanti banyak cadangan yang akan diberi jadi UMNO kena pilih mana yang terbaik untuk membendung masalah politik wang.apapun tindakan tak boleh pilih bulu.

kucingsiam berkata...

meow~

sibuk sangatlah bik mama tu takde masa nak pergi shopping di paris, london dan new york.

hehehe bapak ketam ajar anak ketam jalan lurus ... kalau bisa kucingsiam rela ditibai tomcat kurap kat lorong haji taib tuh .. ahaks

only berkata...

terimalah dan buatlah idea apapun.yang penting kena ada usaha itizam untuk selesaikan masalah politik wang ni.kalau setakat cakap saja dan tindakan pun sambil lewa je dah macam "melepaskan batuk ditangga".Pak Lah boleh banteras politik wang tapi kena lebih tegas dan tak boleh pilih bulu la.

Kucing Hitam berkata...

sorry tak faham. Bik Mama tu sapa?

Khun Pana aka johanssm berkata...

Cara baru untuk makan rasuah adalah.
Cara baru untuk tipu adalah.
umno nak hapus rasuah? Jangan bermimpi lah.

Untuk jadi Perdana menteri , orang tu harus di undi oleh rakyat jelata.
Bukan nya undi yang di beli dari kontactor suku sakat umnoputra jenis kelas F .
rasuah dalam bn ialah seperti pdrm menolak IPCMC. itu lah kesudahan nya.

Bik Mama tu apa? Bik mama sejenis burger gemuk jenis kelas C4 yang di miliki datuk sri Najib bin submarine.