.

Sabtu, 3 Januari 2009

PAKATAN SEDIA HADAPI GERKAN KHAS BN SELANGOR - mStar


PETALING JAYA: Pakatan Rakyat Selangor mengalu-alukan penubuhan Suara Rakyat Selangor (Suaras) oleh Barisan Nasional (BN) negeri itu dalam usaha menggesa kerajaan negeri menunaikan manifesto pilihan raya umum yang lalu.

Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad berkata, beliau tidak kisah dengan penubuhan badan tersebut dalam usaha BN untuk mengadakan satu gerakan khas bagi menggesa kerajaan negeri dikuasai Pakatan yang terdiri daripada Parti Keadilan Rakyat (PKR), PAS dan DAP kerana ia akan membolehkan pihaknya bekerja dengan lebih baik.

"Jika mereka nak buat, buatlah. Jika ada tekanan seperti itu, kita akan bekerja dengan lebih baik lagi," katanya ketika dihubungi mStar Online, hari ini.

lihat ini lah contoh kerajaan Pakatan yang terbuka dan telus.

kah kah kah…kesian mat botox… dah tidak ada cara nak kempen jadi ketua pemuda…. kah kah kah…

kah kah kah…. munkeee ni sanggup jadi baruan Pakatan…. kah kah kah…

woit…munkee ni kerja keras untuk memastikan manifesto Pakatan di jalankan…. kah kah kah….

kah kah kah... mat botox ni betol bodoh… kah kah kah…. bila Pakatan menjalankan manifesto kempuananlaaa munkee ni… tak dapat lagi curi pasir…. kah kah kah…3 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Setuju .
Banyak cadangan, rancangan dan program Pakatan Rakyat Selangor telah di sekat dengan kejam oleh rejim bn.
harap dengan ada gerakan khas oleh rejim bn untuk pasti kan rancangan dan janji PR Selangor boleh berjalan dengan lancar..

IndukYati berkata...

betapa bijaknya jawapan khalid samad diatas saranan nak tubuhkan pakatan itu...itulah mat botox..maghin maso ekau jadi EmBee gayo melangit..apo pasal ekau nie lombap dlm hal politik nie...

Johan berkata...

kahkahkah..mat botox ni bile jd MB selangor bkn main ckp "smuanya OK!"..kahkahkah..
woit mat botox,itu fail2 lu suruh lu pnya staf koyak apa pasal?apa lu mau sembunyi??skandal songlap wang Balkis apa crite??kahkahkah