Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 Januari 2009

GEMPAR!! ANJING DI BAWAH - WAN FARID LEBIH UNDERDOG DARI CALON PAS – KHIR TOYO - bernama

(Bernama) - Anggota Majlis Tertinggi Umno Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo menyifatkan Datuk Wan Farid Wan Salleh, calon Barisan Nasional (BN) bagi pilihan raya kecil kawasan Parlimen Kuala Terengganu, 17 Jan ini, sebagai calon "bukan pilihan."

Beliau berkata ini kerana pada pilihan raya umum lepas, BN hanya menang satu daripada empat kerusi Dewan Undangan Negeri di kawasan Kuala Terengganu.



kah kah kah…. UNDERDOG?.... woit ni kena tanya dewan bahasa dan petaka…. ANJING DI BAWAH KE? ….. ATAU ANJING GEMPAL ISAP CIGAR DAVIDOFF….kah kah kah….

woit… ini satu perkembangan sehat…. bila mat botox kata underdog…. ada makna yang besar… kah kah kah…. bila bernama bawa berita ini…. lagi ada makna yang lagi besar…. kah kah kah….

woit….semua ini nak kasi mat mongol susah hati… kah kah kah…kah kah kah… kah kah kah



12 ulasan:

LeeSlimShady berkata...

Segala - galanya akan jadi kelam-kabut weiii....alahai BN

jangan Peningkan Pakatan Rakyat dengan Masalah ko..........

IndukYati berkata...

den pon tak koso nak pikir dlm2 pasal hal nie,nie semua perang saraf utk pilihanraya jer,'underdog'..bangang ko apo si mat botox tu,dah mamai kot

Tanpa Nama berkata...

Segala - galanya akan jadi kelam-kabut weiii....alahai BN

"jangan Peningkan Pakatan Rakyat dengan Masalah ko "

Woit LEE SLIM SHADY !!
Cara ko bagi statement tu macamlah ko ni pempimpin tertinggi PR.
Hahahaha .....

- S/Usaha Bahagian PR

kluangman berkata...

Apa yang dimaksudkan oleh Khir Toyo sebagai 'calon bukan pilihan' bukanlah bermaksud 'underdog' seperti yang ditafsirkan oleh Tukar Tiub.

Di pilihanraya, calon atau apa jua keadaan tidak pernah menggunakan istilah 'underdog'.

Oleh itu janganlah ketawa melampau batas sekadar menunjukkan akal sendiri yang dangkal.

Tanpa Nama berkata...

As'kum Azalli Hussin (LeeSlimShady), Aku bukannya penyokong parti kerajaan dan bukan jugak penyokong parti pembankang . Namun terimalah hakikat ni ..... demokrasi dah lama wujud kat negara ni, sebelum mak bapak aku dan mak bapak kau dilahirkan lagi.
Selamat bertanding pada calon-calon MP yg bertanding di P 36 Kuala Terengganu. Itulah demokrasi namanya ....

- Nak jadi Calon

Tanpa Nama berkata...

bro

tak de live dari kt ke, macam kat p pauh dulu

HeroHuruHara berkata...

Lailahaillallah,
Allahuakbar,
surah Al-Ikhlas

3X

buat Masjid Al-Aqsa yang sedang dikepung oleh tentera rejim yahudi israel..

MahadeyBersiong berkata...

Underdog pulak dah..Ini mesti kes tak dapat doggy zahrah lah ni..

Awan Lahon berkata...

woo..ini namanya pergolakan..hahaha..sana kata lain sini kata lain situ kata lain ...tapi sana sini situ sama Dacing maaa...hahahha...musim mengomen kot...hahaha

Johan berkata...

Td gua tgh cari2 brita2 pilihanraya K.trengganu,trnmpak gmbar si Wan Ahmad tu tgh potong rmbut sorg budak..fuyoooo..woit munkee,klu menang nnti,lu snggup dtg blk kawasan lu tu dan potong rmbut bdk agi ka?? atau lu jd tukang jerit dan buat kecoh kat parlimen?(tu poun klu lu rajin hadir sidang parlimen)kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni dia potong kepala orang orang KT la pulak......tehehehehehe

jomboi berkata...

anak toyo tu kalau bubuh dia kat situ boleh la dikatakan 'hot-dog' pulak kut?
'hot-dog' kalu - senanglah lagi kena ratah oleh pas punya calun ...
'hot-dog' perisa tempe (jawo asli punya mali) hehehehehehehehe