Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 12 Februari 2009

PROJEK MEGA MAKAN TUAN - KESAH BENAR - HOT !!



Dolah Badawi terperangkap dalam lift selama 30 minit pagi tadi.

Lift ini di Putrajaya International Convention Centre.

Inilah projek mega yang sudah mula runtuh rantah.

Berapa ratus juta pemaju sudah kaut.

Siapa main con dan berapa puluh sub con yang meniaga atas angin.

Siapa kontrektor projek ini? Ini macam kerja kontrektor dari Senaling.

Pengalaman membuat jamban sekolah di Batu Kikir kemudian membuat Convention Center.


ah kah kah kah..... kah kah kah.




10 ulasan:

Che berkata...

buat jamban pun cam sial ada hati nak wat mega projek..inilah hasil ketuanan melayu..kah kah kah kah...

fredo berkata...

ala.. kena kurung pon dia rilek jekk!! bole tidur... bonus 30 minit!! sape nk kasii!! hahahaha

mr_abubakr berkata...

bangang punyo kontraktor!
sian dolah..haha

Tanpa Nama berkata...

oooo..PATUT LA JAMBAN KAT SITU OK JE...MMMMMMM

ejal berkata...

baik xda uncle pet!!
klu x konfom amik kesempatan tuh!!!!cucuk kt lubang idung jer!!!kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Berita terkini
-Perdana menteri Malaysia didapati tertidur dalam lif ketika terperangkap. Setiausaha sulit PM meminta gambar tersebut jangan disiarkan atas sebab-sebab peribadi. Ketika keluar dr lif, Abdullah kelihatan mamai.

Tanpa Nama berkata...

silap tu..dollah terkurung dalam jamban..bukan lif..layan zzzzzzzzzzzzz skjap...

sang kelembai berkata...

wahai geng2 gerombolan yang prihatin. tak faham?...

baiklah..

wahai ahli2 umno yang dimuliakan..

anda dijemput untuk melepaskan rasa di blog saya, kerana saya tidak menyokong parti anda.

http://masihpicisan.blogspot.com/

kerana aku juga penghisap rokok kretek, memakai topi pemancing, menyimpan janggut dan suka senyum sampai nampak gigi.

p.s: sori sifu, tumpang lalu, hehe.
dari bekas student lu...

Awan Lahon berkata...

wow...kakakka..jambatan kelantan 2 bila nak sipa?...kakaka makan hati weeee

Farouk berkata...

Jika benar ada 'yang tak kena' dengan Putrajaya, tak kiralah PICC ke, apa ke, jangan tanya Pak Lah, tanyalah Mahathir. Beliaulah 'tuan' yang mengasaskan Putrajaya... Kenapa Pak lah pula nak kena jawap?...