Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 12 Februari 2009

YANG MANA SATU ADIK YANG MANA SATU ABANG ?





kah kah kah ..... SILA TEKA ... kah kah kah

woit .... MANA SATU ADIK... MANA SATU ABANG... kah kah kah..

kah kah kah.... SIAPA BETUL... KENA SUNAT SEKALI LAGI....kah kah kah



35 ulasan:

dollah yankee berkata...

kah..kah..kah.. rasa-rasa depa ni 'twin'..

zack berkata...

Dua-dua mari satu tongkang jugak...!!
Itu cermin mata nasib ada baik hanyut
dekat Pulau Pangkor sekarang sudah jadi itu kepala lanun...!!!Tapi adik
(bawah) nasib ada kurang bagus cuma bukak itu kedai roti canai warong
mamak dekat itu simpang SITIAWAN...
tapi sekarang ada hatisuka jugak sebab itu abang mari satu tongkang boleh kasi besar itu warong...kasi buka restoran...tukartiub and the gang boleh mari....mari........

Muhd Aizat berkata...

haha..kasor tue..haha..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah kah kah...aku rasa orang yg sama tu...proses evolusi berlaku...

Jig

Tok Moh berkata...

Kah..kah..kah...
Menteri Besar Mamak...
Kah..kah..kah...

Nasi Kandar Satuuu...
Kah..kah..kah...
Ketuanan Mamak...
Hidup Melayau..Hidup Mamak..
Hidup Mat Mat Monggol...
Hidup Bik Mama...

Kah..Kah..Kah...
Raja pun suka dengan Mamak...
Apa punya Turr la...raja..kapur..
Hidup Mat Ngantuk...

Raja & menteri Mamak..dua-dua mangkuk..ayun...
Kah..Kah...Mat Gelap Mamak..

ComaOFsouls berkata...

hahahhahaha..
sialan la...pecah perut aku~!!!!!

Aiman berkata...

susah nak teka kembar seiras ni...

jawa peranakan berkata...

BERITA BAIK UNTUK PENIAGA NASI LEMAK DI BUKIT GANTANG DAN BUKIT SELAMBAU!!

sedikit masa lagi akan diedarkan akhbar Utusan Melayau secara PERCUMA di bukit gantang dan bukit selambau..

boleh la buat bungkus nasi lemak..

PS-tapi AWAS!! kajian menunjukkan bahawa nasi lemak yang dibungkus menggunakan akhbar Utusan Melayau akan cepat basi..

jawa peranakan berkata...

selepas Barrack Obama, kini muncul seorang lagi pemimpin kulit hitam yang hebat..

tukarblog berkata...

kah kah kah kah dah tak ada modal tulisan, gambar pun buat perbandingan... kah kah kah, ingat PKR aje yang ketandusan idea dan isu, ko pun ikut sama ketandusan idea... kah kah kah apa dah jadi kualiti tulisan @ esei di blog nie yang dulu bagus, sekarang elek! mcm budak2 rempit tulis aje... sindiran kebudak-budakan... baik baca blog CHEDET yang berkualiti tulisannya...

rozali53uk berkata...

Yang tu tak penting kut, bukan hak dia ,dapat kedia....tu yang ajaipnyo rezeki menggolek..tau-tau dapat MB runtuh...hebat tu misti kawtim dengan sesiapa woit bukan senang nak senang cuma tak susah dapat susah!

holla berkata...

yang bawah tu mcm budak2 je,mesti adik nye..yang di atas tu abangnye,byk tgk tv nih,tu pasal pakai spec..

SAJ berkata...

Hello HR,

I thought you were a socialist!
When did you morph into a communalist?
Really disappointed that even you cannot rise above the politics of race & "skin colour"!
Please focus on more substantive issues that affect this nation.
Thank You

nigel berkata...

This is something picked up from a tamil blog and translated in english that I received in my email.
Interesting

Dear All,
> Many of you may not know the true story. The stories we hear about
> Kugan is not true. He is not a luxury car thief. In fact he worked for
> his uncle whom tow cars for finance companies.
>
> Kugan actually was
> trying to tow a policeman’s own car and when confronted by the Police,
> he fired back at the police and said he was only doing his duty and
> not
> afraid of Police.
>
> The Police got angry with Kugan’s remark and thus
> arrested him and finally killed him. Spread this actual story around
> and don’t believe everything in the media. See how they are trying to
> link us so that the INDIAN people get wiped out of this country.
> Also heard that the policemen that got involved were transferred to HQ
> for their “own safety”.
> Guys don’t let this one go off
> easily. If the authorities failed to punish those responsible, the
> INDIANS should do something about it. Today its Kugan, tomorrow it
> might be our own brothers or kids. ?
> Have A Great Day,
>
> Thank you and warmest regards
>
> may his soul rest in peace

Tanpa Nama berkata...

mestilah yang atas abang...adik kena berkorban untuk abang

Tanpa Nama berkata...

Tak ada substance.

Tanpa Nama berkata...

F##k that nigga
when they come the heater...
be the elevator...pussy eater...
got shot hibernator...too desperator...motherf##er...

snoop dog vs old dirty bastard
(conditioner)......

ComaOFsouls berkata...

woi tukarblog...

kalau ko rasa blog ni x bagus..ko berambus jela..tak payah nak kecoh2...

Tanpa Nama berkata...

Bro,though entry ni kategori santai tapi tak cun ler bila diungkit bab warna .Takot dicap rasis puler.Pak Habib dah mula terasa gatai tapak tangan nak sains surat tawaran ke" universiti terbuka ".Takot abang terpilih dlm intake ni.Merana lah adik merindu abg nanti. Zumbri Brahmin(Fair Skin)

anak Jemapoh berkata...

Salam.....
Ironi kat sini simple je, bukan soal perkauman@x, jangan salah faham @ tersepak hati.
Sindiran untuk gerombolan tentang semangat KETUANAN MELAYU !!!, fikirkanlah. Dalam keadaan Babi Negara tersepit semua cara 'halal' dan boleh digadaikan.
Anak, undang2, isteri, raja, tanah, prinsip apatah lagi maruah.
Jangan pandang apa yang tersurat, lihat pada yang tersirat.

Mat COOL berkata...

woit Tukarblog....

tak COOL la baca chedet....
tak COOOL la geng dgn gerombolan...
tak COOL la pakai batik lengan panjang...
tak COOL la jadi PEMUDA/PUTERI gerombolan...
SEMUAAA yang ada sangkutpaut dgn gerombolan/BN sekarang ni tak COOL la braderr..

Tukarblog nak tumpang kat TT ni pun...tak COOL..nah seposen pi main jauh-jauh...

ini hanya untuk orang2 yang COOOOOOL aje..porah!

Tanpa Nama berkata...

yANG ATAS MACAM TOKEH KEDAI NASIK GANJA KAT BUS STAND TANJUNG RAMBUTAN...yang bawah macam tokeh kedai nasik campur pekan lama....wange wange wange..........

Navy pencen

ketuapolislossantos berkata...

bro TT,
mungkin bro TT xde niat, tp post ni nmpk macam rasis la pulak.

jgnlah sbb benci sgt kat amno,
kita pun terikut-ikut cara rasis depa.

bg aku, sape2 jd MB pon boleh, nak jd PM sekali pon x kesah...cina ke, mamak ke..dgn syarat dia muslim & mukmin (& bukan amno/BN@perasuah hehehe)

ini pendapat aku je, no offence.

fikiranlicin berkata...

ehm..er...ek...umh...erkk...hehehe

kucingsiam berkata...

meow~

coolah brader SAJ ... bukan niat bung hisham nak jadi "communalist".

contoh ini cuma satu satira untuk mendedahkan betapa songsang dan palsu pemikiran "communalist" dalam PEKEMBAR.

satu parti palsu yang mengaku pembela satu bangsa tertentu tetapi sanggup melantik sesiapa juga sebagai ketua perompak. tak kisahlah mamak ke, MCA ke, MIC ke ... sama.

Tanpa Nama berkata...

Mana?..yang mana?.. aku tak nampak pun??.. pinjam torchlight jap ooii..

Ishaq berkata...

RACIST. PR byk menang atas sokongan, undi semua kaum x berbelah bahagi. ni ko hina balik mcm pilih bulu. mcm mana nak maintain ni bro. ingat sikit. x baik mencaci org. Wallahualam.

benludin berkata...

bro,
kena tanya pyanhabib sebab pyan kata zambri tu kawan dia

haha

Che berkata...

buat DNA test, aku rasa 2 ekor nih kembar!...pekembar...kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ekelhhh tukar bloh... cam la aku taxk tau sape ko... ni madey kan?? hahahah x malu promote blog sendiri... xde org nak baca la chedet ko tu kakakkakakak

Tanpa Nama berkata...

yang atas tu la abg,yang bawah adik.

jawa peranakan berkata...

amboi..ramai yang bagi jawapan betul ni..maknanya ramai la yang nak kena sunat sekali lagi..hehehe..

Mat Cool..
aku setuju dengan statement kau tu..cuma kurang setuju dengan Tak Cool la pakai baju batik lengan panjang..sebab hari ni aku pakai baju batik lengan panjang..

lebih tak cool kalau pakai baju batik tanpa lengan..

Tanpa Nama berkata...

HAHAHAHAHAHA.....!!APA SUDAH JADI SAMA ITU KETUHANAN MALAYU...
HAHAHAHAHAHAHAHA

antara...

MALAYU,MALAYAU & Mamak Pasembor line clear?...

reformist101 berkata...

Ate deme tak ndak MB yang reti bertalkin, deme nak MB yang reti buat roti nan!

Tanpa Nama berkata...

kwang ...kwang...kwang...tak baik kutuk kawan ni dosa......dia mengaji tinggi tauuuu...