Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 11 April 2009

NAJIB GANTIKAN BN JIKA PERLU- mkini


Bekas presiden Gerakan, Dr Lim Keng Yaik hari ini meminta Perdana Menteri, Najib Razak supaya mengambil langkah berani dalam melaksanakan perubahan radikal untuk memastikan BN menjadi releven.

Malah, katanya, jika perlu Najib mesti bersedia merombak BN menjadi suatu gabungan yang baru.

"Anda perlu ikut jejak bapa anda," katanya sambil menambah, jika BN tidak sesuai lagi, maka ia perlu diganti.



kah kah kah… IKUT JEJAK BAPANYA?.... kah kah kah…

woit…. NAK IKUT MACAM MANA SARIMAH DAH TUA…kah kah kah…

kah kah kah ….BERANI KE?... NANTI BIK MAMA JOGGING BARU GEMPA…kah kah kah

kah kah kah…. SATU MALAYSIA GEMPA NANTI….kah kah kah



9 ulasan:

samilux berkata...

boleh dengar nasihat dr airliur cuba tanya another idiot dr koh semua cari makan aje fight for individual gain apa punya parti bodoh cina tak guna

Tanpa Nama berkata...

Melayau

Menonton TV punca gemuk?
KUALA LUMPUR 10 April - Percaya atau tidak, 30 peratus kanak-kanak di negara ini yang menghabiskan masa lapan jam sehari menonton televisyen dan bermain komputer didapati menghadapi masalah obesiti.

Gamaknya bik mama kuat tgk tv la ni

Tanpa Nama berkata...

BikMama tu termakan TV plasma tu perut dia gemuk macam tapir kena santau ....
Lim King Air-Liur Yuks tu depa dok interbiu buat apa .. hangpa tak jemu2 ka lap muka ...aku ingat mamat nie dah mampus ..bukan dapat TUN ker cukong nie

kage bunshin no jutsu berkata...

bik busty mama...kahkahkah

SL Chan berkata...

gerakan ni kasi bungkus jugak lagi baik...

Sudin berkata...

Gerakan ?
Tak gerak,tak makan.

Gerakan akan dilanda gempa bumi berukuran 13 skala.......lingkup !

Tanpa Nama berkata...

yer betul tu kena tukar skit!!!
BN kekalkan tp bukan barisan nasional tp barisan najib!!! hahah.ha.
klu dah gerombolan tu gerombolan jgk!!
haha.ha..

-WR-

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..

bleh ke najib ikut jejak bapanya??
adekah bapanye pernah membunuh wanita mongolia?
adakah bapanye pernah membeli kapal selam??

kalau bapanye tau begini perangai najib,silap2 najib pun tak sempat mengikut jejak bapanye.

jawa peranakan berkata...

TUN RAZAK?
SARIMAH?
SARIMAH MANA?
SENIWATI SARIMAH TU KE?
APAHAL?
ADA GOSIP KE DULU2?