Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 23 April 2009

TERKINI !!! TER NOW !! NGO YANG NGOOOOOK


GMP MOHON MAAF PADA MALAYSIAKINI
- mkini

Kira-kira empat jam selepas menghubungi Mohd Hilmi, penasihat undang-undang GMP, Nor Ali Nordin menghubungi Malaysiakini untuk memohon di atas kesilapan tersebut.

Katanya, Mohd Hilmi telah bercakap dengannya dan mereka ingin memohon maaf kepada Malaysiakini di atas kesilapan menamakan lamanweb tersebut dalam laporan polis semalam.

Nor Ali juga berkata, beliau dan anggota GMP yang lain akan ke balai polis Sungai Senam jam 3 petang ini untuk memperbetulkan laporan polis semalam.

Katanya, mereka akan mengeluarkan nama Malaysiakini dari laporan tersebut dan menggantikannya dengan lamanweb yang menyiarkan laporan berkenaan.

Beliau berkata berkata, GMP telah memaklumkan kepada akhbar-akhbar harian tempatan mengenai kesilapan tersebut.

Nor Ali berkata, akhbar-akhbar berkenaan telah memberi jaminan akan menyiarkan pembetulannya.

Bernama dan Utusan Malaysia (atas), adalah antara media yang menyiarkan berita mengenai laporan polis yang dibuat terhadap Malaysiakini itu.


kah kah kah…. SURUH PERGI SEKOLAH LARI… kah kah kah..

kah kah kah… SURUH BACA BUKU MALAS… kah kah kah..

kah kah kah… DAH BESAR JADI KAKI BODEK… kah kah kah…

woit… MALAYSIA KINI – EJAAN MELAYU … MALAYSIA TODAY – EJAAN INGGERIS… BLOG – EJAN GLOBAL…AKU KAKI BODEK….EJAAN GMP… kah kah kah..

woit… NAMPAK NGO NI NGOOOOooooooK…. kah kah kah...



18 ulasan:

Johnny B. Rempit berkata...

Pandai pulak mintak mahap!

Hahahaha...

kucingsiam berkata...

meow~

Teringat kisah mat taib kantoi buat laporan polis terhadap RPK ... blog MalaysiaToday pon dia tak tau buka ... nak minta tolong wartawan cina. Artikel tak baca main hentam keromo je, bab mana yang dikatakan menghasut pon dia tak tau.

Kalau kat sekolah dah kena rotan oleh cikgu ... Siapa nak masuk NGO gerombolan lagi, kalau bukan losers. Parti losers lah tu gerombolan.

Sudah tentu bukan pilihan mereka yang kool.

Tanpa Nama berkata...

Itulah kecik-kecik tak mau mati,sudah besar jadi bodoh. Banggau betoi.

fahmi berkata...

ni cerita lawak.. tindakan tanpa usul periksa mengakibatkan ia menjadi kelakar.. hahaha

Non Langgak berkata...

Tu la buat habeh beras mak pak saja.Bongok sampai ke tua.

Harga berkata...

GMP..Gabungan Melayu Pembohong mintak mahap...kat Malaysiakini pakai wakil...apa ke barang! Nak mintak mahap mesti lah sendiri buat bukan pakai loyar..BODOH...satu lagi kerja bodoh si Hilmi ni...Tiap2 kali ada je kerja bodoh yg dia ni buat...agak2nya kalau tak tampal post it note utk bernafas kat kepala dia , mesti tu pun dia lupa...lupa nak bernafas sebab bodoh sangat..LOL!

akutakata berkata...

Bodoh punya UMNO.

Tanpa Nama berkata...

kah, kah, kah, ha, ha, ha,.....
apa punya NGO HA, HA, HA, KAH, KAH, KAH. Macam macam ada.......

toytian berkata...

Kita doakan sama-sama agar mike kembali ke pangkal jalan,jadilah rakyat yang berguna,bukan diguna-guna dgn gula-gula melayu umno.Janganlah kita setakat menang sorak,hak kita tergadai.cth 30% kouta dimansuhkan. Fikirlah mengunakan otak,bukan kaki.

matt berkata...

bRO hope to live the day to see you becoming information minister of MALAYSIA.BARU ADA STANDARD BUKAN MCM MANKOK BERAYON GEROMBOLAN.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Tiada maaf bagi mu....hahaha
Munkee dah terlupa cara untuk berak...hahaha
Terus berak dari mulut...hahaha
MalaysiaKini di sama kan MalaysiaToday. betul betul punya mangkuk hayun.

MalaysiaToday pon ada 2.
http://www.malaysiatoday.com/ atau http://mt.m2day.org/2008/ ...hahaha
Silap-silap saman yang pro umno punya MalaysiaToday....jadi mangkuk berok lagi.

oghekiter berkata...

MI NO SPEK INGLIS...
EHH AWAT LAA BENGAP SGT PUAK UMNO NI
TAK MALU KER YEOP...
HIDUP NAK MEMBODEK JER KOGHEJE NYE..
BUAT MALU SULTAN JER...

Tanpa Nama berkata...

GMP tu Good Malay Practice ke?...hau hau hau hau

Tanpa Nama berkata...

Ini pun berita ngoook juga, Fairuz TKM1 P.Pinang tiada buat kesalahan kata SPeRM, kena tarik balik perletakkan jawatan atau SPR tolak perletak jawatan Fairus kerana tiada kes? pening, pening....kerna gerembolan takut p/raya ke?...pelik, pelik...tapi ket mesia semua BOLEH!

Master Yoda berkata...

Kah kah kah

Sah takleh terima kekalahan, wat undang2 pelik...

Ape ke hei Yob?

Bengong toi la depa ni....

bukit teluk sera berkata...

nasib baik dia tak buat laporan polis di balai bomba.

muahahaha.

Tanpa Nama berkata...

GMP- Gua Memang Pembodek...


-SickSense-

SL Chan berkata...

Bodoh dan bangang betul ngo ini...