Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 8 Mei 2009

PECAH BERITA - BERITA TERBARAI - ISA NGOOOK!!!




SEPULUH CAMPUR TIGA DI BEBAS ISA

Mereka yang akan di bebaskan termasuk tiga orang pemimpin Hindraf.

Kita sama gembira.

ISA wajib di hapuskan!




17 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Dulu umno dan PIG musa tuduh Hindraf tu penganas Harimau tiger.
Dulu kata itu 3 keling Hindraf keras kepala mesti duduk dalam Kamunting lama-lama.
( 2 Hindraf dah bebas tapi tak bebas pasal tak boleh bertemu siapa-siapa)

Yang betul ganas ialah Bik mama.
sila masukan Bik mama dalam kamunting untuk keselamatan 1Malaysia.

Ya, saya pakai istilah "keling" sebab saya pon kaki racing.Opps bukan racing tapi kaki racist.
Hindraf pon racist.
Sebab Hindraf chuma bela nasib kulit yang sehitam lingam dengan nya.
Malaysia ada ramai yang di tindas bukan kaum india sahaja.
Hindraf mesti tukar nama ke Apanama.

SangPencinta berkata...

bro ini bererti ada 10+3 kekosongan kat Kemunting tu.. emm

Tanpa Nama berkata...

UMNO/Bn sudah takut !!! kalau tak lepas... datanglah kota Alam "by-Election"...

Sampai sekarang UMNO/BN pun belum tentu nak tanding di Penanti atau tidak !!!

UMNO/BN sekarang ni takut dengan bayang2 sendiri !! bagus-bagus , masa sudah dekat, tak lama lagi habis UMNO/BN !!

Hidup Rakyat


Dakis.

Edyes berkata...

Terima kasih kerajaan Malaysia kerana begitu prihatin...

atau kerana tidak mahu berdepan dengan pilihanraya baru selepas Penanti??

Ini salah satu kebijaksanaan pemimpin bernama Anwar.

Tanpa Nama berkata...

Tu semua nak larikan perhatian rakyat pada isu perak. Weii, dah la, aku bukan bodoh.

Hati Kecamuk berkata...

tak cukup budget ke nak bagi mkn kat tahanan kamunting? kahkahkah! nak berjimat ke woit! kahkahkah!
betul2 ngok...

KEROL berkata...

hhahahahah sindrom takut Pilihanraya Kecil la tu...BN penakut

Alias Mohd Yusof berkata...

Nampaknya BN lebih takut nak buat pilihanraya kecil daripada takut kepada ancaman Hindraf.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah...

kalau tutup kamunting tu pun org tetap tak sokong umno/bn... wei bik mama kalau bangkai di sembur ngan minyak wangi... ia akan berbau tungkik

itulah umno/bn... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

apa tujuan pembebasan?
a)najib betul2 inginkan perubahan, betul2 ingin mendengar suara rakyat &betul2 insaf bahwa isa tu takde pekdah?
b)najib takcukup duit utk maintenance para tahanan sbb dana terkumpul dari jualan bon & saham amanah baru2 ini hanya cukup utk belanja beli beberapa saham terpilih supaya indeks bursa tak merudum banyak lantaran ekonomi malaysia tampak kukuh?
c)najib mengutamakan keseluruhan rakyat, jadi berpendapat yg 13 tu dah lama sangat makan free, tidor free, buang najis pun free, so nak tukar bagi rakyat lain pulak merasa mengecap kemudahan free tersebut? (contohnya, er, raja petra ke?)

sila2 pangkah undi anda, tengok siapa yang kena.. a kah, b kah, c kah? nujum pak belalang dialu2kan

-average joe-

TokMudim berkata...

scaredy-pigs

Telur babi kecut bila ada PRK.......

Tanpa Nama berkata...

bro tukar tiub..

nak tau ker kenapa 3 lagik tu dibebaskan???

sebabnya adalah, is3 rosmah tuh TAKUT UNTUK ADA PILIHANRAYA KECIL...SEBAB DIER TAKUT KALAH LAGIK...hehehe..

pasal tuh manoharan dibebaskan...kena GERTAK SKIT DAH TAKUT is3 rosmah nie...eheheh..

TAKUT PILIHANRAYA KECIL lagik...ehehe...mintak2 lepas nie lagik banyak pilihanraya kecil..hehe

TIUP TAYAR berkata...

MANO ANCAM akan letak jawatan..
Dah tentu akan ada PRK..
Dah tentu UMNO kena sembelih idup2..
Kat Selangor pulak tu :
Rahman Palil dengan PKZnya..
sekarang menikus..
Toyo dengan Disneynya..
sekarang moyok...

GERAKAN pulak sanggup ambil alih jadi hamba abdi jaga kawasan MANO.

MANO tetap nak "letak" jawatan!!!

Terkezut beruk ..beruk dan lembu BN..

He he he akhirnya terlepas geng 13..gara2 takut PRK!!

Bijak bijak..
MANO & SIVA

Mana Samey Veloo yang silap tertukar nama pada geran?

nakula sadewa berkata...

selepas ini semua penghuni kemta tanding pilihanraya (kalau menang ugut letak jawatan adun)..haha

Tanpa Nama berkata...

itu untuk menghabiskan stok lama,

Tanpa Nama berkata...

MANA BOLEH TAK DER PILIHARAYA KECIL
UMNO DAN BN KUAT KERANA MAMAK BENDAHARA MADDEY KUTTY.
Sekarang itu Kutty banyak marah sama itu isteri Najib sebab sudah lantik dia jaga MAS.
Itu mamak mee Penang Munir yang perasan kulit putih dan kaki kapur whisky dan brandy flight MAS ke London pun suka mantan PM jaga MAS.
Sebab dia ngantuk dan tidur jer.
So kasi dia night flight dengan Nori ke EWR nak shopping di NYC. Lain flight sebab tak naik sekali ke London.
Lagipun dia pun nak tengok mantan mamak Kutty naik angin sebab dia masih nak control Petronas.
Dan kalau boleh nak jadi Agong sekali. atau tidak pun TYT, boleh masuk sekali persidangan raja-raja.
Yerlah apa sajalah sebelum masuk kubur. kalau boleh masuk kubur nanti kat tepi KLCC. Supaya tiap hari dia boleh jenguk KLCC dari liang kubur.
Kira FengShui lah tu kan... macam semua projek termasuk poskod yang ada di KLCC dan Putrajaya....

Tanpa Nama berkata...

Bukan tak mahu lawan.
Tak buang duit rakyat...
Nanti tak cukup nak bawak duit pergi shopping di Paris, London, NYC, dan jugak los Angeles.
Kalau boleh nak beli sekali kain kapan dan batu nisan. Tempah khas dari NYC. Sure special tu nisan khas.
Dan kain kapan mestilahd ari designer boutique di Paris.
Yves St Lauren pun tak boleh challenge.
Ini kain kapan special..
Sebab nak lawan dgn cacing dan segala macam detrivore dan decomposer..
Kira Firaun dalam piramid pun tak boleh lawanlah kan...