Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 Jun 2009

DUA KALI LIMA - BERAPA ?



NIK AZIZ TETAP TOLAK RUNDINGAN KERAJAAN PERPADUAN -

TEMERLOH 9 Jun - Mursyidul Am Pas, Nik Aziz Nik Mat hari ini mengulangi pendirian peribadinya untuk terus menolak cadangan mengadakan sebarang rundingan atau menubuhkan kerajaan perpaduan bersama UMNO.

KAH KAH KAH…

kah kah kah… PERPADUAN NI NAK BUAT APA?.... kah kah kah…

kah kah kah…NAK BERPADU NAK PERGI KE MANA?.... kah kah kah…

kah kah kah... NAK JADI ROKET BUKAN BERPADU... ITU BERPANDU... kah kah kah..

kah kah kah…NASARUDDIN NAK GANTI WAK SEMBAB… kah kah kah..

kah kah kah… TWO TIMES FIVE…. FIVE TIMES TWO…. kah kah kah

KAH KAH KAH … KAH KAH KAH…



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Rakyat dah bagi signal " NO BN " di pilihanraya yang lepas.

Nak berunding dengan BN buat apa? Rakyat tak suka...

Itulah yang dikatakan tindakan kuburkan sendiri.

Media Siber berkata...

perpaduan tu kan bagus.. pendek plak ek entri kali nie. .kehkehkeh!

cheguBard berkata...

untuk tonton video siapa rosmah layari

http://chegubard.blogspot.com

jawa peranakan berkata...

PAS..jangan gali lubang kubur sendiri..

kalian dah ok..dah berada di landasan yang betul..jangan cari pasal..

Master Yoda berkata...

Merujuk kpd komen Media Siber

"Perpaduan tu kan bagus.. pendek plak ek entri kali nie....kehkehkeh!"

Udah la tu ye...Bior je deme karam..Nk tlg psai apee...For d sake of Melayu lagi ke? Tak abis2 ngan racist mcm ni...

almatayer berkata...

Mu..zakar..rah atau apa saja yang seangkatan dengannya lebih kepada ego seorang pemimpin...Jawatan yang disandang adalah lambang kuasa.Gua mau tunjuk wa punya power la..lu sapa wa presiden ma,apasal cakap manyak..ikut saja la..apala punya hampas

ct berkata...

cool betul nik aziz, mamat yg paling cool dalam satu malaysia ni. Sori yek, TT. Org pas kena dgr apa yg tok nik cakap ni.

Silap tok nik mungkin bagi chance pada raja berudu, tapi org dah tgk perangai dia dah, pru13 raja berudu akan dilupakan~~~