Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 Jun 2009

LIGAT - LEKAT - PEKAT






MANOHARA: LUKA DI DADA AKIBAT PISAU CUKUR KENING
- mkini

Manohara Odelia Pinot mendedahkan lebih terperinci bagaimana kesan-kesan luka di dadanya muncul yang didakwa dilakukan oleh suaminya sendiri, Tengku Temenggong Kelantan.

Bekas model muda itu, yang bergelar Cik Puan Temenggong Kelantan, berkata kejadian itu berlaku April lalu menggunakan pisau pencukur kening tetapi beliau "tidak mampu bergerak atau menjerit" untuk membantahnya, lapor harian Jakarta Globe minggu lepas.

"Perkara yang paling sukar tentang (kejadian) ini adalah saya sedar ia terjadi, saya boleh rasa, tetapi saya tidak mampu bergerak atau menjerit.

KAH KAH KAH..


kah kah kah… INI LEBIH HEBAT DARI AI NO CORRIDA ?... kah kah kah..

kah kah kah… INI GANAS… HEBAT…MELEKAT….LIGAT..kah kah kah….

kah kah kah… TAK TAHU AI NO CORRIDA… TANYA LEBAI GOOGLE..kah kah kah…



8 ulasan:

gad berkata...

tak faham la laki bini ni......apa masalah ni sebenarnya.....minta cerai jela..kan senang...minta la harta sepencarian 5,6 juta....ni mesti kes laki tak power ni...

Tanpa Nama berkata...

Ai no corida..abe jak ganas!hau hau hau hau....nippon make budu!

Tanpa Nama berkata...

anak raja suka bondage rupanya. maklum la system gundik-gundik dalam istana dah tidak diterima pakai lagi.

Ikanbilis berkata...

nasib baik tengku tak kena BOBBIT...


kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Naik stim aku dengar cita nie... cukur bulu2 Manohara pulak tukk...

Wehh cerita cukur bulu dada ADUN Manoharan ader tak ..mesti lebih TERNIKMAT

Tanpa Nama berkata...

macam cerita seram woi,pengarah2film buleh colek idea drama laki/bini ini buat film tentu best,bukan,,,film of the year,,,

Tanpa Nama berkata...

kalau betul ceter2 ni, tentu tengku tt kelantan ni, ada ambil kerusus dari s,golok atau petani.itu lah kehibatan jejaka kelantan, masyuk dalam lipatan sejarah,melalui chk mek mulek indon,,,

PARAOK berkata...

ai no corrida juga lagu quincy jones..groove lagu ni ;)