Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 Jun 2009

RAZAK BAGINDA DI IKUTI HANTU





ALTANTUYA SAGA STILL NOT OVER FOR RAZAK
- makaysianinsider

SHAH ALAM, June 16 — Shariibuu Setev's application to review the Attorney-General's decision not to appeal Abdul Razak Baginda’s acquittal in the murder of Shariibuu’s daughter Altantuya will be mentioned on July 8.

This was after Shariibuu's counsel, Sangeet Kaur Deo, standing in for lead counsel, her father Karpal Singh, asked for more time to reply to Razak's submission which was only filed on June 1.

KAH KAH KAH… kah kah kah…. KAH KAH KAH…

kah kah kah…. JANGAN BAGI DIA REHAT…kah kah kah..

kah kah kah… SERET SEKALI LAGI KE MAHKAMAH…kah kah kah..

kah kah kah….KALAU TAK PULANG KE MALAYSIA…. SAMAN DI LONDON…kah kah kah…



7 ulasan:

skyStone berkata...

telajak daa...cmna pun org tetap tak puas ati...hahaha..
hantu cik minah...

Tanpa Nama berkata...

Najib cakap perimekar bagi technical and support services ...500ratus juta ...
Pukimak punya PM ...mau tipu rakyat mcm cibai ...rakyat menderita minyak naik ...kos makanan naik ...kos rumah melambung2 ...yg Razak sedap2 beli rumah kat London ...babi punya melayu UMNO!

kucingsiam berkata...

meow~

Dr Baginda mana mau larii!!!!

Malaysia boleh lari, tapi di UK sorry sir we have to deport you. hehe. Biar dia takut.

fredo berkata...

hahaha... amek ko!!!!

C++ berkata...

Hantu Kopek Altantuya sedang ganggu dier dan rakan sejenayah dier... hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Dr baginda bukan apa,cuma pak sanggup,jgn main2 hentam je,mahkamah kan dah hukum, habislah, nanti kena gari kes hina mahkamah baru kau orang tau,, woi takuut!!!malaysia buleh,c/merlang g/milang t/bilang, 1malaysia klentong,,

Tanpa Nama berkata...

Kalo dia duduk di UK boleh di ektradisi terus ke Mongolia tak? Atau kena anta the Hague? Wa rasa kalo CIA ke FBI ke tangkap dia, kasi 'water treatment' mesti terbarai semua rahsia....hau hau hau hau pembunuh mongol 21st century! Dulu 12th century orang takut mongol....