Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 Jun 2009

MI NO SPIK JAWA


TENGKU TT BERI MANOHARA 7 HARI BUKTI DAKWAAN DI DERA
– malaysiakini

Tengku Temenggung Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Petra memberikan tempoh tujuh hari kepada isterinya, Manohara Odelia Pinot bagi mengemukakan bukti penderaan yang didakwanya atau bakal menghadapi tindakan undang-undang.


KAH KAH KAH…. KAH KAH KAH..


woit… TT… TT… TT… kah kah kah….

kah kah kah… TT TIDAK ADA SANGKUT PAUT DENGAN KES MINAH CUN DARI JAKARTA…. kah kah kah



14 ulasan:

Pyanhabib berkata...

mahu ambil tindakan undang-undang terhadap bini sendiri? waw!

Tanpa Nama berkata...

Kasian minah indon, ingat dapat tengku mahkota tapi dapat tengku temenggong, frus menonggeng boleh kawan sama mina ronggeng, ibu ayam sudah salah pilih daaa....hau hau hau hau

fredo berkata...

kot kalo ko dpt, mmg x tertulis blog nih..asyik ngantuk je nk duk dlm bilik...

Johnny B. Rempit berkata...

Alamak!

Ini sudah copyright infringement! Mana boleh guna terma 'TT' tanpa kebenaran? Boleh saman ni bang.

Hahaha...

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha.....TT Blogger...TT Royal..hahahaha

TT Audi kut!!...TT Audi tu manyak cun jugak !!



Dakis.

Tanpa Nama berkata...

...kecian minah 2 dah le kna entot2 ..nk kna saman lgi...raja adil raja di sembah ,raja zalim raja di sangah ,,,,(laki saloma yg cakp)...

Tanpa Nama berkata...

kah! kah! kah! ...

Tengku Isham Tukar Tiub...
kah! kah! kah!

Jaga-jaga abg isham, nanti betambah glamer la pulak blog abg isham ni....
kah! kah! kah!

eeerrrr..... abg isham, ...leh bagi datuk kat esei tak??

Sudin berkata...

woit...isham !
Tahniah jadi jutawan 3 juta !

Tanpa Nama berkata...

Plet motor aku pon TT jugak?!...huhuhuhuhu....

Sudin berkata...

Kah,kah,kah.......saling saman-menyaman.

Lebih baik ini minah indon jangan kembali ke malaysia.

Malaysia semua ada....macam-macam ada !!!!!!

Polis cekik dan seret.
Perdana menteri ada C4 untuk letupkan manusia yang telah di rogol.

Bikin malu sama bangsa !!!!
Rogol budak bawah umur...chit !
Busuk punya kaki....

Nasib baik budak tu hidup....kalau kena letup macam Altantuya lagi haru........

PDRM macam sial.....!!!!!
Mahkamah macam puki mak !!!
Peguam Negara macam sundal !!!
Menteri-menteri barua macam binatang !!!!!

najib berkata...

bro gua rasa buka sebab dera la bro..mungkin malaun Kelantan tu jeles kat bro sebab bro ada skandal ngan minah ni...mana tau minah ni minat TT jugak ke?hahahahahah

Tanpa Nama berkata...

wahai TENGKU tt HISYAMUDIN RAIS, arakian sudilah tengku kurniakan hamba pacar yang hensem ini dengan sebarang dua gelaran dato atau dato' sri paling tidak TUN kerana hamba adalah pembaca blog tengku yang amat tegar tengku, ampun ya ampun tuanku kah kah kah...kah kah kah....

kah kah kah,,,,, kah kah kah,,,, kah kah kah,,,,,

Tanpa Nama berkata...

Lari cabut jangan tak lari!!! kalau tak lari kena tonggeng hari hari hahahahaha "red flag" pun kena entot hahahahaha semua yang ada lubang kena entot hahahahahaha ada yang lain cuba jarjis jarjis kot.
Malaysia memang hebat brader kalau tak dapat pakai c4 hahahahahaha minah Indon baru tahu macam mana bila "red flag' pun kena tonggeng!!!!!! macam macam adaaaa!!!
Kalau tak caya suruh TT angkat sumpah macam Mat Monggol ata si bontot SIfool... hahahahaaa Malaysia ada Mat 'red flag".

TT berkata...

demo..ghano demo buleh guno TT jugok.tu hok kawe.kawe buke gapo.kawe tokse pong TT, doh demo tu buwi ko kawe.kawe tokleh nok royak gapo la kalo lagu tu gak.kawe laye jah.