Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 Jun 2009

PELANCUNG MULA DATANG - SILA BOOK TIKET SEKARANG SEBELUM ARTIFEK UFO INI DI NAFIKAN WUJUD





Gambar dari Zamza Ahamad. Terima Kasih



27 ulasan:

Nunca Caminaras Solo berkata...

Bukan stadium nie guna utk Sukma 2008 ke? Beli handphone first hand bawah 500 ringgit pun ada warranty setahun.. Yang nie juta2 ringgit, xkan warranty setahun jek..

Saif Qistina berkata...

waaa ini bes ni Lee Corbusier pun tak leh nak wat camni...

apatah lagi NOrman Foster...

maybe Zaha Hadid leh kot...

huhuhu cun siot benda ni...

serius cun

Naruto sensei berkata...

Kes stadium runtuh ni pun salah satu bala kepada kerajaan suka gaduh UMNO..

UMNO seperti ditimpa bala, Pecah tembelangnya menipu rakyat..!!menipu .!!

Sila lawat kalau nak tahu bala yang menimpa UMNO ha ha ha.......

http://bagindareformasi.blogspot.com/

abgboncet berkata...

satu lagi pojek barisan nasional ..
kah kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

Ni mesti kontraktor yg buat stadium ni masa study dulu dia kuat meniru. Assignment copy paste je. Bila dah graduate pastu kerja. Nilah hasilnya. Stadium Gong "Rabak". Theatre of Dreams. Hahahahah.

AnakSemuaBangsa berkata...

Inilah satu lagi projek yang korupt yang memusnahkan semua duit rakyat, yang harga nya sudah berkali ganda mahal dan runtuh pula. Keruntuhan stadium yang harga berjuta ini melambangkan akhlaq orang yang membinanya bermula dari kakitangan kerajaan negeri dan persekutuan serta kontraktor dan sub kontraktor yang melaksanakan kerja.
penbangunan dari pembina yang runtuh akhlaq..

penakiri berkata...

Tolong jangan salahkan kerajaan.. ini bukan salah kerajaan..

Ini salah musim!

hari tu kat PJ. sekarang ganu..

ingat,ini salah musim, bukan kontrekter..bukan salah mat said yang suruh siapkn cepat lepas angkat sumpah embi..

Tanpa Nama berkata...

Aku tengok stadium tu mcm guna kotak je. Nasib baik la takde apa2 majlis berlangsung kat sana, kalau tak SATU lagi tragedi Tsunami melanda SATU Malaysia hasil kerja pembangunan yang tidak pernah dilihat oleh rakyat terengganu.

Tahniah UMNO dan SATU lagi Projek Kerajaan Barisan Nasional yang terlondeh. aku rasa ni mesti kerja Ayah Pin, muahahahaha

chekamala berkata...

bukak website http://mampat.blogspot.com

kasi info lebih.

maidagency berkata...

Ni mesti kontraktor yg buat stadium ni masa study dulu dia kuat meniru. Assignment copy paste je. Bila dah graduate pastu kerja. Nilah hasilnya. Stadium Gong "Rabak". Theatre of Dreams. Hahahahah. ULASAN PALING BES AKU BACA..HAHA

Tanpa Nama berkata...

SATU LAGI PROJEK KERAJAAN BARISAN NASIONAL.

kah kah kah ........ kah kah kah.......

Tanpa Nama berkata...

tolong sapa2 cek tgk, bik mama ada kat mana semalam... kot2 la di pi jogging kt sana...hik hik hik hik

Sivakumar berkata...

Economy kita ada good fundamentals

Economy kita is da strong

kata orang Pilipin...

http://www.themalaysianinsider.com/index.php/business/28354-philippines-will-not-slip-into-recession--official

Tanpa Nama berkata...

Harga Kontrak Asal
RM 191,181,240.80
Harga Kontrak Semasa
RM 292,899,941.68
Tarikh Siap Asal
22-09-2007
Tarikh Siap Semasa
30-11-2008
Lu fikir le sendiri

Lee Copper berkata...

Mat deris jusoh boleh buat souvernier, jual kat peloncong.

Kutip serpihan dan cebisan runtuhan masukkan dalam kotak cermin macam PR kat Perak buat pada tugu peringatan pokok demokrasi.

Tapi boleh laku kah dijual? Sapa mau barang gerombolan. Bagi saja pun orang tak mau.

Tanpa Nama berkata...

kawan dah ambik letak kat desktop, sebelum ufo ni hilang

Tanpa Nama berkata...

Bik mama jogging kat mana?

Tanpa Nama berkata...

aku rakyat malaysia rasa tertipu & bosan bila tgk benda2 mcm ni.Pemimpin ameno ckp bkn main,pasal integriti la lepas tu up grade bpr jadi sprm .nak tanya sampai bila nak abiskan duit rakyat tapi hasil x ade.cuba bg tau.aku sebagai rakyat malaysia mau tau.Itu hak kami selagi kami rakyat MALAYSIA.

Tanpa Nama berkata...

ni pasal projek reka-dan-bina ler. kontrekter lagi pandai dari engineer. Kontrekter pulak cap ayam. canteeekk..

IBAN MUSLIM berkata...

Mujurlah runtuh bukan time urang nonton bola. Kalu time nonton, pasti ada VVVVIIIPPP masyuk dalam runtuhan sama.

Terbongkar jua rahsia.

Keylee Daud berkata...

hahahaha..ada can piliharaya satu negeri :)

AkuLaParpuKari berkata...

weyyy..aku macam keling tongkang x?..heh..pasaitu aku suka makan parpu..hampa kalau jumpa aku kat luaq jgn pulak tak teqoq noo..hehehe

nakula sadewa berkata...

bang hisham, brapa byk dpt promote iklan kat atas tuh?

nakula sadewa berkata...

bang hisham, brapa byk dpt promote iklan kat atas tuh?..nampaknya, pemodal-pemodal dah gunakan anda untuk bisnes mereka..haha

Tanpa Nama berkata...

ni kerajaan terengganu nk tiru Colosseum kat Rome ke?ni mesti jadik mcm ni sbb ahmad said dgn idris jusoh bergocoh2 sampai bumbung pun bley jatuh...heehhee..nnti stadium ni bley buat ternak kambing..wakakakaka

Kucing Parsi berkata...

UFO landing kat kuala terengganu, mesti banyak orang yang kurafat kat terengganu tu bang isyam!

Tanpa Nama berkata...

nak tanya sikit ...RM292,299,941.68tu dlm Rupiah Medan ke???