Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 Jun 2009

INNA -LIL - LAH MICHAEL JACKSON



INA LIL LLAH:

MICHAEL JACKSON

August 29, 1958 – June 25 2009




26 ulasan:

scharewl berkata...

RIP

mibs berkata...

tak sempat perform RIP..
camne pengkebumian dier? dengar citer dier masuk Islam senyap²? please confirmkan...

Tanpa Nama berkata...

Boss...ini story ada betul kah? kalu betul itu punya US dollar apa jadi ah? Untuk jadi duit cheng beng kah?

http://www.infowars.com/bankster-holiday-planned-for-september/

Tanpa Nama berkata...

Syukur dia meninggal dalam Islam. Semuga rohnya dicucuri rahmat...

Tanpa Nama berkata...

maka perhitungan pun bermula..segala amal pun akan dikira tidak ditinggal walau sezarah pun,mari ambilah iktibar..kepada Allah semua kita kembali.

sarisya berkata...

Syukur juga dia meninggal dlam Islam. Semuga rohnya dicucuri rahmat.

sarisya berkata...

syukur juga dia meninggal dalam keadaan Islam. semuga rohnya dicucuri rahmat

Tanpa Nama berkata...

syukur dia meninggal dalam Islam.

Tanpa Nama berkata...

RIP to the King of Pop.

Tanpa Nama berkata...

Mana lebih dramatik pemergian Michael Jackson ke, John Lennon ke, Jimmi Hendrix ke, P. Ramlee ke?, semuanya dijemput Sang Khalid pada usia bawah 50 tahun. Adil tak?
Penyangak boleh hidup lebih lama.
Michael memang hebat dalam tariannya, satu revolusi dalam dunia tarian bagi anak muda.
Sumbangannya dalam dunia hiburan memang besar. Moga Michael berada dalam kelompok seperti Mother Teresa, Socrates, Charlie Chaplin, Kalr Marx, Lenin, Ahmad Boestamam dan banyak lagi

Tanpa Nama berkata...

SETAN PUKIMAK BILA LAGI NAK MAMPOS...???

kihkihkihkih...kahkahkahakah

HIDUP DIA HANYA TAHU KELENTONG MELAYU...kihkihkih

Lee Copper berkata...

Selamat jalan Michal, semoga anda jawab dgn fasih & lancar kat dlm tu.

Billy Jean kesukaan aku.

Tanpa Nama berkata...

masa kecik MJ laa idola aku... semua lagu dia aku tau nyanyi.. MJ, kau mmg pop legenda... dlm 100 thn hanya ada 1 MJ..

Tanpa Nama berkata...

kesian juga dia mati pada zaman kejatuhan.

berbeza dengan hendrix, kurt cobain, bob marley, lennon semuanya mati pada zaman kegemilangan. lebih mudah dilihat sebagai legend.

walaupun mamat ni 'berkulit putih' tapi lagu-lagunya aku lihat sebagai simbol penyatuan orang kulit putih dan kulit hitam. lagu We are the World dengan Man in the Mirror betul-betul meresap ke dalam jiwa anak semua bangsa.

Edyes berkata...

sapa cakap ini zaman kejatuhan MJ?

MJ tetap hebat sepanjang zaman...

mana ada album lain dalam dunia nie cecah 100juta jualan??? selain daripada album thriller (1982)

azmi aris berkata...

inalillah

Johnny B. Rempit berkata...

Elvis untuk generasi kita...

Napi berkata...

alahai. nak tergelak aku baca komen korang semua ni. korang buat lawak ke apa?

Izwat Othman berkata...

dulu hitam...sekarang putih :)
peace MJ!

Nunca Caminaras Solo berkata...

Al-Fatihah..

“May Allah be with you, Michael, always,” Jermaine Jackson said, ending the news conference

jawa peranakan berkata...

abg dia yang dah 20 tahun memeluk Islam telah mengconfirmkan tentang pengislaman MJ dalam sidang media sejurus selepas pengumuman kematiannya

S90 berkata...

selamat jalan michael.

Tanpa Nama berkata...

HuHuhu,sedihnya..semoga Allah merhamati rohnya..Al Fatihah..

Pelajar berkata...

Posting khas untuk Arwah Mikaeel.

Tanpa Nama berkata...

Betul nie dia masuk Islam nie dulu ..ker berita RTM ja ...
Anyway ...Inna Lil lah ...
MJ mmg hebat dulu ..penah aku main tape radio abg aku sampai rosak sebab banyak rewind nak hafal lirik ...hang mmg best ..
King of Pop ! Salute to you !

Ikhwan berkata...

dia ni kulit putih pasal dia mengidap penyakit sopak,
bukan dia pi clorox kulit kat doktor..