Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 Jun 2009

TANYA SIKIT




SIAPA DIA INI?


Siapa dia Fauzi Abdullah ?

Boleh tangkap ikan ke ?



12 ulasan:

Kucing Parsi berkata...

ahah...

siapa fauzi abdullah...

memang takder idea gua

kalau kucing parsi orang tau lagi tu gua!!!

gua makan ikan

ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

fauzi abdullah ni xde plak tercatat dalam mane2 catatan sejarah mane2 tamadun sekalipun...
mungkin dalam tamadun akan datang die ni bakal mencipta alat tangkap ikan yang terbaru..
nantikan..ah-ha!

Tanpa Nama berkata...

Pak Isham,

Dengar-dengar Fauzi Ikan tu, calon PAS di Kedah.
Dapat title 'IKAN' sempena pekerjaan beliau - berniaga IKAN...

Hapi berkata...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

LiMaP5 berkata...

manik urai?

jawa peranakan berkata...

Fauzi Ikan a.k.a Uji Ike.. nama yang disebut2 untuk menjadi calon PAS di Man U (Manek Urai)..

Mr Gahargilah berkata...

Fauzi yang berusia dalam lingkungan 40-an adalah seorang peniaga ikan dan anak tempatan...means anak mudalah...ko orang jangan perli lak....biarlah dia nak test market je tu...aku ni bukan kawan dia....tap kalau aku kawan dia pun aku tak undi dia jugak...heeeeee...

Keylee Daud berkata...

pemain bulu tangkis..hhha

Sakuragi berkata...

kalau fauzi marzuki dulu tu kenai la jugak...

Tanpa Nama berkata...

Adekah ia seorg mualaf yg masih menunggu temujanji utk slot berkhatan di hospital kerajaan ?

Tanpa Nama berkata...

Aduhhhhh!!! Ni yang aku lemah ni! Calon mcm gampang! Errrr

Tanpa Nama berkata...

Tahun 70-an dan awal 80-an, kalau tak silap ada personaliti terkenal bernama Fauzi Abdullah. Dia penari dan ketua kumpula X-zee dan Princess.

Tapi tak ada kena-mengena dengan ikan. Ada kena mengena dangan sotomng aje... Auwwww....