.

Selasa, 14 Julai 2009

MANEK URAI - JAM 4.50 PETANG - TERKINI
TERBARU !!!


Penyokong dan jentera BN sudah tidak kelihatan lagi.

Semenjak jam 3.00 petang kebanyakan bilik gerakan BN telh tutup.

Jumlah turun membuang undi ialah 85 peratus. Satu rekod.

Dari risikan awal calon Pakatan Rakyat akan menang dengan
majoriti 1700 undi. (TT)11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kah...AKU DAPAT MAKLUMAT PR AKAN MENANG DENGAN MAJORITI 2300 UNDI????

INI SUDAH CUKUP UNTUK MENGGERUNKAN SETAN...kah kah kah kah..kah kah

KOMPOM JAMBATAN MEMANG TAK SIAP...kah kah kah kah..kah kah kah

[XSUKJ]

Tanpa Nama berkata...

14/7/2009


Penyokong Pas tertekan 5:01pm
KUALA KRAI 14 Julai – Ketua Penerangan UMNO, Ahmad Maslan berkata, tindakan ganas penyokong Pas adalah kerana tertekan dengan kaedah kempen penuh berhemah Barisan Nasional (BN). - Utusan... Berita Penuh

KAH KAH KAH... Sapa pulak kena tekan ni?

fredo berkata...

kahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahkakahhkahaahkahkahkahkahkahkhkahkahkahkahkahkahkahkahka

kluangman berkata...

Pilihanraya kecil Manek Urai sebenarnya tidak tersenarai pun untuk dimenangi oleh UMNO kerana kemiskininan yang terlampau di bawah PAS menjadikan satu bebanan kepada UMNO untuk membangunkannya.

Kos Pembangunan Manek Urai jika diperuntukkan yang sama boleh membangunkan kira kira 21 ADUN di negeri Johor atau Selangor dan adalah wajar Manek Urai ditinggalkan kepada PAS untuk meannggung dosa mereka sebagai pemerintah.

Lagipun jika PAS menang - itu adalah pilihan orang Manek Urai untuk terus 'maju' bersama PAS, tertinggal solat pun, tengok potret Nik Aziz dah dapat pahala.

kerry jambuluddin berkata...

confirm

lepas ni kalau lembu pakai skirt salut lipstick sikit , pakai logo mana mana parti pakatan rakyat....

akan tetap menang.

Tanpa Nama berkata...

Aden dah kato dah DUN Malik Urai milik PAS kerana oarang PAS dan PR kerja kuat memastikan kerusi DUN itu tidak boleh diambil oleh gerombolan yang banyak pakai wang, janji magis dan Satu Malaysianya yang tak tau apa buahnya, kemudian itu Najib cabut ke Mesir tinggalakn Al-Sembab terkapai-kapai.Syabas PAS dan mana lagi pilihan raya kecil pula? Bandar Tun Abdul Razak? Kulim? Bukit Jinjang? Kasi Najib berserabut!

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Tahniah Tahniah PR PR PR melaui PAS PAS PAS. Syabas PAS..PR!

Dah terbang Mat Sembab
Calon Aziz tinggal terberai
Terkuburnya diManik Urai
Gerombolan bercerai barai.

Syabas rakyat Manik Urai
Tuhan Mahakuasa dan Mahaadil.
Allahuakhbar Allahuakhbar.

weber berkata...

kemiskinan yang terlampau??
bebanan kepada UMNO??

suka hati kau la labu..

Tanpa Nama berkata...

woii!!! Kluangman yg bodoh dan sembab... kalau dah tau kalah, buat ape pergi bertanding???? Bagi je la calon pas tu menang tanpa bertanding. Takde la ngabihkan duit rakyat. Dah la korang guna jentera kerajaan untuk berkempen. Ko tengok la si muhyidin tu, guna helikopter ke sana ke mari. Duit sape tu??? jawab la...???? Duit royalti minyak kat Kelantan bila plak nak bagi??? Sedap2 cakap negeri miskin.

Bongok punya manusia....

Tanpa Nama berkata...

kluangman tu balaci umno.. mmg konfim ler bongok.. jgn layan org tgh frust tonggeng..nyibuk je kejenye..
budusss.. samdol.. kelabu asap

Tanpa Nama berkata...

Double Hattrick 6-0...hau hau hau hau