.

Rabu, 5 Ogos 2009

BANGANG BINTE BODOH
PERHIMPUNAN BANTAH ISA BERMOTOF POLITIK :TPM


PUTRAJAYA: Perhimpunan anjuran pembangkang bagi membantah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) di ibu negara Sabtu lalu, bertujuan untuk memprovokasi polis supaya menggunakan ISA yang membenarkan penahanan tanpa perbicaraan, kata Muhyiddin Yassin, hari ini.

"Polis sedang mengendalikan perkara itu. Mereka boleh ambil apa juga tindakan yang mereka rasa sesuai (terhadap penganjur perhimpunitu) tetapi sesetengah orang mahu memprovokasi polis untuk memastikan mereka ditahan di bawah ISA.

"Kemudian, mereka boleh kata 'Lihat, kan saya dah kata'. Perdana Menteri sendiri telah memberikan jaminan yang akta itu akan disemak, dan kami sedang dalam proses menyemaknya.

KAH KAH KAH…

Kah kah kah… MEMANG LAH BERMOTIF POLITIK… kah kah kah…

Kah kah kah…. INGAT BERMOTIF KAN APA?....kah kah kah…

Kah kah kah… INGAT INI MAIN KONDA KONDI KE ?... kah kah kah..

Woit… APA PASAL MALIKUL INI SEMBAB SANGAT…kah kah kah..

Kah kah kah… SURUH MUNKEE NI BUAT JAMBAN TAN LAH…kah kah kah..2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam. Bagus betul tajuk berita bang ni. Mana ada bermotifkan politik...Demonstrasi ISA tu bermotifkan kenduri, duit, saja suka enjoy, shopping, nak cari glamer dan apa-apa lagila. Apala muhyidin tu pun tak tau..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

Polis boleh ambil apa sahaja tindakan sebab polis adalah RAJA di Malaysia. Walau bagaimanapun, apakah polis boleh menjadi raja buat selama-lamanya hatta di Hari Kiamat nanti? Lu fikirlah sendiri.