Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 5 Ogos 2009

SATU LAGI PERCUBAAN NAK MENIPU



ROSMAH LANCAR LAMAN WEB


Rosmah Mansor melancarkan laman web peribadinya di alamat Pejabat Perdana Menteri (PMO), dipercayai antaranya untuk menangkis paparan negatif terhadapnya di internet.

Laman webnya di www.pmo.gov.my/datinrosmah memuatkan biodata beliau, berita dan aktiviti bergambar, koleksi teks ucapan, diari, keratan akhbar dan galeri video.

KAH KAH KAH…. KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…

Woit… SIAPA PERDANA MENTERI NEGARA INI.. kah kah kah…

Kah kah kah… ISTERI ROSMAH KE …ATAU SUAMI NAJIB…kah kah kah..

Kah kah kah…. SUAMI NAJIB INI PAKAI ALAMAT KERAJAAN…kah kah kah..

Kah kah kah…. DULU ANAK MAHAFIRAUN PAKAI ALAMAT FIRAUN UNTUK BUAT NIAGA…. kah kah kah…

Kah kah kah….INI BUKAN SALAH GUNA KUASA KE ?.... kah kah kah..

Kah kah kah… SPRM MANA …ZZZZZZZZ KE… kah kah kah….

kah kah kah... CAKAP SPRM TAK BERAT SEBELAH... TETEK SAMA BESAR... BUKAN SATU BESAR SATU KECIK...kah kah kah...



21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ni dah terang terang salahguna alamat web kerajaan...mangkok punya bik mama.

12 bahasa termasuk bahasa Mongolia sekali...cuba kita hack kan dan masuk nama Altantuya skit...nak tengok camana gaya dia ni.

Zaman Hasmah, Endon/Jeane takdak pulak...ni sapa yg memerintah Malaysia ni...

Puaka betul la..

sanscrib berkata...

sham

ever heard ?
VIRUS B1N1 ?

NILAH DIA..

matstimketum berkata...

saya suka yang adil-tetek sama besar, wow. boleh diharap ke sprm berkalu adil? kah, kah, kah................

Tanpa Nama berkata...

dia guna RTM time nak promote aktiviti di bawah naungan dia..even Permaisuri Agong pun tak macam tu.Saya tengok dia beri personalised ucapan macam cap mohor raja-raja nak isytihar puasa/raya.

I am the walrus berkata...

Besar betul la rambut dia

Tanpa Nama berkata...

woit tak takut puaka ka ha ha.. atau pun antu kopek ka ka...

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni..bolehlah semua isteri menteri2, timbalan, setiusaha dan ketua2 jabatan kerajaan membenarkan isteri masing2 menggunakan alamat pejabat suami untuk laman web.WAKAKAAAKAAA....KEPADA BLOGGER YANG ISTERINYA BEKERJA DGN GOMEN BOLEH GUNAKAN ALAMAT PEJABAT ISTERINYA PULAK...HEHEEEHEEE....

Tok Uban berkata...

Hiss...mana pulak tak bole guna alamat kerajaan...kan dia ni Wanita Pertama Negara...tapikan...itu yang aku pelik ni...Permaisuri Agong tu...Wanita apa pulak kat negara ni?...hai...itulah susahnya kalau banyak kaki bodek...serba serbi nak diputarkan...tapi aku rasakan...panggilan yang sesuai sekali ialah....*** ****...TT tahu...apa dia TT?...atau mungkin ada lain-lain cadangan...bagilah cadangan....

ubilepih berkata...

Sanngup ke rosmah betukar kunjungan dengan lu dan rahmatarun serta berbalas catat ulusan di alam cyber ni..ha..ha..ha.

Tanpa Nama berkata...

aku jadi keliru skrg siapakah PM kita yg sebenarnya???????????

Tanpa Nama berkata...

virus R1N1 akan menular
hahaha

sang kancil berkata...

Bro u jangan kutuk lebih2 sangat. Bik mama dah dapat PHD dari U dan Prof Kangkong sawah. Sure intelek punye

Tanpa Nama berkata...

menarik ni? ada ruang catat ulasan ke? ruang chatting ke?
aku malas nk jenguk.. tp kalo ada.. best gak.. bole kasi ayat power skit..
sure laki najib sibuk giler skang ni.. facebook dia xmo buat ke?

huh!! berkata...

itu pun susah nak pikir ke...mana lah dia tahu pakai tenet..memang la pakai orang gomen suruh wat..ape la..entahkan lebai google pun tak kenal...huh!! kalo dia pakai akaun friendster/myspace/facebook memang aku add dia...aku ayat dia...macam lelaki2 gersang dalam tenet..bergambar pakai tuala..

kuasamalaya berkata...

aku dah ada cadangan bagi yang nak rosakkan web bik mama nie..aku cadangkan gambo bik mama tukau ngan gambo altantuya amcam..nak best lagi letak gambo hantu kopek tengah kepit kepala phalawan monggolia(PM)kita..hahahahhahaha..Inilah dia web yang di tunggu tunggu web untuk menipu satu malaysia

Tanpa Nama berkata...

hei rosmah mansorrrrrrrrrrr..
sapa kau...sapa kau!!!
kau ni memang dasar tak sedar diri..
kau tu isteri PM je..kau jangan nak buat diri kau macam PM pulak..
kau takde hak nak bersuara..kau buat bangunan tu mcm kau punya pulak..kau ingat ni apa??hah!!!!!!!!!

ROSNAM berkata...

bangang betul..time isteri PM lain takde plak camni..rosmah ni mmg sial lah!!!suka2 je register emel PMO..kau bukan kakitangan situ pon..apa jawatan ko kat situ..brp gaji ko???suka2 jee..sesenang je eh??Takde rasa malu ke dgn drebar/pengawal/pembt tadbir kat pmo tu??

Tanpa Nama berkata...

rase mcm nk gigit2 je puting rosmah tu...nk ramas2 & letak batang kat tgh2 tetek dia....yeeehaaa!

Johan berkata...

kahkahkah..da nmpak sgt da sape PM sbenrnye..lee kuan yew pon perli ms dia dtg msia aritu kahkahkah..

SL Chan berkata...

kah kah kah kah....tetek sama besar...cool statemwnt Bro Sham...ini memang betul belaka..

Tanpa Nama berkata...

lupakanlah bro..
dah layut x hingat dah..
suntik botox pun x jalan..
ziana zain lg best kan najib kan?
arwah siti aminah pun best gak.. bole entot2 dr blakang.. pastu passing kt member2 buat bini.. kahkahkah..