Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 10 Oktober 2009

AHLI BARU MENYAMAR MASUK PERSATUAN



AHLI AHLI BARU YANG DISELUDUP



KATAK PUN KENA SELUDUP - mStar

PELABUHAN KLANG: Pasukan Gerakan Marin (PGM) Selangor merampas kira-kira 4,000 ekor katak hidup yang dibawa masuk ke negara ini menerusi laluan haram menggunakan sebuah bot di perairan Tanjung Harapan di sini, hari ini.

Pegawai Pemerintah Markas Operasinya DSP Marzuki Ismail berkata bot jenis "barter trade" terbabit ditahan pasukannya pada pukul 10 pagi ketika dalam perjalanan ke Pelabuhan Klang dari Indonesia.

nota:
ahli ahli peribumi perikasa akan mengadakan
mesyuarat tegempar minggu depan. ahli perikasa
telah bengang kerana amat jelas telah ada
unsur sabotaj dalam persatuan mereka.

berita yang baru diterima dari pelabuhan klang
membuktikan bahawa ada kumpulan serpihan yang merancang
untuk menjatuhkan pucuk pimpinan perikasa dengan
memyuludupkan ahli ahli yang belum berdaftar.

presiden perikasa tun paduka wira perkasa
negara ibraheem alee apabila ditanya mengenai hal ini
telah berkata - kalau saya dijatuhkan saya akan
melompat lagi – kah kah kah




5 ulasan:

Johan berkata...

kahkahkah berita ni memang ironik

Keliwontron berkata...

Weh ...katak pun kena tangkap jugak lepas tu nak hantar masuk penjara mana nie ? Sapa nak jadik lawyer die org nie pulak ...Shafieeeee Abdoollah ka ?

Tok Uban berkata...

Kau orang silap...kan kat Malaysia ni ada RAJA KATAK....katak-katak tu datang untuk menunjukkan kesetiaan kepada Raja Katak...ada juga datang pasal nak terima pingat...itu baru rakyat katak dari indon...belum lagi katak india, katak china, katak bangla, katak nepal, katak afrika, katak ukrine, katak filipina...
Tapi..dengar kata..Raja Katak akan bagi pasport kat katak-katak tu...bukan pasport biasa...pasport diplomat lagi....kahkah

Tanpa Nama berkata...

oooooo...
rupa2nya ini lah taktik lama yg diperbaharui yg nak digunapakai oleh umngok utk menang prk n31 bagan pinang esok... pendekatan baru, jamin undi extra bukan impot pengundi2 hantu dari johor dll, tapi guna katak2 impot! 4ribu undi tu! (just in case taktik nak exploit 4ribu undi undi pos tak jalan sebab banyak sangat tekanan pembangkang - guna katak lagi senang, depa semua bangang tak sekolah, tak belajar matematik, no spik inglis)

zeqzeq berkata...

kalaudoa ke arah keburukan Murka lak Tuhan..bila nak berhenti letak jawatan..

bina jambatn baru ..ker??
..potong Q bina jambatan..