Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 4 Oktober 2009

BERITA BARU MASUK DARI BAGAN PINANG




ISA JADI EXCO KEMUDIAN MB


Mat Hassan yang sedang duduk di kerusi Menteri Besar Negeri Sembilan telah mula mengelabah.

Apabila di tanya oleh wartawan adakah Isa Samad akan di lantik sebagai exco ini jaswapan nya :

"I don't want to comment. Wait for (Isa to) win first," he said when met after officiating a function at a school in Siliau.

Orang-orang kuat, macai dan kroni Mat Hassan sedang bertungkus lumus untuk memastikan ISA dimansuhkan.

Pemansuhakan Isa ini akan memastikan kerusi Mat Asan selamat.

Kini slogan telah muncul di Bagan Pinang dikalangan penyokong Mat Asan : Mansuhkan Isa dan selamatkan Mat Asan.





8 ulasan:

CUPING MERAH berkata...

kah,,kah,,kah,,

tukar angin berkata...

sepatutnya kedua2nya kena dimansuhkan

SweetBaby.fm berkata...

kah kah kah adik tiri ISA sekarang bisnes ape yek KAH KAH KAH.lama x jumpa munkee sekor tu

Insan Biasa berkata...

Jelas sungguh kebodohan Melayu UMNO. Yang cerdik 1 Tan Sri 2 Datuk Cina.

Nilailah sendiri. Nilai ke berapa pulak yang akan dibina selepas ini?

KAH KAH KAH....

Ah Leong berkata...

Wa pikir bagus jugak Isa jadi exco kalau menang. Ini mcm UMNO N9 boleh jadi kecoh. Dia olang mesti gado punya. Nnt itu PRU13 punya jam PR senang keleja...apa.

Tanpa Nama berkata...

ni idris jusoh ganu karaoke ala-ala saloma, kat tepi cuping telinga isa: "tiru macam saya.."

so nanti kita ada pilihan nak tengok fight night kat channel ganu tunjuk derih nok lawang said,
ataupun tengok kat channel negoghi tunjuk isa nak hobin asan

UMNgOk ni mcm astro lah pulak, macam2 adaaaaa...!

-average joe-

Tanpa Nama berkata...

Dulu ada menteri recon, sekarang ada MB recon!

MIBU BULAN. berkata...

Analisis yang boleh dipercayai.....
Satu Konsipirasi yang menampakan untuk Menjatuhkan MB Sekarang....
KITA TUNGGU DAN LIHAT....Walau apapun aku berharap pengundi POS tidak lagi takut untuk membuat perubahan.... Insyaallah kemenangan dipehak PAS.....