Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 1 Oktober 2009

BERITA PELIK




JENTOLAK TELAH SAMPAI UNTUK PROJEK JAMAB TAN



NEGERI SEMBILAN: RM40 JUTA BINA 2 SEKOLAH TELOK KEMANG – berita hairan

Kerajaan Pusat meluluskan peruntukkan RM40 juta untuk membina sebuah sekolah rendah dan sebuah sekolah menengah di kawasan Teluk Kemang di sini, berikutan pertambahan mendadak penduduk dan taman perumahan baru.

Pembinaan Sekolah Kebangsaan Taman Intan Perdana berharga RM18.5 juta dijangka dimulakan pada bila-bila masa dan dijangka siap sebelum akhir 2011.

KAH KAH KAH…


kah kah kah… PELIK BARU KELMARIN SEDAR ADA PERTAMBAHAN PENDUDUK…. kah kah kah…

kah kah kah… INI BERITA BOHONG… MANA ADA PERTAMBAHAN PENDUDUK… kah kah kah…

woit... PENGURANGAN PENDUDUK ADA... kah kah kah..

kah kah kah… SEORANG YB MATI… MACAM MANA TIBA TIBA PENDUDUK BERTAMBAH…. kah kah kah…

woit... NAMPAK NAK MENIPU ORANG MELAYU... NAK BODOHKAN ORANG MELAYU..kah kah kah..



12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mat asan nak amik ati org ISA...so bg la kotrek...itu ari lepas menang org ISA seme abis x de projek...
Mat asan kene jage2 sbb ISA dah naik nnt die kene guling...
Skang kite tgk org mat sembab naik ke org mat monggol naik???

Nahum berkata...

Alahai...ada lagi projek2 macam ni??

Iskandar Tiger berkata...

alah lu pun sembang jer la.......semalam dah ada yang terbau pengundi luar yang diimport dar kelantan.......DAH COMFIRM PAS.......nie aper cerita......

LU MEMANG BANGSAT LA...........

Tanpa Nama berkata...

politik suma same; kalau kita buat halal, siap dengan dalil. kalau orang lain buat perkara yang sama .... haram,nampak terang dan nyata katanya.....!!!! tu la politik sial namanya. sampai bila dunia akan aman??? sampai semua pemimpin sial ni mampus dan digantikan dengan pemimpin 2x sialnya!!!!

mosabit berkata...

iskanadar tiger beer...ko ni mesti oang suruhan hassan ali...kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

Iskandar Tiger kata>>semalam dah ada yang terbau pengundi luar yang diimport dar kelantan.......DAH COMFIRM PAS.......nie aper cerita......

=>org PAS boleh palsu IC kerr.... kalau setakat pindah tempat ngundi biasalarrr... tukar jerr alamat... boleh tukar tempat ngundi. Yang ajaib nyer adalah mat minah Indon, Filipin, Pakistan boleh ngundi..... siap eskort lagikkk.....

Mat Mongol

Tanpa Nama berkata...

kalau ada org luar dari kelantan pun tu rasanya bukan pas yg bawak.keja2 camni org umno ngok ler buat.nanti org umno tangkap then kata pas bwk pengundi hantu..dah tau dah endingnya camna..

AntiBeerEnd berkata...

ISKANDAR TIGER...

Lu memang bodoh laa...

Ingat senang2 nak bawak org dr Kelantan utk pi mengundi? Hang ingat pengerusi SPR tu presiden PAS ke, penyokong PAS ke?? Senang2 nak masukkan nama org dlm senarai pemilih utk mengundi?

Mana hang dapat berita ni? Dr Berita Hairan? Utusan Meloya? TV3 suku? Kalau nak tahu, bila baca news dr media massa tu semua, kita baca secara terbalik... Patutnya di baca mcm ni:

"... pengundi luar yg diimport dr Indon, bangla, Myanmar... dah confirm BEEREND... ni baru cerita sebenar..."

Tanpa Nama berkata...

Ni tabiat Al Malikut Mat Sembab..dia Pengarah PRKecil Bagan Pinang+menteri pelajaran tentu lah beri proyek magee mee..untuk rasuahkan rakyat..this is typical of BEEREND bila ada PRU atau PRK tetap ada rasuahkan rakyat..pura pura buat proyek untuk rakyat tetapi kroni yng dapat.

BEEREND tak ada idea lain bagaimana dapatkan undi kecuali rasuahkan rakyat.

Tanpa Nama berkata...

aperlaaa..
dah nama politik macam nie laa terimala keadaan takkan umno jer boleh buat pas pun nak buat jugak yang penting bn mesti kalah kah..kah..kah...

sme

Tanpa Nama berkata...

Lagi ramai ADUN mati lagi baik.
Lagi byk projek dapat. Lagi banyak jamuan makan besar akan diadakan. Lagi banyak projek buat jamban dan longkang akan ditender.
tapi yg peliknya, projek tak pernah siap 2 tahun lepas pilihanraya.
Mesti projek tu kena buat VO.
Tambah peruntukan untuk disiapkan.
kenapa yer?

Tanpa Nama berkata...

Iskandar Tiger Beer,

Cara lu cakap ni sesuai dan selari dengan pendapat parti PUKMAK. Lu ni bila nak join parti PUKMAK? wa rasa lu sesuai jadi salah sekor dpd parti tersebut. Lu pon ada pHd Pukmak kan? Beli mana?

Pukimak hang betoi, iskandar Tiger Beer nih.