Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 Oktober 2009

DUA INDIA BERGADUH LAGI – SATU MALAYSIA KAH KAH KAH




WASAPAD AHLI AHLI KIMMA YANG BERGERAK DI BAWAH TANAH




SATU LAGI


SATU LAGI


INI DIA SATU LAGI


SATU LAGI



SAYA PRESIDEN KIMMA – SYED IBRAHIM
- melayau

KUALA LUMPUR 2 Okt. - Kongres India Muslim Malaysia (Kimma) menafikan Mohd. Fazil William Abdullah adalah Presiden parti itu kerana beliau sudah dipecat pada 9 Julai lalu oleh Majlis Tertinggi Parti berkenaan.

Presiden Kimma, Syed Ibrahim Kader mendakwa beliau merupakan Presiden parti yang sah kerana mempunyai pengesahan daripada Pendaftar Pertubuhan (ROS).

''Mohd. Fazil telah dipecat atas kesalahan melanggar etika perlembagaan dan mencemar nama baik parti di media massa.

KAH KAH KAH…


woit…. PARTI PUKRAK PUKRAK PUKRAK…ADA DUA KEPALA… kah kah kah…

woit… PARTI MIC…. ADA DUA KEPALA… kah kah kah…

woit… PARTI IPF…. ADA DUA KEPALA…. kah kah kah…

kah kah kah…. SUSAH LAAA…. ULAR INI BANYAK KEPALA…kah kah kah..

woit… YANG MANA NAK DI KETUK…. kah kah kah

nota:
inilah ciri ciri parti yang berasakan kaum bangsa agama
dan kasta.

jangan lupa presiden mic sebelum saami vellu – manikavaseegam –
adalah ahli kimma secara rahsia kah kah kah.




10 ulasan:

Johan berkata...

semua masuk Just World je lah..kesian Chndrasegaran seorang je ahli kahkahkah

CHAIRMAN KAGA berkata...

LETAK GAMBAR PARPU TU TT
LAGI SEEKOR
DAN PALING BUAS!

Tanpa Nama berkata...

apa pasal semua double??
seeing double?? mungkin selepas kena belasah dgn 9 org, bolehlah penglihatan pun nampak berganda, mata kiri nampak satu set, mata kanan nampak lagi satu set...
kalau doubles main badminton syoq gak, mungkin boleh menang straight sets je, mata akhir pr8 - bn1...
(bn dapat 1 je la sebab chip dia sangat suka dgn no. 1 tu:
1malaysia, 1bikmama, 1altantuya, 1ziana... kehkehkehkehkeh)

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

NAK KATOK KAT MANA...kah kah kah kah kah kah

TAKKAN TAK TAU PAK LONG...?

KATOK KAT 'TENGKOK'...SENANG TAK PAYAH NAK KALONG SLEEPPER DAH

kah kah kah kah kah kah...kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

mungkin mangkok ni jual roti canai kari basi pasal tu kena penumbok..nasib baik kena penumbok kalau kono simbah kuah kari,buto mato kau jang tak dapek nak pembongak laei.hei dey jangan nak buat jakun la,kalau setakat calar sikit apa barang beb,buang karen je nak tumbuk lu tambi,paling koman pun lobam mato sobalah baru ado klas.baru buleh ngadu kek madeyyyy.apo kono eea kau jang,gilo ko,pandir ko,tarak cerita lain ke nak pancing undi.kau nak bodohkan orang batang pinang ko ataupun kau memang bodoh macam lombuuuuuuuuuu.

Sudin berkata...

woit...isham ! siot lu !

kah,kah,kah.........mandeliar yang melingkupkan melaka.....
ketuanan mamak melawan ketuanan melayu.....

kumpulan mamak yang menipu melayu.....kah,kah,kah.....ali bapoo dah kojol......gila pantat artis melayu.....tinggal lagi muka-muka mamak ni yang mengejar pukimak setan artis melayu kerana duit......

isham !....lu pegi kedai/restoran mamak minta milo secawan/segelas.....lu tau apa jadi......bukan milo....tapi vico....harga dia hentam harga milo......
Lu mintak nescafe pulak......lu dapat indocafe......harga dia hentam nescafe.....memang licik...
Lu tak akan nampak bayang tin milo atau nescafe........dah bertahun mamak-mamak ni menipu dalam berniaga ni......kepala lanun mamak penipu ialah mahathir,bapak segala iblis setan pukimak mahathir mamak ni....!!!!
seumur hidup tak boleh percaya mamak-mamak ni......jangan di ajak masuk rumah....luar pagar je.....kalau tidak habis seluar dalam bini pun di kebas....kah,kah,kah....pukimak setan punya mamak mahathir ni.....

Tuan-tuan syed dari tanah arab apa khabar ?....anak bini ada baik ?.....atau sudah lari bersama mamak yang gilakan puki pantat artis melayu....kah,kah,kah......

Tanpa Nama berkata...

DUA EKOR INDIA BERGADUH, SATU MALAYSIA BERDEKAH!!!

Drpd: Spanish Guitar

Tanpa Nama berkata...

sudin... kalau dapat vico tu kira okei lagi... la ni... derang guna oligokoko jee...
tak pun... tambah je serbuk koko... memang tak rasa milo ahhhh....

sakariya berkata...

Agaknya muka-muka dia orang ni sunat tak? Tak ada muka gerombolan pun!!

Ahmad Norman berkata...

KIMMA konon muka macam pukimma je semua nih