Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 Oktober 2009

KALAU DALAM NEGARA TAK BOLEH PINDAH KE LUAR NEGARA




LAPORAN POLIS DI LUAR NEGARA


Ketua Angkatan Muda Keadilan Malaysia, Shamsul Iskandar Mohd. Akin, sedang dalam perjalanan ke Hong Kong untuk membuat satu laporan kepada Independent Commission Against Corruption (ICAC) Hong Kong mengenai korupsi yang melibatkan Ketua Menteri Sabah, Musa Aman.

Laporan ini adalah untuk menggesa ICAC memperluaskan siasatan terhadap Michael Chia Tien Foh yang ditahan di Hong Kong dalam kes pengubahan wang haram. Michael Chia adalah nomini kepada Musa Aman.

Laporan akan dibuat di pejabat ICAC Hong Kong pada 2 Oktober 2009.
Satu kenyataan media dan salinan laporan tersebut akan dapat diperolehi selepas laporan tersebut dibuat.

Pejabat Ketua AMK
www.shamsuliskandar.com
www.angkatanmuda.org


nota:
ini satu langkah yang amat bijak dan tepat.
jika polis atau sprm dalam negara tidak
melakukan apa apa tindakan - buat laporan diluar
negara.

dunia sekarang dunia global. yang jahat akan
dilawan dimana sahaja.jangan bagi orang jahat
merayau rayau untuk enjoy menikmati
duit rompakan mereka.

cari higga ke lubang paip kah kah kah.




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

satu tindakan bijan oleh Shamsul Iskandar. Sekurang-kurangnya rakyat Hong Kong tau bukan semua rakyat Malaysia perasuah macam juak0juak BN ni

Puan Ainon Mohd. berkata...

Setuju dengan tindakan AMK!

Johan berkata...

tak macam ketua pemuda pas yang sibuk buat apa???..bantah ape??..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

setuju!!
jgn bg geng2 setan pukimak ni hidup bebas merompak..
alang2 nk report tu kalo bole reportkan skali kes pkfz, kes kapal selam, kes entot2 c4, kes teo beng hock, etc. .. psal mahkamah 1 malaysia ni mmg totally loser! mcm gampang.. x bole pakai.. ok.


-budak itm

Tanpa Nama berkata...

Menghina Ketua Pemuda PAS samalah seperti menghina perwakilan yang memilih beliau sebagai ketua.Apatahlagi setelah beliau dilantik sebagai ketua, semua pemuda PAS wajib taat kepada setiap arahan yang diberikan selagi mana ianya tidak bertentangan dengan hukum syarak. Jadi, saya pun nak tengok tengok setakat mana kehebatan orang yang menghina Ketua Pemuda PAS ni.Setakat nak bagi komen dalam blog, siapa pun boleh.Jika orang yang berkenaan pernah ditangkap dan dipenjarakan sealama bertahun-tahun kerana ISA barulah saya 'respect'.Kalau tak pernah mengalami penderitaan sedemikian rupa, tak payahlah nak menyatakan bahawa diri tu hebat sangat.

Tanpa Nama berkata...

pukimak lu j0han. Betul ler lu kaki porak perandakan pr. Banyak amenu bagi lu kaa?

Tanpa Nama berkata...

woooiitt bangang punya Johan paria..poorraah lu tak de langsung gunakan akal ..pakai lu punya otak siput..bangang lu

Sukma berkata...

satu tindakan yang hebat.... lepas buat report kat hong kong terus pergi report kat CIA... lepas tu FBI... lepas tu KGB... lepas tu UN... lepas tu M16... lepas tu James Bond... lepas tu Ben 10... cicakman...

kah kah kah kah kah kah kah kah kah