Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 21 Oktober 2009

TERHEBAT HEBAT



MAMAT INI BUAT LAGI HEBAT





MISI DIKIR BARAT ATAS TREN TERCAPAI
– melayau

Misi membuat persembahan dikir barat tanpa henti di atas tren dari Singapura ke Tumpat di sini berakhir tepat pukul 10 pagi tadi apabila tren nombor 14 Ekspres Timuran yang membawa mereka selamat sampai ke stesen keretapi Tumpat.

Ia bermakna, misi yang mengambil jarak lebih 700 kilometer itu ditamatkan dalam masa 15 jam 10 minit.

KAH KAH KAH…KAH KAH KAH..

woit… TAK TAHU LAH… APA NAK CAKAP… kah kah kah..

woit… KETUPAT TERBESAR TELAH DI BUAT… kah kah kah…

woit… BENDERA TERBESAR SUDAR TERPASANG… kah kah kah…

woit… DEBAT TIGA HARI TIGA MALAM TELAH DI BUAT…kah kah kah..

kah kah kah… YANG INI LAGI HEBAT DARI HEBAT… kah kah kah…

kah kah kah… LAGI GEMPAQ DARI GEMPAK…. kah kah kah..

kah kah kah….KEJAYAAN PALING AGUNG LAGI CEMERLANG TAMBAH TERBILANG LAGI UNGGUL HEBAT DAN MENGGEMPARKAN… kah kah kah…

nota:
bila agaknya orang melayu ini hendak
berhenti dari di bodohkan oleh gerombolan kah kah kah..




21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalo idea mengarut mcm ni hanya geng2 gerombolan je yg pikir..
bongok kuasa 2.. pastu bangga x tentu arah.. kesian.. dr zaman mamak kutty parpu sampai lar ni kene tipoooo dek penyamun tarbus.. ghegegehe

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkah
ini memang berita paling gempaq abad ini
kahkahkahkah
berita gempaq ini dilakar oleh kaum belia oleh ahli persatuan oleh pemakai seluar slack licin berkilat pemakai baju batik ber'side' tajam pemakai kasut hitam kulit tiruan bersapu kiwi...
kahkahkahkah
ini berita pasal 'kejayaan' peminat drama melayu yg lewehlayu di rtm dan tv3suku...
kahkahkahkah
ini berita hal rekod 1malaysia oleh penggemar filem bollywood yg autarkelentong keliling tasik...
kahkahkahkah
ini 1Lagi projek kebanggaan kerajaan BN pimpinan UMNO (baca: projek kebangangan kera BoNgok pimpinan UMNgOk) selari dgn 'misi, visi, isi' 1malaysia rakyat didahulukan (baca: rakyat didahulukan jadi lembupawah ditarik hidung dikerah digula2 buang masa buat kerja2 bodoh tak berfaedah) pencapaian diutamakan (baca: utk mencapai tujuan mendapat glamour sementara bagi pemimpin2 atasan UMNgOk serta utk tujuan utama mewujudkan peluang2 merembat duit masyuk poket pemimpin2 dan kroni2)

lalu ahli2 persatuan pembodek dan rakyat yg kurang berpengetahuan serta kepala2 kosong bodohsombong yg perasan 'elit' pun terlopong ternganga segala liang meleleh2 air terasa seronok disuap gula2 sehalus punai pemimpin2 UMNgOk yg berselindung sebalik isa (isa akta depa, bukan isa samad yg pendek tak cukup nak jadikan pelindung) dan sebalik kopek laki najib (itu cukup besar lebih besar dari gunung tangsi), mereka terasa bangga tinggi diri dapat 'masuk frame' terpampang dalam surat2khabar bakal jadi pembungkus nasi2lemak dan jadi alas2 kaki dalam kereta ketika musim hujan... malangnya gambar yg keluar tu pun halus je bersama ahli2 lain persatuan belia boria berdiri belakang pemimpin mereka yg selesa atas kerusi di depan & mungkin sempat melepaskan kentut ke arah org2 yg tersengeh2 bangga di belakang...
kahkahkah
klakka-la!

Sukj berkata...

MELAYU ULUNG...MELAYU TERBILANG

HABIS TERULUNG...AKHIRNYA TERBANGANG

HABIS TERTELAN...AKHIRNYA TERLINGKUP...kah kah kah kah

wak berkata...

TT,tolong cari siapa yang nak anjurkan peraduan "Mencangkung dalam jamban paling lama"

Tanpa Nama berkata...

Apa hasil? Tarak! Dia orang ni ingat Obama akan jemput mereka buat atas train dari New York ke Los Angeles pula agaknya! Bangga!...bangga!

Bangga bodoh!!!

Fa-T berkata...

gua dah agak dah crita ni mesti kene ulas sam pak isham.. ahaha..

Tok Ketua berkata...

Kah..kah..kah...
Hebat...hebat... Dahsyat...
Tahap Gila Babi punya Cipan...
kah...kah..kah...kah...

Mereka akan lebih hebat bila mat monggol dan bini puaka jadi kepala dan tukang karut...kah..kah..kah..
siap masuk dalam surat kabor lagi...kah..kah..kah....

Memang gempak tahap bodoh nak mampos la idea juak-juak AMENO ni..kah..kah..kah..
Hidup Mat Monggol...
Hidup Bik Mama...
Hidup Ketuan Kayu...
kah..kah..kah..kah..

Melayu akan terus jadi bodoh sampai bila-bila selagi UMNO terus memerintah...Syabas Melayu AMENO...
anda hebat dan bodoh kerana terus-terusan membanggang kan Bangsa Melayu...

Nia Maa Ka Cau Hai...
Kaa Ni Na Cau Ci Bai...

seliparjepun berkata...

SALAM...

HAHAHAHAHHAH....TERPANJANG, TERPENDEK, TERTINGGI, TERBESAR, TERKONTOT, TERHABAT, TERBERAT....MACAM MACAM TER...! MASUKKAN DALAM BUKU 1 MALAYSIA YANG NGOOOK....

IDEA KANAK KANAK TERENCAT....

Keliwontron berkata...

tanpanama 0322 :
Kahkah kah seluar slack licin berkilat itu telah disental dengan lilin dan hanya oleh di dapati di Malaysia sahaja ....mmg negara lain aku tak jumpa .....mungkin berjenama Padini atau Bonton

Tanpa Nama berkata...

Pada siapa yg telah membuat idea ni, baik ko ingan tangan ngan kaki ko, letak batu, pas tu terjun dalam sungai.

Tak pun baik ko jaga lembu yg kentut berapi mcm dlm gambar ni, lagi baik.

Pelik btul la. Mcm2 idea bodoh utk perabih duit. Satu sen pun tak leh nak tolong tuk kurangkan harga minyak ke, harga beras ke.

Thn lepas, director kompeni aku balik dr business trip di jerman. Pada masa tu, sektor hartanah jerman mengalami kemerosotan. Kata director aku tu, utk meningkatkan kembali sektor hartanah tersebut, kerajaan jerman buat offer pada rakyat dia yg belum ada rumah atau yg ingin beli second house, kerajaan akan subsidi 30%-50% drpd harga rumah. Jumlahnya agak besar, tapi duit kerajaan dapat disalurkan terus pada rakyat tanpa bocor masuk ke kantung kroni.

Tanpa Nama berkata...

aku nak buat rekod dunia korek hidung lapan jam tanpa henti

Tanpa Nama berkata...

aku ingat la mungkin lepas ni geng gerombolan nak buat macam dalam gambar tu pulak....
Lembu melepas keluar api pertama di dunia.......

ubilepih berkata...

TEMBERANG TERBESOR...apa bole buat org melayu memang gemarkan cerita temberang

Tanpa Nama berkata...

aauuuwww.....

melebong paling paaaaaanjang skali.
.....melebong dr singapo ke tumpat....

hau! hau! hau!

tak de koje...... tu nak tambang pree la tu.... lepas syoping baju kat singapo...

Tanpa Nama berkata...

terkontut berapi lombu tu donga cito ko ni...

apo la..... tak do kojo ko.

agak2nyo la, .....urang yg tinggal kat topi landasan tu mungkin terkojut malam tu ewh!!

ngapo riuh bona keto api malam ni aih! ...lobih kuat dari siren keto api ahh! montori pengangkutan buek yam seng ateh keto api ko..?

Tanpa Nama berkata...

bersangka baik la woih!

mungkin bangmat-bangmat dlm ketapi tu tengah berdikir barat karutkan cerita supaya awang abeng kembalikan royalti minyak ke negeri cik siti.

kalu bini bijan & awang abeng tak nak layan lagi, buat dikir barat dari pdg besar sampai pasir mas/rantau panjang plak!!

Johan berkata...

kahkahkah ni memang lagi hebat dari idea2 Sanusi Jonid..bodoh!

woit pesal takde siapa pernah bagi idea untuk melingkarkan seluruh negara ni dengan sistem pengangkutan keretapi??

Tanpa Nama berkata...

Suruh gerembolan pak choo cheng marathon, boleh?

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah keliwontron
"...mungkin berjenama Padini atau Bonton"
kahkahkahkah
jangan kau durhaka hai keliwontron!
jenama padini atau bonton tu hanya boleh didapati di gedung2 belibelah terkemuka berhampiran anda sahaja
kahkahkahkah!
klakka-la!

BrightEyes berkata...

""Ia bermakna, misi yang mengambil jarak lebih 700 kilometer itu ditamatkan dalam masa 15 jam 10 minit.""

Ini juga bermakna, Keretapi Tadak Mari memang slow lah! 46kmh purata sepanjang jalan. Kata 'Keretapi Ekspres' pulak.

Binalah keretapi kelajuan tinggi (high speed rail) macam kat Europe, Taiwan, Korea & Jepun. Alor Star pegi KL, beberapa jam saja. Penang pegi Kiasuland... 5-6 jam saja.

Oh, tapi nanti Proton marah. Perodua pun marah.
Datuk yang milik Konsortium Bas Ekspres Ini & Ekspres Itu jadi berang.
MAS pun marah.
Big Tony pun naik angin...

Tanpa Nama berkata...

johan,

bukan takde idea untuk luaskan lagi sistem kereta api ke seluruh negara.

ada.cuma kerajaan akan jawab kos yg tinggi - yang mana memang betul - tapi beli kapal selam ada pulak duit.stadium yg sia-sia tu ada pulak duit.masjid kristal suma nak buat apa? macam la semayang atas kristal dapat pahala lebih..