Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 16 November 2009

MELAYU TERUS DI TIPU



INILAH YANG KAN TERJADI PADA ORANG MELAYU





FORMULA ONE – PROJEK TIPU RAKYAT


Toyota memasuki Formula One pada tahun 2002. Toyata meninggalkan Formula One pada tahun 2009. Toyota hangus RM $8.11 bilion. Ertinya setiap hari Toyota wajib hangus RM $3 ringgit setiap hari selama 7 tahun!

Honda tarik diri bulan April yang lalu.

BMW akan tarik diri akhir tahun ini.

Toyota, Honda dan BMW cabut tak tahan.

Yang masuk Lotus F1. Gila apa ni?

Ini projek Mokhzani Mahathir nak tipu orang Melayu. Ini sambungan rompakan dari eee Madey. Ini projek antara penyamun yang disokong oleh gerombolan. Ini cara untuk merembat duit Petronas.

Nama Syarikat: 1Malaysia F1 Team Sdn Bhd
Nama Pasokan: Lotus F1
Nama Negara : Malaysia
Pengetua Pasokan: Tony Fernandes

nota:
bila agaknya orang melayu ini nak sedar.
tak sedar sedar. bodoh sampai ke lubang hidung.
tak faham faham. kena tipu sepanjang hari.

ini cara nak merembat duit.

kalau pasokan toyota, bmw, honda semua blah kenapa
cicak kubin ini nak masuk.
nampak jelas sebagai satu helah untuk merembat duit negara.

bilalah melayu nak sedar. selama 50 tahun kena kelentong.
dulu ayah ee buat litar sepang – hancur.
dulu ayah ee buat putra jaya – runtuh
dulu patrik badawai buat monsoon cup – ranap

bila dah tinggal cawat dan seluar dalam mungkin
ini pun hanya mungkin orang melayu sedar.
yang menipou melayu ini gerombolan
nanti jangan tuduh orang lain.
jangan tuduh yahudi
jangan tuduh paul wolfowitz
jangan tuduh china

yang menjual negara ini gerombolan
dah nak ditimbang kati
singapura nak masuk pukul harga
tak pecaya sila tunggu




8 ulasan:

Sukj berkata...

kah kah kah kah...GUNAKAN FORMULA AIRASIA UNTUK MENIPU MELAYU

TAMBANG MURAH...kah kah kah kah

HUTANG DENGAN MALAYSIA AIRPORT PUN TERSADAI...NAK BUAT FORMULA ONE PULA!

oiii..DAH SETLE KA BELUM DGN MAB TU..??

Tanpa Nama berkata...

Bro, bukan melayu saja tapi 1 Malaysia kena rembat! Paling rugi adalah melayu sebab tak dapat apa apa...cukong atau nande dapat flight tickets, kickbacks, kickdefella dan macam macam lagi kecuali TT, seperti melayu bukan konek, masuk angin kuar asap....hau hau hau hau....a.s.a.p?

Sudin berkata...

Kera/beruk/siamang/lotong di hutan di susukan.
Jackie Chan dengan Kung Fu dah jadi anti-virus.
Michele Yeoh dengan susunya menguatkan tulang Tuhan Subuh.

Bangsa eeee gila pantat melayu.
Raja Beruk/sultan gila pantat orang putih......

kah,kah,kah.....lingkup !
pemuda kangkang,melayu nganga...!

Mamak mahafiraun haram jadah ni....kalau boleh semua menteri/menteri besar ipar duai dia.
menteri besar selangor......ipar duai....
Panglima tentera jeneral pukimak setan....ipar duai...
CEO TELEKOM......ipar duai
SUKOM apa cerita ?
Patulah k/tangan TM tarak bonus...!pukimak setan ni dah dapat kad ATM TELEKOM boleh keluar duit bila-bila masa tak kira berapa jumlah sapu sahaja..!

Tangan-tangan ghaib......patutlah menentang hukum hudud......dah tentu kudung dua-dua belah tangan kena potong....asyik mencuri je kerjanya....!

Siapa-siapa yang melawan gerombolan lanun Umno/Bn,ketuanan melayu,chukong akan di tuduh komunis/sosialis......kah,kah,kah.

Patutlah takut sangat dengan contoh dari negeri China kerana menteri yang rasuah akan ditembak mati depan khalayak ramai....kah,kah,kah.....jangan takut madey,najib,toyol,susanto kohsu kon,hendrawan lim keng yaik,susanti koncoro lee liong sik,heryanto vellu samy.....masanya akan sampai jua kepala anda semua akan ditembak sampai mampus.....!!!!!!!!!

babi haram,arak haram,makanan china haram....!!!
pantat china tak haram.......????

LembuKenyang berkata...

...uk!uk!ak!ak!...ini kes macam ustat pi melebong dalam tv...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...semua untuk islam...semuanya kerana islam...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...balik rumah, anak cucu asyik tengok fergie ngan my hump my hump my hump...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...pagi2 nasyid...nasyid...nasyid...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...tak sampai pukul 8am, asarehey dah...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...inilah manusia ciptaan gerombolan...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...mereka dah rasakan next PRU dah mungkin tertonggeng...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...jadi dengan segala kebuduhan 1Malaysia yang sedia ada...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...kami tak kira...rembat...rembat...rembat...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...kalau tak sekarang, bila lagi kawan?...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...biarkan ustat, mufti, para ulamak berkokok siang malam...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...bincanglah pasal syurga ke neraka ker...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...apa gerombolan pedulik???...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...itu tugas jabatan2 strategik negara untuk cover gerombolan...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...next PRU, pakatan amik negara pun, gerombolan boleh survive macam eee madey...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...mesti diolah agar lambat mampos...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...tak paham ka 1Malaysia...uk!uk!ak!ak!...

Johan berkata...

http://img151.imageshack.us/img151/2434/1malaysia.jpg

azmie berkata...

bukan org melayu je isham, 1 malaysia kena. org malaysia ni masih tak reti. duit tu duit kita, tapi dah selalu sangat kena dondang sayang, teruih lena. sebab tu bila ada demo muka yg sama turun. yg lain mengangkang di rumah. rakyat patut paham, kita ada hak klu nak suruh kera jaan stop projek bodoh ni.

Tanpa Nama berkata...

TT..sila lancarkan demo membantah 1 Malaysia F1 Team...kami sedia turun berdemo...

BANGSA MALAYSIA berkata...

bukan melayu sahaja ditipu.. tetapi rakyat Malaysia aditipu!