Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 30 Januari 2010

JANGAN BUAT SANDIWARA !



INI BUKAN CHINA DOLL - INI OPERA PEKING




ANASIR JAHAT GUNA DOKUMEN PALSU MOHON VISA , VISA PELJAR – berita hairan

Pengeluaran visa waktu ketibaan (VOA) dan visa pelajar yang tidak dikawal, khususnya kepada warga Afrika dan Asia Barat, dipercayai antara punca negara ini mudah ‘ditembusi’ rakyat asing, termasuk anasir jahat.

Difahamkan, ada antara mereka sanggup mengambil risiko menggunakan dokumen perjalanan palsu ketika memohon VOA semata-mata untuk memudahkan mereka keluar masuk negara ini, selain menyembunyikan tujuan sebenar kunjungan mereka.

KAH KAH KAH..

woit… TAK KAN SEKARANG BARU TAHU… kah kah kah..

woit… BERAPA BANYAK KES BLACK MONEY…kah kah kah..

woit… BERAPA BANYAK KES CHINA DOLL…. kah kah kah…

kah kah kah… NI BELUM KIRA DATANG DARI SEBERANG…DARI SIAM…DARI BURMA… kah kah kah..

woit… KUNCI DISINI… IALAH … RASUAH…kah kah kah..

kah kah kah…. BANYAK SANGAT RASUAH… SAMPAI VISA DAN PASSPORT DAN KAD PENGENALAN PUN BOLEH DI BELI….kah kah kah..

woit… JANGAN LAAA BUAT BUAT TERPERANJAT….kah kah kah..

kah kah kah... JANGAN BUAT SANDIWARA...kah kah kah..

kah kah kah…BERLAKON TEPERANJAT... MACAM DUDA ANAK LIMA...kah kah kah..

kah kah... LEPAS BERSANDING .. TERPERANJAT BUAT BUAT TAK TAHU APA ADA DALAM BRA...
kah kah kah…




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hoi, tak kan rasuah ajer!

Hoi, boss follow up tak bagus!

Hoi, boss asyik main golf!

Hoi, boss asyik kat kelab!

Hoi, boss sibuk nak kumpul harta utk tujuh keturunan!

Hoi, bos sumpah hipokrit!

Hoi, budak2 bos sudah jadi bos!

Hoi, budak2 bos pon nak kaya jugak!

Hoi, budak2 bos pon sumpah tak boleh pakai!

Hoi, kalau bos tak betul! Sampai kiamat pon semua jadi tak betul!

Hoi, itu pasal ada syurga dan neraka!

Hoi, kalau rasa nak masuk neraka, buatlah ikut suka aku!

Hoi hoi hoi, gaji gomen dah besar2!

Hoi hoi hoi, buatlah kerja dengan ikhlas dan jangan jadi hipokrit!

Hoi hoi hoi, bos besar kena ikhlaslah!

Hoi hoi hoi, barulah boleh maju!

Tanpa Nama berkata...

Hoi, macamana tak terperanjat!

Hoi, hantu kopek tak pakai bra!

Hoi, kopek hantu kopek ada poket!

Hoi, pergi tangkap hantu kopek!

mae berkata...

gua pun terperanjat macamane TT boleh terpikir lawak terperanjat ni

Tanpa Nama berkata...

Woi!woi!woi!
1.Ada pemimpin aney dari parti mana aku tak tau, kata:aney dari India lebih berilmu dari puak bangla dan indonesia!
2.Bapa-bapa ayam,puak mana TT!bukan puak kapiaq harbika!Adik- beghadik Si Ronnie!!
3.Kaya melana puak yang kerja imigresyen dan kastam!Ada survey majoriti dari depa sokong parti mana!!!
4.Kaya melana puak agen-agen pendatang!kaum apa agaknya tuan TT si agentu!!
5.Kaya melana tuan punya IPT swasta yang ambik puak pak itamtu!LK Wing U dan lain-lain!sapa punya tuan TT!!bangsa hang punya kot!!

Tanpa Nama berkata...

Apa ni?

Buat-buat serupa orang baru bangun tidur pulak.
Baru tesedar?

Siapa buat ni?
MB selangor Khalid ke?

Kalau PR buat mesti sudah bepuluh2 report Sperma terima.

Tarik pelancong konon.
Mengantarabangsakan pendidikan tinggi konon.

Sekarang sendiri susah!

Tanpa Nama berkata...

apa dlm bra?

kah kah kah

puk*mak puny sistem. dr dulu smpai skrang sama saje...

raiPomuS berkata...

celaka punya mata duitan. celaka punya orang yang bertuhnkan duit. celaka punya orang gila kuasa. celaka punya pengkhianat.

serahkan negara kepada bukan ahli negara, tunggulah kebinasaannya.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..lawak truss.

purak2 bingung..bengong btul.


...dlm bra ada epal kahkahkah

Johan 23.01.84 berkata...

kita kagi trperanjat sbb dorg terperanjat!

nama nami berkata...

Isham - off topic.Lu ada cakap pasal JD Salinger kan?

Lu lupa nak mention - belangsungkawa juga kepada Howard Zinn.Beliau meninggal dunia 27 Januari lepas.

Usia beliau 87 tahun.

Buku beliau yang terbaik "The History of People of United States".

p/s:aku tak cukup cool lagi sebab aku tak baca lagi buku JD Salinger.bakal baca sebab kawan aku ada buku tu.hahaha!

cassa berkata...

Salam Bro Isham,

Ak x pandai nak bg fakta. Jadi aku baca je..Disebabkan ak boring, aku bikin Malam Kesenian Rakyat sket. Itu je aku mampu..KAH KAH KAH

Ak harap ko ziarah blog ak sat..Kasi layan itu video.

KAH KAH KAH

*aku boring tahap gaban

Tanpa Nama berkata...

dalam bra ada tempurung dol hahahahah
mcm mek joe wakaakakaka

suis-media berkata...

Salam bro

Rasuah di malaysia menjadi jadi sekarang kerana pegawai penguatkuasa mengamalkan rasuah dari kelas boss hingga kelas opis boy,,mereka ni tak bersyukur gaji mereka dah besar jika di bandingkan dengan pekerja swasta yang setaraf kelulusan dengan mereka.Gaji kakitangan kerajaan di naikkan 40% salah satu tujuannya adalah untuk mengurangkan rasuah,,ini kena tanya dengan dollah badwi kerana dia punya fatwa.

Tanpa Nama berkata...

Kah,kah,kah...

Tanpa Nama berkata...

tengok blue kuat....takkan tak tau ade ape dalam bra?