Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 31 Januari 2010

SEMBAB DOT KOM



BERDUYUN DUYUN PEMBACA SEMBAB DOT COM DATANG



MUHYIDDIN LACAR LAMAN WEB PERIBADI - melayau

Muhyiddin Yassin hari ini melancarkan laman web peribadi beliau, www.my-malaysia.com.my bagi membolehkan orang ramai berinteraksi dengannya secara langsung di alam maya.

Sewaktu melancarkan laman web itu di Angkasapuri di sini, Muhyiddin berkata, beliau sedia menerima apa sahaja cadangan walaupun bersifat radikal sekiranya ia baik untuk kepentingan negara.

KAH KAH KAH

kah kah kah… YA AMPOOON… kah kah kah..

kah kah kah… WAK SEMBAB DAH ADA DOT KOM… kah kah kah..

kah kah kah… BANYAK LAH FATAWA AKAN TERSEMBAB KELUAR…kah kah kah..

woit… NAK TERIMA CADANGAN… kah kah kah..

woit… INI SATU CADANGAN…. KURANGKAN DAGING DIMUKA… kah kah kah…

kah kah kah… INI SATU LAGI…. TOLONG JANGAN PERGI LAWAT TADIKA…kah kah kah..

kah kah kah… MURID LARI TAKUT TEGOK MUKA SEMBAB….kah kah kah..



7 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

bagus la mcm ni..senang satu malaysia nk ketawa terbahak-bahak..kahkahkah

Mahadewaratna_Sari berkata...

apalah bengap sembab ni. dalam ruangan suara rakyat anda hanya boleh menulis lima puluh karakter sahaja - termasuk .

suara rakyat ada 50 huruf saja. gila.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

apa nak dicadangakan ya
nik aziz jadi pm

Tanpa Nama berkata...

kah kah kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tanpa Nama berkata...

tadika hanya untuk murid tadika
tadika untuk murid tak cukup umur

orang muda pegi kelab lentok
orang tua pegi sekolah orang tua-tua
orang tua pergi kelab tadika, memang ngook

Tanpa Nama berkata...

suka2 lah kamu semua..menghina kejadian tuhan..nantikan balasan untuk kamu di Akhirat kelak..nantikan saja..Assalamualaikum.

Tanpa Nama berkata...

mat sembab dan murujib nak buat duit dengan adsense.Sapa-sapa ergi layan laman blog dia sama la macam kawan yang ada kat gambar tt.Species tak mandi dan bau hapak..kah..kah..kah..
-setapa