Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Februari 2010

BERITA BERGAMBAR SIDANG AKHBAR ZAHRIN



GAMBAR-GAMBAR SIDANG AKHBAR ZAHRIN





ORANG RAMAI DATANG MENDENGAR SIDANG AKHBAR SALEHUDDIN HASHIM DAN ZAHRIN




ORANG RAMAI KYUSUK MENDENGAR UCAPAN ZAHRIN




OPPS... MAAF .. SALAH... INI GAMBAR GAMBAR MALAM TADI DI BATU CAVES







nota:
minta maaf
jurugambat tukar tiub
masih belum terlatih kah kah kah




23 ulasan:

JimAlifSiin berkata...

WTF!
What The ...Fun!

Tanpa Nama berkata...

who the fuck is zahrain?

Tanpa Nama berkata...

Tu Takpa..dia masuk kah..dia keluar tu tak kisah sangat..tgk dia mai dari sekolah mana? klu sekolah umno memang sampai nyawa ikan pun mengucap umno lah.
ni amat penting berkenaan SUBMERINE 1Malaysia. kami diberitahu dan mungkin ramai blogger yang dah tahu, KAPAL SELAM baru BELI tak tenggelam asyik TIMBUL aje bukan sehari tapi dah lebih tiga bulan....betul ka under warranty atau gerenti....Tolong brader Tukar Tiub cari sumber bagi isu ni jadi hangat maksimum bagi tau satu malaya tengok...ooops MAAF 1MALAYSIA ..maaf tok jEEP Treasure salah sebut.

Ketua Polis berkata...

KAHKAHKAHA,,,LU MEMANG BIKIN PANAS TT...KAHKAHKAH SAKIT PERUT

Saudaramu Nikjoe berkata...

ya ampoooonnnn

busuk sungguh ahli politik seperti ini. muka tak malu tak dapat projek sikit nak keluar pakatan. pi mampos la...

selamat menjadi kaldai dan selamat bermain golf di padang unta

kah kah kah kah kah

bennyloh berkata...

KAH, KAH, KAH..
KAKI KUAT TIPU ZAHRAIN!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

masa tukar tiub spm dulu takde cemera d gatal

ya ampon

Tanpa Nama berkata...

zehrin ni babi mana?

Tanpa Nama berkata...

selepas panglima kapal melaporkan'Tok,kapal selam kita x boleh menyelam,apa kita nak buat?
Jawab Tok Jib'What!!
Lalu panglima kapal berlari masuk bilik air membersihkan badan lalu menyerah diri utk diselam oleh tuan nya karna takut akan perkataan 'What! itu...Alkisahnya.

castello berkata...

biarkan lah siMALAON Zahrain ini keluar.kalau SAPA SAPA lagi nak keluar macam Zahrain ni,elokla cepat cepat,tak sanggup lagi rakyat dikhianati oleh orang orang macam ni,Semasa kami pilih dulu pun,kami tak kenal siapa zahrain ni,yang kami mahu cuma nak jatuhkan bn je,jadi jangan ingat kamu yang gerakkan gerakan rakyat ini,Kepada pemimpin seperti zahrain ni,takpelah,kamu akan tertolak dengan sendirinya oleh pendukong pakatan rakyat,dan jangan haraplah kamu dapat tempat didalam Parti umno tu,yang kita semua maklum bagaimana olahannya.maka janganlah heran kelak jika hidup kamu dalam keadaan hina dimata masyarakat umum.selami lah apa niat asal kamu sewaktu mula mula berjuang.jangan sampai kamu menyesal diseluroh episod hidop kamu,bilamana hati kamu dah terbuka secara natural tanpa ada apa apa prasangka,prinsip perjuangan yang selama ini dilaungkan kemana perginya.

skrtel berkata...

ADUN Bebas 'non BN-friendly'.. Macam2 terma dan slogan 1Malaysia sekarang..

Lagi 3 kena duduk bangku simpanan dulu.. Keluar satu-satu..

Masa PRU-13 nanti semua DUN dan Parlimen ada calon bebas 'non BN-friendly'..

Tanpa Nama berkata...

kpl selam nie mmg dah bermasalah dari mula lgi sbb takde sistem AIP( Air Independent Propulsion). nak tau sila google atau wikipedia.

Tanpa Nama berkata...

Zahrin 'Penghianat' rakyat. PRU13 nanti rakyat akan jatuhkan hukum!!
Gunakan rakyat untuk kepentingan diri sendiri. Tuhan Mahakuasa. Kamu akan jatuh terbengkalai di persada NERAKA dalam dunia ini..belum sampai neraka tulin.
Cissss penderhaka. Sumpah rakyat akan menimpa diri mu.
Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

Kini keadaan ini Membentuk semula (re-shaping) Parti adalah paling Mustahak. Kebanyakan ahli politik yang berada di PKR ialah pemimpin streo-type atau klon-klon parti komponen BN. Ramai di antara mereka berkelakuan sama seperti ahli politik BN/UMNO. Selama dua tahun berada dalam kedudukan Pemerinah di lima buah negeri (tolak satu)ahli politik Pakatan Rakyat cuma bertindak sebagai menjadi sebagai ahli politik Parti Pembangkang. Tidak menunjukkan ciri-ciri kepimpinan sebagai Parti Pemerintah. Pakatan Rakyat gagal membentuk semula demokrasi sosial (social demokrasi)yang pengundi dahagakan sebelum PR 2008. Sekiranya Parti Pemerintah Persekutuan berpusing ke kanan; mereka berpusing ke Kiri.Ini sama seperti kelakuan Pembangkang.Ini menunjukkan tidak ada pemikiran Sains Politik pada pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat. Pemimmpin Pakatan Rakyat Cuba mengelakan dari "Sentimen Popular" yang sedang berlaku tetapi mereka dapati diri mereka memang sukar dilakukan. Kesetiaan ahli yang dipilih sebagai wakil rakyat yang cuma ingin dapatkan undi untuk menang dalam pilihanraya. Tetapi mereka gagala dalam menang hati dan pemikiran pengundi yang mengundi mereka. Pemikiran Politik yang progressive bukan saja tawan keadaan tengah (centre ground)) tetapi perlu mengubah center ground berpihak kepada mereka. Dalam keadaan kebanyakan wakil-wakil rakyat Pakatan Rakyat yang ketiadaan Philosophy yang jelas atau Idealogy Politic Parti yang terag; sukar bagi Pakatan Rakyat bertahan di Pilihanraya akan datang.

Ahli Politik Pakatan Rakyat perlu bina karsisma (Charisma) pada diri mereka. Karisma adalah sifat yang perlu bagi orang-orang yang ingin mempunyai pengaruh dalam masyarakat. Sifat ini bukanlah berada di tangan anda untuk dicapai atau mempunyai penjelasan yg terang mengenainya. Sekiranya anda mempunyai karisma ini rakyat boleh merasainya. Orang yang berkarisma ini boleh mempengaruhi rakyat dengan bekesan.Ahli politik Pakatan perlu mempunyai skill ini. Karisma tidak diperolehi melalui Ilmu hitam atau dari bomoh dan ia juga bukan diwarisi tetapi ia boleh dipelajari dan dipraktikan dengan latihan.

Cuba anda fikir, Zahrin atau Pak Pandir Kulim?. Ada Karisma ini? Jika tidak jawapan anda; persetankan mereka dan tumpukan pada pembinaan parti untuk rakyat yang telah dahagakan perubahan dalam politik negara. "JANGAN TANYA APA PARTI BUAT UNTUK ANDA; TAPI TANYALAH DIRI ANDA, APA YANG ANDA BUAT UNTUK PARTI?."

allenhash berkata...

Kenapa ada nama Salehhuddin Hashim tu? Dia pun dah keluar PKR ke?

AbgTuah berkata...

LAWAK TAK CERDIK..???

KiH KiH KiH..gelee nyeee..!!

sl chan berkata...

F@#$k zahkran!!! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

tuan tt..

kah..kah..kah..

kalau anwar minta tukar atau disqualify hakim...depa kata kat anwar suka tangguh2

tapi bila gerombalan bermati matian nak tukar kes ke mahkamah tinggi (bermati matian dari mahkamah sesyen ke mahkamah tinggi), ok la pulak

semuanya gerombolan betul...

pelik kan....hmmm..

Bigfish berkata...

Bagus jugak keluar awal2 tak lah menyusahkan KM kt Penang tu. Kau nak jadi apa pun lantak hang lah.

Tak kuasa nak layan opportunis nih.

SyawaL berkata...

Nak mampos sama UMNO ke? Biarkan mereka pergi jahanam...

AKU BENCI UMNO

Tanpa Nama berkata...

Ini berita gumbira untuk 1malaysia

mana-mana anggota PR yang dah tak cukup budget di poket, dipersilakan keluar parti

Jangan malu, jangan segan
sementara masih ada peluang, sila keluar parti untuk memenuhkan semula budget poket anda

sapa-sapa masih ikut LGE fikir banyak2 kali. LGE ikut buku pentadbiran sangat. LGE tidak boleh tolong member dari segi budget poket. Sapa-sapa kipas, LGE tak makan.

anggota pr yang nak cepat kaya, sila jauhkan diri dari LGE. Sapa-sapa nak projek segera jangan dekat dengan LGE.

Jom keluar PR sebab PR tak buleh bagi projek kroni. LGE tak buleh tolong member sendiri.

Jom balik tempat asal kita. Di tempat asal kita, budget biasanya melempah-lempah keluar dari poket.

Lang berkata...

Lompat parti lompat ligat
Lompat sampai malu muke
Cuba kasi depa ingat
PRU13 ada tempat ke?

Dalam UBN takde tempat
Tumpang PR dapat kerusi
Kalau dah memang dasar merempat
Dah dapat peluang cari jalan…. cabut lari

1,2,3 lompat
Lompat pula satu persatu
Kalau bercakap kononnye hebat
Dapat offer mulalah merapu…

Masuk parti keluar parti
Amalan YB zaman sekarang
Perangai mangkuk friendly non-friendly
Tolong orang Tipu orang

Isu di reka itu dan ini
Buat rakyat pening kepala
Kalau ada saki baki malaun ni
Nabil kata: Lu orang sendiri pikir la

Lang berkata...

wooi....

ramai lagin ke sesumpah yg PR pelihara?

Kalau ramai... suruh sesumpah tu tukar warna cepat...