Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Februari 2010

PEMECAH BERITA - TT - PECAH BERITA



KONG HEE KONG HEE

KONG HEE FARTDAI






KALDAI AKAN MUNCUL


Zahrin Hashim dan dua orang lagi ahli
parlimen akan mengumumkan bahawa
mereka akan memasuki gerombolan.

Pengumuman ini akan dibuat disebuah
hotel di Kuala Lumpur.

Mereka dikatakan telah sanggup
menjadi kaldai.

Kerana berhampiran dengan
Tahun Baru China maka diucapkan
Kong Hee Fart Dai kah kah kah.

NOTA: ADA SAEKOR LAGI NAK IKUT SAMA



KAH KAH KAH



15 ulasan:

budak johor berkata...

kenapa x umumkan semalam je..

lg cepat lg bagus..

pegi jahanam..

stock! recon berkata...

kepala bana apa beruk2 ni.
sudah bodoh bangang lagi.
woit. org semua brebut nak blah dari kapal selam bocor.
ni brebut nak masuik.
kahkahkah,
ni bukan keldai.
ni bajing,
babianjing.

Saudaramu Nikjoe berkata...

YA AMPOOOOOOONNNNNNNNNNNNNN...

WOIT ! cakap la awal - awal nak masuk gerombolan.

Ni dok kata diktator la, tak dapat projek la, taklayak jd ketua pembangkang la, kena pecat la..

Kah Kah Kah Kah Kah

selamat menjadi keldai dan main golf di padang unta kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

mungkin ada hikmah disebaliknya
bersabarlah

Panglipulara© berkata...

Bersemadilah karier politik kamu dengan aman disana zahrain, malangnya kamu tidak menyumbang apa2 kepada kami rakyat marhaen, aku akan tuntut segala hak aku sebagai rakyat dari kamu pemimipin yang aku amanahkan memimpin agama bangsa dan tanah air ku diakhirat kelak...mohon ALLAH bayar tunai atas perbuatan mungkar kamu didunia ni, untuk teladan pemimpin yang lain...Amin.....

Anak Sungai Derhaka berkata...

mmm..

Dari UMNO dia datang... kepada UMNO la dia kembali...

Tanpa Nama berkata...

HADI AWANG DAN HASAN ALI TAK MAU IKUT KA.....
INI ADALAH PROSES PEMBERSIHAN PAKATAN RAKYAT DARIPADA ORANG-ORANG MUNAFIK..... SELAMAT BERAMBUS....
LAGI CEPAT LAGI BAIK...ZOL NORDIN KULIM IKUT TAK?
PERGI LA ZOL... TAK ADA GUNA AWAK KAT PAKATAN RAKYAT... WAKIL RAKYAT DAP LEBIH MULIA HATI DARIPADA AWAK...

Tanpa Nama berkata...

Cuba check record mamat zahrain ni masa dia control PPC (Penang Port Commision) dulu. Dengak kata ada "hanky-panky" pasai tu dia kena remove.

Satu lagi ingat tak masa UMNGOK bahagian tanjung (tak silap ana) kena gantung oleh mamak kutty dulu? Tau dak pasai apa? Pasai mamat ni la berebut jawatan dengan Hj Rahim (dah Datuk la ni, boss Tanjung Serbaneka Sdn Bhd dll).

Macam sedara kita kata la.... - Dari UMNO dia datang... kepada UMNO la dia kembali...

Sepukal berkata...

ANJING KALAU DAH BIASA MAKAN TAHI SEKALI TERJUMPA TAHI DICIUMNYA JUGA

Tanpa Nama berkata...

Tahniah.

Dari amno dia datang, kepada amno dia kembali.

Ada chan jadi menteri tu.

menteri jaga bahagian padang golof.

Tanpa Nama berkata...

chomel kaldai itu

Apollo 2020 berkata...

Dlm ahmad albab, P. Ramlee panggil 'baghal'. Gunakan bahasa yg lebih bersopan. bahasa jiwa bangsa. wakakakakakakaka....

PKR harus ambil ikhtibar dr peristiwa ini supaya lebih berhati-hati menapis calon bg PRU yg seterusnya.

PKR tak sangka boleh menang besar PRU lepas. Tp lepas nie pastikan sistem yg lebih berkesan dlm memilih calon bertanding.

SyawaL berkata...

Memang barua kasut betul....
Orang macam ni la yang menjahanamkan Perak hari tu....

Mana pergi prinsip mereka?

AKU BENCI UMNO

Lang berkata...

suruh keldai tu buat parti baru nama mcm Pakatan jugak... Sebab dia pon suka berpakat-pakat dengan geng-geng gila projek. Senang sikit pakat semua yang tak da maruah tu tinggaikan kita.

Ohh... sebelum lupa, aku cadangkan nama parti baru tu, pakatan kaldai non-friendly.. lambang rasmi: kepala kaldai

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama
2010 Februari 12 12:10

Ya betul kata saudara tu..memang dia ada "hanky panky" aku pon dengaq dia main duit sebab tu kena kick dari PPSB (PPC tu nama dulu sblom dikeparatkan) sia-sia aku undi dia ari tu..Pemimpin cam ni kita kena tolak..apsal sidang akhbar ari tu ko tak bawak bewak zol din tu sekali..