Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 Februari 2010

FITNAH DARI AUSTRALIA




REHAT KERANA MENAHAN BERAK SELAMA DUA HARI




WISMA PUTERA AKAN JELAS KEPADA AUSTRALIA FAKTA PERBICRAAN ANWAR :PM – berita hairan

Najib Razak, berkata Wisma Putra sudah diberi tanggungjawab menjelaskan kepada ahli parlimen Australia fakta berhubung perbicaraan kes liwat membabitkan Anwar Ibrahim supaya mereka mendapat gambaran lebih jelas tentang perkara itu.

Najib berkata, langkah itu perlu memandangkan ada kemungkinan kumpulan berkenaan tidak mengetahui keadaan sebenar.

"Kami akan beri penjelasan dan berhubung dengan anggota parlimen Australia berkenaan. Wisma Putra akan mengendalikan perkara ini," katanya apabila ditanya mengenai langkah yang diambil Malaysia berhubung perkara itu.

KAH KAH KAH...

woit... INI BETUL... MAT SALEH INI TAK TAHU HAL... kah kah kah..

kah kah kah...MAT SALEH INI PAKAI TEMBAK TEMBAK SAJE... kah kah kah..

kah kah kah... MAT SALEH INI TAK ADA SIMPATI LANGSUNG... kah kah kah..

woit... SIMPATILAAAA SIKIT... kah kah kah..

kah kah kah... BAYANGKAN BETAPA SEKSANYA LUBANG SEDAP SAIFOOL KOYAK ... kah kah kah..

kah kah kah... BETAPA SEKSANYA LUBANG SEDAP SAIFOOL TERTUTUP DUA HARI... kah kah kah...

nota:
wisma putera ini patut panggil
lima puluh ahli parlimen yang mengutuk
kerajaan Malaysia ini dan beri penerangan.
kemudian beri jamun makan sate, roti jala, sambal petai,
gulai lemak labu dan diakhiri dengan tapai dan roti jantan.

kemudian jangan bagi mereka terberak selama 2 hari.
bagi mereka sedar betapa terseksanya hidup
dalam dunia ini kah kah kah





14 ulasan:

cassa berkata...

ISHAM..

YANG LAST TU GUA KURANG SETUJU SKET
KAH KAH KAH

"BUKAN BETAPA SUSAH IDUP KAT DUNIA NI"

TAPI

"BETAPA SUSAHNYER HIDUP DI BUMI 1MALAYSIA NI!"

KAH KAH KAH

KALAU SATU DUNIA SUSAH NAK HIDUP
JOM PANGGIL AYAH PIN
KITE SURUH DIA BAWAK KITE PEGI DUNIA LANGIT PLAK
DENGAR KATE KERAJAAN LANGIT
LAGI BEST DAN TERJAMIN

KAH KAH KAH

KITE RAMAI-RAMAI NAIK KAPAL SELAM
JANGAN NAIK KAPAL TERBANG
ENJIN DA TAKDE
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

Saudaramu Nikjoe berkata...

kah kah kah kah

apa khabar altantuya shariibu?

lama tak bersuara hari ini sudah bersuara kah kah kah kah

kurang bersuara ingatkan pintar rupa-rupanya sama bodoh dengan u punye assistant kah kah kah

u think i stupid kah kah kah

ini kes sama macam u punye assistant menjawab tuduhan Political and Economic Risk Consultancy (PERC) 2 3 hari lepas

kah kah kah kah

mat monggol borek malikul sembab rintik

kah kah kah kah

Sudin berkata...

Victoria Government ?

Kah,kah,kah.....muka mat saleh australia ni macam muka j.w.birch ye?

Kah,kah,kah.....penyamun nasihat perompak dan lanun ketuanan melayu..kah,kah,kah

Hijrah ?
Hijrah ke Australia ?
Kah,kah,kah.....dasar muka tak malu !

Woit....ahli parlimen australia !
kami tak perlu nasihat kamu....kami pun buat kerja sama macam kamu.....kah,kah,kah...australian aborigines dah tinggal 2.6 %....
kah,kah,kah.....
Bukankah kita sama-sama berkiblatkan Victoria ?
Membodoh dan menipu orang melayu adalah kerja harian kami....serupa macam kamu juga..kah,kah,kah.....

woit..ketuanan melayu !...ikut cakap kami,kalau tidak kami akan huru-harakan negara kamu.....kah,kah,kah
Benarkan kami merompak hasil mahsul negara kamu...kah,kah,kah
Kami telah melantik barua kami dalam gerombolan ketuanan melayu...kah,kah,kah..
Kerja kami bertambah mudah apabila eeeeee dan cukong semakin ramai dalam gerombolan Umno/Bn...kah,kah,kah

Khun Pana aka johanssm berkata...

Saifool asshole yang tak bolih berak.
Tak bolih berak, apa guna asshole nya?
Ini sama dengan submarine yang tak bolih selam.Buat apa kalau kapalselam tak bolih selam?
Sama dengan klinik 1Malaise yang tak ada doktor.
Apa guna nya kalau tak ada doktor?
Apa guna nya MACC kalau siasat kes lembu .

Jawaban Najis kepada Australia ialah-
Our saifool complaint to me and to my husband Bik Mama that he cannot shit and his shit got stuck due to technical problem.
Same same problem with our submarine KD Altantuya that cannot dive under water. it is just a small technical problem .

Untuk betulkan masaalah teknikal ini, kami pihak kerajaan Malaysia akan besarkan lobang jubur saifool

Tanpa Nama berkata...

Kah-kah-kah...
Pagi2 lagi dah pecah perut dgn lawak TT..
Najib ingat mat saleh lagi bodoh dari makcik felda...kah-kah-kah

marilah kita raba-raba bontot sambil Menjarjiskan mat saleh australia ni...kah-kah-kah...


Warih TT

Tanpa Nama berkata...

The suggestion is send Saiful asshole to be screened by Australian
medical to see that he is able to hold 2 days without shitting.,,,,who
knows Saiful may never return cause he may sell his asshole there.

Tanpa Nama berkata...

tt

dua hari lebih tak keluar tu kira kemut baik
kemut kelas A
kemut jenis ni banyak org cari
sekarang kemut jenis ni susah nak dapat
kemut ni kita org panggil kemut $$


kawan aku sorang tu jenis kemut ni la
jenis kemut kelas A
nak keluar bukan main susah
usahkan dua hari sekali, lima hari sekali pun susah
5 sen pun berkira
kedekut habis
kita orang panggil kemut sipot

jab sp berkata...

ini yang di tunggu tunggu.nak dengar secara rasmi bahawa ini adalah projek kerajaan bn-umno.kalau tak masakan,wisma putra bersusah payah diarah untuk memberi penjelasan.
tapi awas,kalau setakat lawyer kelas 3 yang diserah tugas,bersedialah untuk ditambah lagi kemaluan yang sedia ada.
soalah berkaitan antantuya pasti termasuk sewaktu soal jawap.yang tertahan dua hari tak berak akan tersembur keluar jadinya.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah.. jgn pening kepala...kita hantar je menteri pelancongan NG YIN YIN pergi Australia kasi settle ini kes...ini hal manyak kecil maa...

Tanpa Nama berkata...

Parti Politik yang terbaik ialah parti yang memberi keutamaan kepada Suasa politik yang sihat dan menjana Ekonomi Negara. Parti Politik yang buruk ialah Parti Politik yang menggalakan Rasuah dan cuba menggunakan pertelingkahan perkauaman untuk menjadi populariti.

Kita harus Faham terutama nya Tan Sri DPM bahawa kita bukan satu-satunya negara didunia dan jangan beranggapan kita tidak saling bergantung kepada Masyarakat dunia. Anggapan begini bukan saja menunjukkan kebodohan tetapi amat bahaya apabila pandangan masyarakat dunia diabaikan. Politik Dunia memainkan peranan yang penting dalam perdagangan antara-bangsa. Dianggarkan perniagaan dunia di setiap berjumlah 5 trillion dollar Amerika. Negara kita yang sedang dalam pembangunan amat perlu perniagaan antara-bangsa ini.Kita perlu meyertai dalam perlumbaan perdagangan antara-bangsa. Tanpa pelaburan luar negara membangun seperti Malaysia akan ketinggalan dalam ekonomi. Selain dari kerjasama perdagangan, koordinasi politik juga memainkan peranan dalam perhubungan antara-bangsa. Sebarang Polisi atau gerakan politik tanah air akan mendapat reaksi dari masyarakat antara-bangsa menilaikan sosio-politik yang sedang melanda negara kita. Keadaan saling memerlukan masyarakat antara bangsa amat penting dalam fakta Politik, ekonomi dan nilai kehidupan rakyat negara ini. Kita perlu berkerja-sama dengan Masyarakat antara-bangsa. Janganlah jawap dengan tanpa fakta "mereka bercakap pakai hidung" tetapi ramai di luar sana anggap orang politik UMNO di Malaysia sekarang bercakap pakai "buntut" saifool!.

Tanpa Nama berkata...

Australia bukan dungu
kita yang dungu

berapa banyak pulak duit akan habis untuk buat kempen ini?

kita kena lagi!

Tanpa Nama berkata...

Peduli apa dengan orang Aussie tu. Dia cakap bukan kita paham pun... Me no spik inglis. Kita buat dek aje. Padan muka dia orang.

Lang berkata...

Walande... Memang la aussie marah dan minta tuduhan tu digugurkan..

Walande... Sebab Kapal sink akan sebut kangaroo Court banyak kali..

Walande... Sebab nanti DNA di hantar ke aussie jugak, die jugak terlibat..

Walande... aussie bimbang nanti jd mcm Porntip tak pasal kena

Walande... aussie bimbang nanti jd mcm Hantuya tak pasal kena

Walande... aussie jaga kangaroo, gerombolan jaga kaldai

Walande!!

melor45 berkata...

Di I Msia ni dah terbalik kot,orang berpangkat dan berdarjat tinggi macam IGP.Peguam Negara,Chef Justice,Senior-senior Prescuator tu sanggup diperbodohkan oleh siSaifool tu,mereka ini seolah-olah tidak berilmu dan kecut telor,ngilu dan becar pada sinar dahi PM dan perut boroi big mama tu.Untuk Ustaz Kolonel bersara tu cepat-cepat memohon perintah Kazaf berkaitan kes liwat nie,cuba le ikut nasihat ulamak-ulamak selain daripada ulamak UMNO,hang ada kuasa dan ilmu,jangan gadai ilmu hang dengan pangkat dan harta dunia tak leh nak bawak mati,nanti habis kat janda dan anak pinak hang saja, takut nanti mati mata dok terbeliak,kena tutup dengan duit 50 sen.