Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 Februari 2010

JANGAN TIPU MELAYU



LAIN KALI JANGAN SOROK DUIT NAK PERGI UMRAH DALAM MESIN BASUH - HILANG WARNA





SETIAUSAHA POLITIK NOR MOHAMED LETAK JAWATAN


Hasbie Satar, setiausaha politik kepada Nor Mohamed Yakcop telah meletakkan jawatan berkuatkuasa semalam, menurut kenyataan yang dikeluarkan hari ini.

Kenyataan satu perenggan itu bagaimanapun tidak menyatakan sebab peletakan jawatan itu.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH...

woit... TIDAK MENYATAKAN SEBAB?... kah kah kah

woit... JANGAN BUAT BUAT TAK TAHU... kah kah kah..

woit... MALAON INI NAK PERGI UMRAH SATU SEBAB... kah kah kah...

woit... MALOAN INI NAK MAIN GOLF DENGAN ZAHARIN SATU SEBAB LAGI... kah kah kah..

kah kah kah...MALOAN INI DAPAT TAWANRAN DARI BEYONCE UNTUK MENJADI PENARI...kah kah kah..

kah kah kah...MALAON INI PERGI WASINGTON DC UNTUK MENYEDIAKAN FESHEN SHOW BIG MAMA ..kah kah kah...

woit... JANGAN LAH NAK TIPU MELAYU... BUAT BUAT TAK TAHU SEBAB APA... kah kah kah..


nota:

nasin baik masa ini sudah ada intenet
kalau tidak mampos orang melayu kena tipu
malaon ini kumpul duit
malaon ini nak pegi umrah kah kah kah

nota:
hebat lagi ngok media di malaysia ini
buat cerita tak pandai sambung
kelmarin ada setiusaha menteri kena tahan kerana rasuah
hari ini ada setiausaha menteri letak jawatan
sambung kan lah :
dua berita ini kalau disambung
bermakna bik mama hilang tiga kilo kah kah kah






11 ulasan:

Saudaramu Nikjoe berkata...

kah kah kah

tukar tiub memang cun. berita yg gua tunggu-tunggu akhirnya menjelang tiba.

gua buat research semalam siapa gerangan ts nor mohamed yaakob nih. kah kah kah rupa-rupanya kaki ngap semalaya yg tidak pernah di dakwa - dakwa walau hakikatnya sel pocnya dahulu dato norza pernh didakwa kerana melesapkan wang berjuta - juta kah kah kah

woit! dalam kes ni ada 2 kesan. kesan tak baik dan kesan tak baik.

kesan yg baik apabila sec pol ditangkap dan melepaskan jawatan dan kesan tak baik apabila buaya yg besar tak pernah kena tangkap - tangkap kah kah kah kah

apa khabar mr abu kassim? tak adil la macam ni kah kah kah

remaja baru berkata...

Salam tuan husin...drpd berite yng tuan husin postkn kite dh boleh dpt tau trdapatnye banyk korupsi dlm kerajaan kite...sejujurnye sye ckp bhwa sye hidup dlm keadaan dimana semua orng di sekeliling saya membenci akn cara tadbiran kerajaan serta segala rasuah yng berlaku skrang....dgn kes jet hilang la...kes isu kalimah ALLAH lah...dengan isu kemelesetan ekonomilah....wlaupun ini semua tdak tercatat dlm media arus perdana ttapi ianya dirasai oleh semua rakyat jelata yng kerjanya sbgai guru..yng kerjanya sbgai pesara tentera...yng kerjanye sbgai peniaga....termasuk skali plaja...ape yng saye harapkan moga2 TT dpt menonjolkn lg isu2 tntng sistem pendidikan di Malaysia ini....



generasi baru/pemuda baru

Lang berkata...

kalu dah mamak mmg cam tu.. die panadai blakon sampai tak boleh kesan punye... popodum parpuk punya olang. Tengok je yang jadi hero kat penang tu... juara ameno nye sapa? klu bukan mamak ameno..

kahkahkah.....

Tanpa Nama berkata...

"..sejujurnye sye ckp bhwa sye hidup dlm keadaan dimana semua orng di sekeliling saya membenci akn cara tadbiran kerajaan serta segala rasuah yng berlaku skrang...."

woit...welcome to the club...nasib baik sedar cepat...tak ikut trend dan rugged la muda mudi nak sokong Umngok...parti warisan pjajah tu...tak coolll la beb...yg lain blum sdar kesialan parti rasuah tu baik truskan folo TT, stop baca ut-usang dan brita hairn..jgn biarkn minda anda didoktrinisasikn...kahkah

che

Johan 23.01.84 berkata...

kahkahkah tak sedar2 lg da tak boleh nak kencing..

azmie berkata...

adoi la... appa buat lagu ni. proposal yang aku bagi hari tu sapa nak forward kat tan sri

Tanpa Nama berkata...

Letak jawatan semua beres
letak jawatan boleh jadi jutawan

mat dalam kotak mana pergi
katak peti suara dah rosak
katak anggok saja

seperma dalam batu
seperma dalam telor
bulu tadak

2 sudah berenti
2 sudah beres
poket suma sudah punuh
bulu tadak dalam seperma

apa mau cakap?
bukak isu baru pulak.
buat kempen lain pulak.
cipta slogan cun lagi.
lain minggu ini berita sudah lupa.
sudah naik langit.

lantak la kau labi!!

melor45 berkata...

SPRM dah buat clearance NOOR MOHAMAD YAAKOB bersih kes tak leh extand sebab kurang bukti, yang tak bersih orang-orang dibawah dagunya.Beliau tak ada janggut sebab itu tak terkena sekali dosa dengan Set.polnya.Apa-apa pun mereka dah jadi kaya meliana walau ditahan dan disiasat, belum tentu ada kes,sebab orang kaya ni mudah memberi rasuah,penguasa rasuah pun mudah dirasuah macam pengarah yang dulu bekas ketua polis Sabah dulu apa nama Zul zul apa ke tak ingat dah ehh,walaupun dia penguasa rasuah mereka tahu ada clausa-clausa tertentu yang boleh melepaskan kedua-dua pihak.Ambil contoh Pengarah SPR Selangor tuhh dah berbelas tahun jadi Pengarah negeri tak tukar-tukar sampai le mati seorang hamba Allah baru le kita tau duduk perkaranya, bagaimana penguasa-penguasa ini melindungi penguasa-penguasa yang lebih atas.

Tanpa Nama berkata...

kesian malaon ni..dalam ramai ramai ramai ramai yg makan rasuah, kenapa dia sorang yang kantoi? ini mesti kes lalalitamplom nama dia suda naik utk jadi kambing hitam..kambing hitam nak tunjuk kerajaan rasuah betul2 serius nak hapus rasuah, sampai setiausaha menteri pun boleh kantoi..baru org2 kampung yg mangkok ayun cap keris semua boleh pechaya..fuhh!! seriusnya kerajaan!!! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

mad yaakob ni jenis mamak geduaq!!! Dia pandai guna balaci dia!!! Idiot!!



gibuk

Tanpa Nama berkata...

tuan husin?
siapa tu?
namo baghu ekau ko jang,
dah menyamar jadi hishamudin husin ko ekau pulak sekaghang?
mesti kau dah potong,
bagi pendek lidah ekau
kahkahkah!