Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 Februari 2010

MALAM ESOK DI BATU CAVES



KALAU NAK TAHU APA BERLAKU DALAM MAHKAMAH - SILA DATANG




nota:
jangan lupa bawa sapu tangan.
bila ketawa dengar cerita dari
mahkamah sila tutup mulut.
jangan buat bising.
malam jumaat ramai orang nak buat kerja lain kah kah kah




17 ulasan:

JimAlifSiin berkata...

Yeahhh!!!

Saudaramu Nikjoe berkata...

dengar kata jubur sepul tak berak dua hari, dengar kata jubur sepul penuh air mani, dengar kata seluar dalam sepul berjenama levis, wow hebat sekali! dengar kata masa liwat dia pakai KY Jelly, apa itu apa itu.. dengar kata dia berkata can i fuck you today?

Mahu pantas aku berlari mengetahui itu semua.

kah kah kah kah

niceflatus berkata...

Awas!!!

Bau teramat2 busuk kentut Si saiful sembelit bakal menusuk lelubang hidung kemek orang2 Melayu yg sedar & mahukan perubahan.

Tapi, lubang hidung kemek org2 Melayu yang tak mahu sedar2 & mahukan "UMNO dulu,kini,selamanya" tetap akan KEMBANG MEKAR menghirup udara 'segar' yg keluar dari lubang 'multi-purpose' Saiful.

FaridShah berkata...

ada 'live' tak utk warga yg jauh?

sardindalamtin berkata...

Aku betul2 heran camne Shit Fool boleh tahan berak 2 hari. Apakah teknologi yg digunakan oleh beliau?

Time berita siar kat TV, aku tgh makan nasi. Punye la beselera tp keluar berita Shit Fool tahan berak 2 hari, tak habis nasi yg aku makan.

Cilaka punye AMNO. Buat cerita kotor sampai aku takde selera nak makan. Tp sekarang aku tau yg buah limau nie boleh mengembalikan selera makan anda yg terpengaruh dgn cerita kotor bontot Shit Fool.

Yeah....aku menang. Bro Sham mane hadiah aku? Tak sabar nk jogging ngan Bik Mama.

tubelawak berkata...

kakakakaka.. guna sapu tangan untuk lap ayaQ mata ka untuk tekap kat mulut? baik tekap kat mulut sepul sampai pengsan.. pastu main jubo dia.. wakkakakaa

Tanpa Nama berkata...

tuan TT..

Seorang lelaki yang dikatakan menghina Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dalam laman blognya, hari ini menyerah diri kepada pihak polis.

Blogger berusia 44 tahun itu menyerah diri di Balai Polis Permas Jaya di sini selepas dia dikatakan membuat suntingan grafik yang menghina Mursyidul Am Pas itu.

Ketua Polis Johor, Datuk Mohd. Mokhtar Mohd. Shariff ketika dihubungi mengesahkan perkara itu dan memberitahu, suspek diserahkan kepada Polis Kelantan untuk tindakan susulan.

"Kita telah menyerahkan lelaki itu kepada Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Kelantan untuk siasatan lanjut.

"Kes ini akan disiasat mengikut Akta Komunikasi dan Multimedia 1998," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Semalam, beberapa akhbar melaporkan, Dewan Pemuda Pas Kelantan yang diketuai Naib Ketua Pemudanya, Hisham Fauzi membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kota Bharu berhubung tindakan blogger tersebut.

tuan...siapa itu jeffrey?

Tanpa Nama berkata...

khatib berkhutbah kat masjid besi dulu minggu lalu malu. kita mengaku sbg negara islam,org islam tapi sesuka hati mencanang aib org...terpampang satu malaysia kat utusan...

malu kita pada anak2,pada cucu generasi mendatang....apakita nak jawab klu anak cucu tanya bab ky jelly,fuck today...tak berak 2 hari...

Tanpa Nama berkata...

Sapa suka kena lewat....
sila bawak jelly jenama ky

abuarif berkata...

HOI barua HISHAMSUDIN RAIS....dalam MAHKAHMAH KARPAL KEPALA PUSING MINTA BICARA TERTUTUP....malu orang DENGAR....sekarang kau nak PEMBOHONG ,,rakyat ,,,,ha!ha! Orang bodoh saja ikut.......melayu lain sudah sedarrrrrr,,,,,sekarang kamu pukul canang syiok sendiri,,,,,,,,,suloh diri dulu sebelum kata orang,,,,,,ha!ha! apa jasa kamu,,,,,,,,pengecut,,,,lari...lari...lepas ni kau ajar anuar al juburi lariiiiiiiiiiiii

Tanpa Nama berkata...

Isam,da lame tak tlis artikel

rev LEFT berkata...

Hahahaha ENTOT ENTOT LARI ....

Tanpa Nama berkata...

hai , apa khabar

mighty berkata...

jubur si shitefool dah robek boleh fisting la lepas ni? wow!

Tanpa Nama berkata...

Perbicaraan paling keji abad ini. Kau tunggu laa Saipul perbicaraan di padang Mahsyar nanti.

Tanpa Nama berkata...

nampaknya penjilat jubur anuWAR bakal dikencing lagi, wa ka ka ka ka ka ka.lepas nie al-juburi waliwati albontoti si CIFUT BABI bleh la lari ke turki supaya kes terus tertangguh.ha hah ah hahaha

Tanpa Nama berkata...

Say fool or shitfull, which one is it?