Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 15 April 2010

BERITA PALING BAIK UNTUK PAKATAN - STREET FIGHTING TELAH BERMULA




HULUR SELANGOR TERBARU



Siapa yang akan menjadi calon melawan zaib Ibrahim ?


1 - Palanivel
2 - Mugilan
3 - Samy Vello
4 - Muhamad Mohd Taib
5 - Mohamad Ezam Mat Nor
6 - Devamany
7 - Murigesu
8 - Zambry anak lelaki Kadeer
9 - Azeeez anak lelaki Naina
10- Sangkaran Pillai a.k.a Chandra Muzafar


KAH KAH KAH.... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH


GEROMBOLAN MULA GOCOH SAMA SENDIRI




KHAIRY : PENDUDUK HULU SELANGIR MAHU CALON MUDA - malaysiakini

Pengerusi pemuda BN Khairy Jamaluddin berkata beliau tidak mengetahui golongan mana yang masih inginkan timbalan presiden MIC, Palanivel sebagai calon di pilihan raya kecil Hulu Selangor.

Beliau bagaimanapun mengakui wujudnya satu golongan dalam MIC di kawasan itu yang mengugut untuk memboikot pilihan raya tersebut sekiranya Palanivel tidak diletakkan sebagai calon.

BN dijadual mengumumkan calonnya pada jam 4 petang esok bagi pertandingan pada 25 April ini, namun hampir separuh daripada ketua-ketua cawangan MIC kawasan itu hari ini secara terbuka menyatakan sokongan kepada Palanivel.

KAH KAH KAH


woit.... DIHARAPKAN PERGADUHAN INI BERTERUSAN...HUIGGA KE AKHIR BULAN... kah kah kah..

kah kah kah... WARGA HULU SELANGOR JANGAN LUPA.... kah kah kah...

kah kah kah... MINTA PROJEK... INILAH MASANYA..... kah kah kah

woit... HULU HULU HULURRRRRR..... kah kah kah...

kah kah kah.... NOH OMAR LAWAN TOYO... kah kah kah..

kah kah kah.... TOYO LAWAN MIKE TAISON.... kah kah kah..

kah kah kah... TAISON LAWAN SEMBAB ... kah kah kah...

kah kah kah... MUKHRIZ LAWAN KHAIRY.... kah kah kah...

kah kah kah.... SUBRA LAWAN SAMI... kah kah kah..

kah kan kan... MUGILAN LAWAN PALANIVEL... kah kah kah..

kah kah kah... SAMI HUBIN SEMBAB... kah kah kah..

kah kah kah.... MIC LAWAN GEROMBOLAN.... kah kah kah...

woit... COMING SOON ... SEMBAB SEDANG RANCANG NAK LAWAN MAT MONGOL.... kah kah kah..




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Siapa boleh 'capture' cerita gila babi ini dalam bentuk multi media? UMNO dah nampak parah, PERKASA belum masuk lagi, jika tidak lagi benggong punya ceritalah! UMNO dah nak kaput tapi Najib albino balik dari US akan kata' Kita boleh menang kerana AS dah terimanya sebagai dua pemimpin saja dari Asia untuk ke sidang nuklear walaupun ramai pemimpin dari Asia turut hadir. Tipu sana, tipu sini, itulah pemimin tiada kulaiti kepimpinan.
PR mesti hajar UMNO yang pengundi Melayu ada pilihan, tak mau lagi UMNO.

Tanpa Nama berkata...

apalah susah sangat samy novalue taroh dua calon dari mic.satu mic cawangan mic punya satu lagi mic umno punya.ini kalu kpala tarak pusing punya.hantam jugak kasi lawan sama pakatan rakyat.

mosabit berkata...

aku sokong sembab hubin najibuya..

pasal sembab ni budak baik....dia tak kawin dua walaupun bapak dia kawin empat...

anak dia cuma penyanyi bukan playboy macam anak najibuya..

ha?..korang tak tau apa itu najibuya?...
woitt..bukan najib buaya laaa....apa la ko....
woitt...bukan najibaltantuya la.....
woitt..bukan abuya la......itu arkam.....

kah kah kah kah kah kah .....

C++ berkata...

Bhai TT,

Ini macam "Royale Rumble" kat WWE jer... hahaha...

Tanpa Nama berkata...

untuk jentera PR berhati-hatilah ngan berita-berita ini...kadang-kadang berita2 dikuarkan untuk perang saikologi..jangan ingat diaorang dah lemah...teruskan kempen dan mantapkan jentera PR, utarakan isu-isu semasa, isu-isu setempat..jgn peduli tentang calon BN..rakyat dah bijak...good luck!!!

Tanpa Nama berkata...

Pakatan Rakyat jangan terpedaya ngan lakonan-lakonan puak-puak ni...pelik gak..kalau puak-puak ni gaduh betul2 takkan media pengampu nak siarkan berita-berita sensasi ni...berhati-hatilah di jalan raya..oooppss silap...berhati-hatilah masa pilihanraya...

Tanpa Nama berkata...

woi tt..mukhriz tak jempot hang pi upacara panaskan rumah (house warming party) dia ka?

syarat dia kena tau tap dancing...

hang tengok yang nie...mesti terketaq lutot punya..hehe

http://beautifulnara.com/gambar-rumah-mukhriz-mahathir/

Tanpa Nama berkata...

11. dato seri zaharin
12. zul nordin
13. yg keluar PKR pakai kupiah putih tu
14. 2 mamat perak yg bebas
15. 1 nyonya perak yg bebas
16.bekas exco kedah yg kluar PKR baru sat tadi

BN kalah pun tak ler malu sgt...kahkahkahkah

Lang berkata...

hahahaha... yang dapat jd calon... etot-etot