Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 18 April 2010

LAGI DARI MULUT ORANG BODOH



ZALIM MACAM ZIONIS ISREAL





KERAJAAN BN TIDAK ZALIM KATA MUHYIDDIN
- minsider

HULU SELANGOR, 18 April — Kerajaan Barisan Nasional (BN) bukan kerajaan yang menzalimi rakyatnya seperti yang digembar-gemburkan pihak pembangkang, kata Muhyiddin Yassin.

Beliau berkata kerajaan Najib Razak sentiasa membela nasib dan tidak mengenepikan kebajikan rakyat.

KAH KAH KAH..

woit… TAK ZALIM… ?... kah kah kah..

woit… KUGAN MATI.. TAN BENG HOCK MATI ..MAT INDO MATI … ALTANTUYA MATI...kah kah kah..

woit…. BERATUS DALAM KAMUNTING…DITAHAN TAK ADA BICARA….kah kah kah..

woit… BERATUS LAGI DI SIMPANG RENGGAM …SEMUA TAHAN TAK ADA BICARA… kah kah kah

woit… TANAH ORANG ASLI KENA REMBAT… kah kah kah..

woit… TANAH PENAN KENA REMBAT…. kah kah kah..

woit... TANAH ORAMG BEREMBANG KENA REMBAT...kah kah kah..

woit... TANAH ORANG KAMPONG CHU BADAK.. KENA REMBAT.... kah kah kah..

woit.. INI BELUM MASOK LAGI... 3 ANAK SEKOLAH MATI KERAN JAMBATAN SATU MALAYSIA...kah kah kah...

kah kah kah... SAMPAI SEKARANG TAK ADA LAPORAN.. SIAPA BUNUH BUDAK SEKOLAH INI...kah kah kah


nota :

paling zalim ialah tiap tiap hari
satu malaysia di paksa tengok muka muhyiddin yassin.
muka punya hodoh… nyamuuk aedes pun takut muka sembab ini kah kah kah





14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak tahu sapa bodoh ... aku bagi peluang smpai besok pagi kepada tuan punya blog ini.
Bendera Malaysia yang telah diubahsuai adalah satu kesalahan.

jika masih terdapat bendera yg telah diubahsuai didalam blog ini .. saya tidak akan teragak2 utk membuat laporan POLIS.

Tanpa Nama berkata...

kakakakkaa...
mantap ayat akhir tu bro isham..

mako kito vaksin muko sombab ni sbg anti-aedes...mau bkosan..takdo penyakit denggi..mau bertambah penyakit deng-ki dalam gerombolan..

Tanpa Nama berkata...

TT,
Aku setuju. TPM muka hodok sampai nyamuk aedes pun takut.

Hanya isteri dia tak takut. celaka betul ada pompuan nak tidur tepi dia.

Muka cam lembu. biar dia heart attack. gemuk cam si bik mama.

orang kampung

Tanpa Nama berkata...

Hey Anon 2010 April 19 00:36

Kamu ni kaki UMNO/BN ke? berapa kau dibayar UMNO/BN? Dah jilat jubur saifool atau Najis atau muyhidin?

Kamu ni anjing UMNO/BN sebenarnya.

Bendera tu apa salah. Memang betul. UMNO/BN dah bayar berbilion bilion ringgit bela Israel manakala ramai orang kampung masih miskin. Memang UMNO APCO! Babi UMNO/BN APCO.

Kamu hanya tau buat repot polis. Pergilah tolong orang miskin di kampung. Aku kata kau bijak. Kalau hanya tau buat repot polis, kau memang otak lembu, sembab, bodoh!

orang kampung

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah....lawak betui la abg heesham

Tanpa Nama berkata...

Jangan lupa Kg. Memali

Tanpa Nama berkata...

@Tanpa Nama 2010 April 19 00:36

hahahaha..zaman genre membodek dan ugut mengugut sudah lama kita orang tinggal. memang jenis sengal punyer orang...sikit2 repot polis...orang indon bakar bendera malaysia, apasal ko tak kalut nak repot polis jugak... dengan orang melayu, engko beranik nak kecoh2...kalo orang lain kecoh2, ko jadi pengecut telur pulak....hahahaha

macam orang2 barat jugak la, zaman sekarang sudah biasa seks bebas, buang anak, nak masuk neraka bla..bla..bla..ibu bapa rata2 akan dikutuk jika melarang anak2 mereka dari menjadi pornstar (kalau di amerika la).

refer sini: http://www.youtube.com/watch?v=-LQla5x_tfw

ko masih nak membodek lagi?? patut la exam tak cemerlang...

Tanpa Nama berkata...

yang bodoh sebodohnya adalah kamu sendiri.. kalau kau dah tau blog ni bodoh buat apa kau nak masuk sini.. kau pergi lah masuk blog orang umno tu.. kat situ semuanya untuk blog orang2 pandai macam kau..

Nak report polis??? kah kah kah.. itu lah orang umno, skit skit report polis skit report polis, INDON dah bakar bendera malaysia, nak ganyang malaysia kau buat apa..ada kau report polis? ada kau pi ganyang INDON....???

tak usah tunjuk eksyen lah ya kat blog ni.. meluat semua orang pada kebodohan kau tu.. ppptuuiiiihh..

Tanpa Nama berkata...

Pila report polis kat US tu, ini kan bendera Amerika Syarikat lengkap dgn bulan dan bintang Israel....kah kah kah.

jangan lupa buat laporan kat Israel jugak....kah kah kah...penjilat Regim Ganas Yahudi dan Zionist Israel.

Tanpa Nama berkata...

mana ada Zalim?

itu sebabnya peruntukan kepada kelantan disekat & kalau ada pu sikit2 di berikan pada JPP @ kroni umno untuk diagihkan!

Lang berkata...

memang tak zalim...

1. mana ada adun atau mp ubn lompat pati mcm pr

2. mana ada ahli-ahli ubn kena tangkap walau pun sarat dengan laporan sprm dan pdrm

3. mana aha hakim yang menurut perintah dihukum pecat... correct, correct, correct

4. mana ada duit dibazirkan dengan tidak berbuat apa2... smua dah abis guna utk 1m

5. mana ada sultan kene pecat

memang ubn tak zalim.... hahahahha

Tanpa Nama berkata...

ubah bendera satu kesalahan?...meniru bendera dari negara lain ape plak...lagu negaraku bukan ori...ciplak...benderaku sama ngan bendera Yanks...nape PBB tak tangkap...memang aku pun x setuju dengan gambar yg TT edit,tapi kalu nak tangkap pasai ubah bendera,bodo le tanpa nama 00:36 tukang report nih..buta sejarah...

Tanpa Nama berkata...

biarla..ni baru bendera baru, design!ini idea baru,nak buat apa2 pun boleh,......belah la lu 2010 april 19 00:36...takder konek!

Tanpa Nama berkata...

tuan 2010 April 19 00:36...

sila jgn telanjang bulat depan org ramai...elakkan org dari melihat parut panau kurap kulat kudis ulat langau yg melatari di tubuh anda...