Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 18 April 2010

SIAPA YANG BERTANDING DI HULU SELANGOR




TER KINI - TERNOW DARI HULUR SELANGOR



PAU OH PAU

baru pulang dari tanjung malam - saru pau kaya - tak jumpa
yang ada pau ayam dan pau kacang
kalau hendak pau wau kaya ada di jual di bukit bintang kah kah kah.


PAU LAGI
masa prk ini banyak orang kena pau
tak tahu siapa yang pau siapa.


PERTANDINGAN

berita terkini -
dari poster yang diapang
yang beertanding melawan
zaid ibarahim bukan kamalnathan
tetapi isteri rosmah kah kah kah

poster kmalnathan tak nampak.
yang namapk gambar isteri rosmah
yang botak di tepi jalan,
pasal apa isteri rosmah pulak bertanding?
bila malaoan ini masuk MIC kah kah kah




7 ulasan:

Saiful berkata...

salam senor tt,
apacita pasai minum arak ni..kena lwn balik..ni..zaid kena open minded benda ni..cerita ni dah lamani..sang kelembai kerepot tu dokkutuk zaid dari dulu lagi..masa dia dgn paklah..
semoga zaidbetui2 bertobat..

Tanpa Nama berkata...

Bro, ada berita baik.Kuda kumba Zaid Ibrahim menang 3 race di Singapore Turf Club hari semalam dan hari ni. Ada gaji kita bro, tak le kita buat kerja bodoh di Hulu Selangor

mosabit berkata...

pau kacang ader..pau daging ader........pau lendir ader....
pau zana pun ader....layaannnnn...

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

ini taktik sama macam di telok kemang.

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro Hishamudin Rais,

Lu memang klas bro.. ala HIshamudin Hussien + Rais Yatim.. cool.

HAHAHA

Lagi gua mau tanya apsal semua posting di sini dilabel Altantuya Gadis Mongolia?

Lu sudah kena rasuk itu hantu ka?

Tanpa Nama berkata...

Pemimpin UMNOAPCO cite pasal Zaid minum arak...kalau nak cite pasal minum arak, kena cite jugak pasal judi dan zina..kompom ramai pemimpin UMNOAPCO memang tak leh bertanding pilihanraya punya....lagi pun masa tu kan dia masih duduk dalam UMNOAPCO dan ramai jugak pemimpin UMNOAPCO kaki2 mabuk dengan dia...

dariana berkata...

اللهم فرق جمعهم وزلزل اقدامهم
يا الله فورق فرنداكن فواق مريك دان رونتوهكن كدودوقن مريك ايتو فانصرنا على القوم الظالمين

Di sini, PRK ni..Mana lebih baik di antara muslim yg pernah minum arak dengan kapiaq totok?