Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 31 Mei 2010

AMARAN DARI SAEKOR ITIK SERATI




MAK NAK BAGI WARNING... JANGAN YOU KACAU JUBUR I PULAK







ANWAR MAHU BUKTI ALIBI, MAHU TINJAU SEMULA KONDO



Perbicaraan kes liwat Anwar Ibrahim disambung semula pagi ini dengan beliau mahu mahkamah melawat semula kompleks kondominium, lokasi di mana bekas pembantu peribadinya mendakwa dia diliwat oleh beliau.

mahkamah menangguh hingga 2.30 petang


KAH KAH KAH...


kah kah kah... TENGOK TENGOK.... KATIL TAK ADA.... kah kah kah...

kah kah kah.... MACAM KES PERTAMA ... KONDON BELUM SIAP.... kah kah kah...

kah kah kah... KALAU KATIL TAK ADA BUAT MACAM LAST TANGO IN PARIS.... kah kah kah...

nota:

uncle pet ada nampak tak?
ada berita kata aunti pet ada
tapi uncle pet tak ada kah kah kah

7 ulasan:

Lang berkata...

shitfool bukan tipoo satu tp tipoo keliling... yg tahu hanya dia dan jibun saja... uncle pet-pet tahu ke cerita yg sebenarnya... atau sekadar mempercayai cerita itu benar...

sardindalamtin berkata...

nie bukan uncle pet tapi anti-pet(bukan auntie pet). muke mcm ape ntah, rambut panjang gaya feminin, bibir merah, baju hijo...

Auntie Pet berkata...

Haipeminat-2 blog TT semua, walau pun rupe you all tak I kenali... tetapi lubang jubur you all tetap menjadi pujaan hati I

-Auntie Pet-

Johan 23.01.84 berkata...

Tlg jgn salah faham,Pet Pet tu buat tanda 1Malaysia dlm gambar tu..

kawan kulup berkata...

No worries Auntie Pet. Jemput datang ke rumah kita. Lubang jubur kita dah tak leh tunggu Auntie Pet datang for lunch ke, dinner ke...anytime. Hidangan istimewa, special recipe from my jubur. Bila Auntie pet datang...fresh fresh si jubur akan deliver, hot n spicy. Kalau dahaga, jangan risau, depan Lubang Jubur ada refreshments(me very hope u speak inggeris).

-Uncle Dick-

Tanpa Nama berkata...

cuba teka
apa kaitan jubur dengan judi bola?

Tanpa Nama berkata...

Jolok jubur angkel pet, jolok jugak
jangan lupa jolok nufnang kat blog TT sekali

Tolon kempen sikit bagi TT kaya
bole haaa!
bagi chan TT jumpa bala kat london