Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 31 Mei 2010

TERKINI - TERNOW - KENYATAAN DARI PKR





KAPAL KEMANUSIAAN KE GAZA






KENYATAAN PARTI KEADILAN RAKYAT


Parti Keadilan Rakyat mengutuk sekeras kerasnya
tindakan rejim zionis Isreal yang telah menyerang dan
membunuh 2 ( munkin 10 )orang di atas kapal antarabangsa
yang membawa bantuan kemanusiaan untuk warga Gaza.

Turut serta dalam kapal ini adalah ahli ahli parlimen eropah,
pemenang hadiah NObel dan beratus-ratus warga dunia dan aktivis
yang prihatin terhadap Gaza.

PKR sekali lagi mengulangi tuntutan agar kerajaan Barisan Nasional
membatalkan kontrek dengan zionis Apco.

Ini untuk menghantar tanda yang tegas bahawa seluruh rakyat Malaysia
menentang zuonis Isreal dan kuncu-kuncunnya sewperti APCO

LATIFFAH KOYA
Ketua Imformasi PKR


(diterima meelalui pesanan ringkas)

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jika Zionis adalah LAKNATULLAH...

Maka Apco juga adalah LAKNATULLAH..

Maka org2 yg memohon bantuan mereka (eg Umno/BN??..oppps) adalah juga .....

"LU tak payah PIKIR SENDIRI LAH"...common sense je tu....

I Am Rebel berkata...

benda cam ni pun sempat lagi PKR nak politikkan. pigidah.

kalau nak banned segala menatang pasal israel.

shut down laptop dan komputer semua. sebab intel pun ada foundation dengan israel.

bangang.

bangsat israel. protect palestine.
ayuh!!

Azri Omar berkata...

Terbaru dari Al-Jazeera LIVE kematian cecah 15 orang. 50 Cedera

hakimi mahmud berkata...

http://www.presstv.ir/llnw/

Viva Palestina..Viva Gaza..Viva Hamas..Viva Haniyeh..Viva Meshal

crazyjewish berkata...

laknat sungguh manusia2 tak guna ni!! jahanam!! now it's too late for them since dah tembak, apa lagi? now more & more people will see how crazy these people are!!

Tanpa Nama berkata...

pegi jahanam israel.walau apapun apco tu agen yahudi kerajaan ambil jadi penasihat bahaya tu.ini bukan pasal politik ini pasal keselamatan...

Lang berkata...

tuhan dah kata dalam kuran tentang bani israel nih... jgn buat kawan, jgn sokong kalau tentang pon perlu ada korban nya... sejarah membuktikan memang ada kaitan palestin dan israel ni... sampai akhir zaman. bangsa ni memang dijadikan sebagai bangsa paling jahat, degil tetapi bijak. buktinya... bagaiman mereka boleh survive selepas puak nazi buat ethnic cleansing.

kalau kita boleh merasa kemarahan atas perbuatan israel apatah lagi palestin yang hari2 berhadapan dengan puak kejam ini...

tt... gambo kapal tu dah macam logo perikatanla pulak... hehehehehe

ha ha ha berkata...

Ha ha ha..

Bro...Ini bukan sebab politik..tapi KEADILAN...Keadilan untuk rakyat Palestin dan bukan semua rakyat Palestin itu Muslim..

Dan Jangan bakar Kelambu kerana Nyamuk...tapi gunakan kelambu untuk halau nyamuk..

BDW, gunakan persepsi masyarakat Antarabangsa untuk menekan Zionist bukanya bersekonkol dengan Agen Zionist.

ha ha ha ..

sardindalamtin berkata...

kalo ade peserta malaysia yg mati, agak2 korang berani ka brahim katak nak buat demo?

harap2 warga kita di sana selamat..

Tanpa Nama berkata...

wah .... kak lan superbbbbbbbbbbbbbbbb ... sy sokong kak lan ... i luv u kak lan....

JAHANAM ISRAEL N SEKUTU NYA .... TAKBIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cintaaman berkata...

bro TT, tak silap ada Ahli Parlimen BN Parit, Nizar Zakaria & beberapa kru TV3, Astro turut serta dlm kapal tersebut.

Tanpa Nama berkata...

sedih dan pilu..harami punya zionis!

Tanpa Nama berkata...

intel tuh mengancam keselamtan negara ka?..dlm intel tu penuh dgn ex spy israel ka?..ade org x tau bezakan antara yahudi dgn zionis!

Tanpa Nama berkata...

Mat rebel ni betullah tak ada akal
ini bukan soal politik
ini soal kemanusiaan

amco sewa depa bagi duit kat depa
depa guna duit kita bagi buat bom kapal
kapal kena bom 15 mati
15 mati sebab amco bagi duit kat depa buat bom
depa ada bom depa bom kapal

benda ni kait mengait
macam kait baju
satu elai benang tak cukup, tak jadi baju

buat apa buat baik kat zionist