Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 31 Mei 2010

DARI JALAN DUTA




SANDIWARA ABSURD DARI ITALI






SANDIWARA BERTAMBAH LAWAK DAN MENJADI ABSURD


Saiful menafikan pernah berkata plastik dimasukkan ke dalam duburnya.

“Saya juga tidak pernah berkata perkara seumpama itu kepada doktor atau polis di Hospital Kuala Lumpur.”


KAH KAH KAH...


woit.... CAKAP KENA SUTUT... kah kah kah..

kah kah kah... SIMPAN BUKTI DALAN JUBUR... kah kah kah..

kah kah kah... HARI INI JUBUR SUDAH HILANG... kah kah kah....


nota:

di itali ada pengarah teater bernama luigi pirandalo
membuat teater bernama - SIX CHARACTERS IN SEARCH OF AN AUTHOR
- enam watak sedang mencari pengarah -

di mahkamah jalan duta hari ini ada teater dipentaskan bernama:
SEBUAH JUBUR SEDANG MENCARI SEKARONG PLASTIK kah kah kah

6 ulasan:

saya SEKARONG PELASTIK berkata...

kekekeke. lawakla. terlalu kenyang nak gelak di tengahari malas ni, kalau di pulau, boleh tidor2 petang, tapi di KL..hmm.. this is my entertainment!

Lang berkata...

sila la wan kuasa tuhan... kalau dulu berani guna nama tuhan untuk menunjukkan kebenaran (mempermain2kan) tetapi lupa manusia dalam uasa tuhan, maka tuhan jugalah yg akan membolak balik kan hati, perasaan, pemikiran, dan perilaku manusia itu...

cuba lagi shitfool... teruskan usaha.

Tanpa Nama berkata...

plastik dalam jubur??
Wow! teknik terbaru nih

Johan 23.01.84 berkata...

aku pernah tgk satu filem 2 thn lps,dia memang curik idea dr Six Characters In Search of An Author..tp tak ingt filem ape tu

Johan 23.01.84 berkata...

ah, gua da ingt filem ape - "Synecdoche, New York".. kluar 2008 olih Charlie Kaufman..

Gedung Akal berkata...

memang sedap ini sandiwara kah...kah..memang patut dihayati oleh rakyat 1Malaysia! Kah..kah.. kah..