Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 31 Mei 2010

RAZAK BAGINDA TAK BERANI LAGI KE LONDON




APA YANG TERSIMPAN DALAM DUA BEG PLASTIK TESCO INI




BALA AKAN MENGADAKAN SIDANG AKHBAR DI LONDON

PI Bala and this 3 lawyers (Amarjit Singh Sidhu, Manjeet Singh Dhillon and Americk Singh Sidhu) will be holding a press conference in London on Wednesday, 7th July 2010 -- the time and venue to be confirmed later. This is an 'early warning' in case you or someone representing you would like to cover this event.

The focus of the press conference would be Bala's 'interview' with Malaysia's MACC on 5-6th July with regards to his two Statutory Declarations on the murder of Altantuya and the role he played as Razak Baginda's private detective. Bala will also confirm/reiterate his statement as is the three-part video below:

sila lihat:

http://www.youtube.com/watch?v=uXX0l1V_Ms4
http://www.youtube.com/watch?v=vZdiTk48400
http://www.youtube.com/watch?v=1tVzHDuyzyE

nota:

sesiapa ada hubungan/member/awek/balak
di london sila bersedia untuk melaporkan berita ini.

sidang akbar bala ini pada rabu 7 Julai
hari ini baru 1 June.
ertinya ada satu bulan untuk simpan duit ke london
untuk dapat bersama di sidang akhbar ini.

sebelum sidang akhbar ini bala akan bertemu dengan SPRM
pada 5/6 Julai.

justeru – bala akan memberikan tahu dunia apa yang senag berlaku.

nota:
kesian razak baginda tak dapat datang mengambil
baju lengan panjang , seluar hitam dan dua beg plastik
tesco milik dirinya yang tertinggal di bilik sewanya
di london.

polis london telah dua kali datang ke alamat rumah sewa
ini. padan muka.

good work raja petra kah kah kah


7 ulasan:

Lang berkata...

AKHIRNYA TUKAR TIUB KEMBALI.....

Lang berkata...

tt... tang nota kaki tu mcm ko tau jek... wah ko pon ada ejen cia jugak ke?... siap tau beg plastik tesco lagi... kahkahkahkah

Holden Caulfield berkata...

jeng jeng jeng..kat mana sidang akhbar tu?depan scotland yard ke?kah kah kah!

p/s:skandal gua ada kat walthamstow,nanti gua suruh dia rekod..hahaha!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah, tinggal rumah sewa, bini takda, mesti purumpuan sewa juga mari, ye tak bro? ^_^

aku hagak bagindut ni mesti tak sewa perempuan mongol, wakakaka!!!

Tanpa Nama berkata...

Lang, in my(mine as far as i know) opinion TT has always been there. Tak pernah hilang, tak tahu sesat. One way, all the way. tabik.

Tanpa Nama berkata...

bala punya hal, satu malaysia susah hati

siapa support bala pergi london?

mungkin RPK support bala hingga bala hidup mewah dan bole terbang sana sini

mungkin bala support RPK hingga RPK hidup mewah dalam apartment di london

bila nak tangkap bala & RPK bawak balik sini?

Goyang2 tak pancut2 jugak

Tanpa Nama berkata...

Sebelum hang berpikir pasal razak baginda, baik hang jolok nufnang kat blog TT.

Bagi TT kaya sikit.

Kasi kempen. Kasi up orang tua ni.
Boleh????