Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

TUKAR TIUB.... TWEEET... TWEEET...




INI ASAL USUL TWEET !



iklan percuma

KEPADA PEMINAT TT


kalau ada yang gila teknoloji sila
ikuti twitter :

http://twitter.com/IshamRais

kah kah kah... JANGAN INGAT OLD TAI TAK TAHU TEKNOLOJI...kah kah kah

18 ulasan:

Did berkata...

kahkahkah!
selamat datang ke dunia twitt!!!

Lang berkata...

fuuyyooo.... isham dah ada tweet-tweet...

tweet2? mcm budak2 main ada chop2.. nnt sekejap..

kahkahkah

mimpiyangsempurna berkata...

tweet.. tweet..

Tanpa Nama berkata...

teernow.....kerjaan kedah nak bubar..!!!

Tanpa Nama berkata...

cayalah pak hisham pun dah ada punai! kakakaka

zan berkata...

Pergh.. Bro Isham balik dari Philharmonik terus dapat idea nak bukan akaun tweet2? hahaha

teratotech berkata...

Abg TT! Saya akan follow twitter abang. Anyway nak minta tumpang promosi sesuatu sekejap.

Kami teratotech sedang mencari seorang pemenang utk mendapat dua tiket terbang ke Medan, Indonesia bersama Firefly.

Anda hanya perlu mengikut akaun twitter kami dan retweet topik yang dinyatakan.

Layari http://blog.teratotech.com/?p=516 untuk maklumat lanjut.

Terima kasih.

Small mama berkata...

kah..kah..kah..

jangan lupa komen kat http://twitter.com/#search?q=%23yorais


ini entot2 pya org tua kutuk orang pakai pesbuk dengan twitter..

kah..kah..kah..

dia kutuk bik mama dgn suami.

oit bik mama x tahu ke entot2 kutuk bik mama main twitter.

kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

hah hah hah? boring la twit nih, baik blog lagi besh... layan sekali sekala..

muzikri berkata...

haha
ak fb pn xde
haha
nie bahaya nie..haha

Walski69 berkata...

Welcome to Twitterjaya!

Small mama berkata...

Jangan lupa follow twitter saya di

https://twitter.com/bik_mama


Saya akan terus berjuang utk suami saya walau difitnah oleh pihak yang benar.

LoveLoveLane berkata...

tak best tweet.. best lagi blog..

but i need to open one (account) before someone some cyber-squats use my name!

Tanpa Nama berkata...

udah lah lu TT
main blog pon lu selalu delay update
lu main tweet kang
blog lu jadi semak samun

semak kalu blog lu nanti
wa bakar lu punya tweet

Tanpa Nama berkata...

Isham!

aku orang lama
aku lebih selesa dengan blog ini
blog ini ada kelainan
blog orang tua muda
golongan kiri
dari benua sebelah sini

petang balik kerja
blog ini jadi minuman petang
pagi minggu bangun pagi
sarapan di blog ini
malam sebelum tidur
gosok gigi di sini

UNTUK KORANG YANG BERHALUAN KIRI
JOM KLIK NUFNANG & GOOGLE ADSENSE TUKAR TIUB
KLIK 10 KALI SEHARI
SOKONGAN UNTUK BAYAR BIL TT
LEBIHNYA BELI GUDANG GARAM

perosak bunyi berkata...

yerla tu isham..ko ada twitter... huh

Uncle Petai berkata...

selamat datang ke twitter kah kah kah

woit, yg ni kelakar - http://twitter.com/bik_mama kah kah kah...kah kah kah...kah kah kah

Lang berkata...

Hello bro penyokong tt...

u all jgn lah bimbang dengan tt ni... yang pakai twitter ni mereka biasanya ada smartphone spt blackberry, blueberry dan sewaktu dengannya.

yang keduanya... guna laptop pon boleh... cari twitter dan sign in...

Aku tak rasa tt akan tinggalkan hobinya ini... TULIS BLOG adalah hobi dan kerja utamanya.

satu lagi nak tanya tt... ko ada benda jadah berry-berry tu ke? atau ko guna laptop je nak main tweet2...