Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

BIK MAMA DILIHAT - BANGUNAN BERGOYANG




KAH KAH KAH


hang nak tahu mana mat kang kang ni dapat number kpn?

kah kah kah...

you will not believe this :
beyond reason
magic!
inconyable!
tre etrange!

cukup menakjubkan !

SAIFOOL MENDAPAT NUMBER KPN KETIKA MENDENGAR

seseorang BERCAKAP HAL TALIPON INI.


woit... SIAPA SESEORANG INI ?... kah kah kah..

kah kah kah... DENGAN PANTAS MAMAT KANG KANG INI INGATKAN NUMBER INi....kah kah kah..

kalau hang percaya cerita ini maka
hang percaya umi ulfil da masih anak dara kah kah kah

nota:

kalau dia cekap ingatan kenapa mamat kang kang ini gagal sekolah ?



WOIT !!!



ini hebat dalam mahkamah saifool beritahu
dia ada talipon ketua polis negara?

( ia mamat kang kang ini talipon igp )


ini perbulan talipon itu:

s: saya dah kena sutut?
kp: sutut tu apa?
s : you jangan laaa buat buat tak tahu
kp: betul i tak tahu... ini datuk tong ke?.... bila nak anta doly dolly
s: jangan buat tak tahu...




JENG JENG JENG



konspirasi bermula
jumpa mumtaz
jumpa bik mama
jumpa isteri rosmah

kemudian dalam mahkamah saifool menerangkan dia jumpa ASP RODWAN

persolaan timbul?

siapa arahkan tembak dan bunuh altantuya?
siapa arahkan hilangkan bala ?

maaf sikap lapor... kah kah kah...

siapa arahkan asp ini jumap saifool?



LAPORAN RERKINI - JAM 11.41


Saifool menerangkan pada mahmakah ketika
dia berbincang dengan najib tentang
cara tyerbaik untuk memerangjkap anwar
dia ternampak bik mama.

KAH KAH KAH..

mustahil bik mama hanya ternampak
tak mungkin ternampak
kakau bik mama duduk depan lampu
rumah jadi gelap
kalau bik mama duduk depan matahari
dunia jadi teduh

mustahil ternampak

saifool kata dia berbincang
dengan isteri rosmah selama
lebih kurang 20 minit

kah kah kah : dipendekkan kerana
ada air melilih dari punggung saiofoool kah kah kah

LAGI PENGAKUAN SAIFOOL

saifool ada jumpa pegawai khas isteri rosmah
pada disember 7 dan disember 8.

pasal apa jumpa bottom ini ?

untuk dapat mara loan
nak belajar jadi pilot

KAH KAH KAH.... pilot macamm mana... kena pilot oleh bottom dulu... kah kah kah

saifool kata dia buan di bawa jumpa isteri rosmah oleh
mamak mumtaaz.

isteri rosmah nasehat ... jeng jeng jeng...


ISTERI ROSMAH NASEHAT BUAT LAPORAN POLIS.... jeng jeng jeng

11 ulasan:

AzamDin berkata...

air meleleh.........eeeeee geli aku mmbaca nya.. ahahaha

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah dunia jadi teduh! lawaklaa. sakit perut! mana tak nampak la dei! THAMBY SUSU! memang nampak punya..bayang pun bagi gabra orang, takut ohh..!

roast itik.. cancel..sayang sekali some food near KL court sana banyak yang best!

Lang berkata...

tt... ko ni mmg syok stim giler ngan bikmama... cite bikmama dlm court sket jek.. tp ko cite punyela byk...

aku tau la ko bujang.. tungguuuu... nnt klu najib lepaskan suaminya... ko amik la..

wakakakaka

shahmetal berkata...

"kakau bik mama duduk depan lampu
rumah jadi gelap
kalau bik mama duduk depan matahari
dunia jadi teduh"

hahahahahaha cis kau ini TT.

Hashim berkata...

Terima Kaseh Bhai TT....live yg top power...

Aku terhibur dan terkejut...ezam katak terlibat....no wonder dapat jadi senator......apa nak jadi dengan Melayu.....hidup nak senang kerja malas.....

Tanpa Nama berkata...

bro tt
mumtaz ni siapa pulak?
yang orangramai kenal mumtaz jaafar pelari negara je,
takde pulak kenal mumtaz pelari saudagar bontot...

Lang berkata...

mumtaz mana lgi...datok mumtaz jaapor la... yg kuat lari tu..

Mat Dangdut berkata...

gile coverage mcm BBC...ahaks!!!..Thanks abg Hisham bagi info cepat gila babi...Salut!!

Tanpa Nama berkata...

hahaha..boleh caya ker...saifooll yg tepon KPN..bontot pun kena sontot...ni kalau nak cakap biar betul sifool..awak tuu dahlah bersumpah cakap benar sebelum beri keterangan..kata la bini Najub yg tepon arah kpn...kemudian kpn arah mu jumpa Rodwan...tu baru org percaya...nii mu yg tepon..
Jumpa TPM ....20minit...hehehE...jumpa bik mama 2 jam...cuma terpandang...????BOLOOO.PUNYA OOLANG...!!!

Tanpa Nama berkata...

dia nampak big moma masa tu tengah buat apa? Tengah menguli ke? Menguli ape?

macam tu sekali kaedah nak menggulingkan seorang pejuang rakyat. Sayangnya cuma berlingkar dalam satu bulatan yang saling berkait dan mudah diuraikan simpulnya!

didilah berkata...

satulagi TT,bm jalan itik nanggis.tak jumpa sarang.