Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

WOIT APA JADI?





INI UNClE PET BERBAJU HIJAU




INI UNCLE TUAH - ADAKAH SAMA? KALAU SAMA KENAPA MUKA RAHAI







SAMBUNG


MANA DIA UNCLE PET BERBAJU HIJAU

KAH KAH KAH


Woit ... ingat tak dengan uncle pet ?

kah kah kah...

Apa jadi dengan uncle pet ?

Yang datang ke mahkamh hari ini ialah UNCLE TUAH!

bukankah dulu uncle pet nak tibai raja petra
apa jadi? kah kah kah

woit... MANA DIA UNCLE PET?... kah kah kah

woit... MANA DIA SANISAH HURI... DENGAN LAGU SI BAJU HIJAU... kah kah kah..

kah kah kah... SI BAJU HIJAU....SEDANG KELENTONG....kah kah kah

NOTA:
pembaca tt - tolong jadi james bond
cam kan gambar ini dan nyatakan
apakah uncle pet dengan uncle tuah
ini orang yang sama.

tapi kalau sama: baru setahun kenapa muka
uncle pet rahai?


* nak tahu apa dia rahai sila tanya orang negeri sembilan

15 ulasan:

Lang berkata...

uncle pet pegi pot... fenin lahh...

Tanpa Nama berkata...

uncle pet? owh! seekor angsa yg berbunyi pet pet pet tu ke?
kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

uncle pet ni lah itik kurus yg dah jadi lauk kat kantin mahkamah tu kot

Tanpa Nama berkata...

Uncle cipet kot...

Tanpa Nama berkata...

bagi ore kelate pet tu buah dada @ payu dara, cuba teka yang paling big pet?.

Hashim berkata...

Ape ke jadah muka dah rahai??Apa benda rahai? Bukan sembab!!!Muka SB tak rahai macam Muka uncle pet....macam muka tension...apo kono jang....kono sutut judgo ke???

Khun Pana aka johanssm berkata...

Gambar pertama :Aunty Pet belum pergi dandan rambut dan pakai makeup

Gambar kedua : Aunty Pet sudah dandan rambut di Thomas & Gay dan makeup ditaja oleh Bik Mama stylist.

kingkonglee berkata...

hai hicyam,.. apa pasai lu taruh muka pet pet Ah Kua @ Chu Kia dlam lu punya blog?.. gua dah confuse maa, ini pet 'leng chai atau leng loi' maa?...woit!, kay poh chee. Gua lebih suka lu taroh gambar Berahim tongkat Ali dari ini gambar 'pet pet pet,..kai

Tanpa Nama berkata...

tuah pulak timbol dah?
aku makin bingong
dengar cerita bengong

arus perjuangan berkata...

Uncle pet ke pet-pet macam muka bapuk belakang lorong haji taib aje hahahaha

Saiful berkata...

sama ..dua kaki kelentong...yahoo bergewnbiralah setan2 dimalaysia..malaysia dah sah jadi negara judi..brader vincent tu buat duit kiri kanan..untung bagi sikit kat apno..apno bagi la makan anak buah dia..utk pru ni..pakat jadi setan la semua..
mampuih..
kesia la kat brader anwar ni..tak kesian ka hang pa..org kafir pun tak buat kwn2 dia mcm ni..

Raja Petai berkata...

suara dia masih sama mcm dlm video ni ke tak?? http://www.youtube.com/watch?v=SCAiFj0xLuM

Uncle Petai berkata...

woit, ini dia gambar terkini si Pet Pet - http://www.kantei.go.jp/foreign/koizumiphoto/2004/back11/photos/22apec5.jpg

Uncle Petai berkata...

ni pun gambar latest si Pet Pehttp://2006.juniorg8.com/userfiles/koidzumi.jpgt

jai berkata...

Uncle Pet dah jadi Wonder Pet.

Dia sibuk membantu haiwan yang kesusahan.

Dia tak besar dan dia tak kuat.

Bila bekerjasama semua jadi mudah.

Heyyyyy... Uncle Pet...

Yeayyyyyy... Uuuuuuuuuu...