Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

HAKIM LARI DARI MAHKAMAH - HOT HIT GILA




Jam 11.30 PAGI DI JALAN DUTA


MAHKAMAH DI SAMBUNG KEMBALI

Ciiis ! Apa sudah jadi !

Stand down berakhir.

Mahkamah Bersidang kembali.

Saifool masuk ke kandnag saksi.




JAM 10.43


masih stand down !



nota:

kat kantin mahkamah ini
ada orang melayu jual nasi itik.
satu satu nya nasi itek - roast duck.
sebagai penggemar itik panggang
apa yang dijual di kantin mahmakah
jalan duta ini ada GAGAL !

mahal dan tak sedap
itik kurus tak berdaging
bila makan itik panggang
kita nak makan macam bik mama kah kah kaj


TERKINI TERKINI TER NOW !!!!



KAH KAH KAH - jam 11.00

hakim telah lari meninggalkan mahkamah.

mahkamah gempar!

semua orang dalam mahkamah tecengang dan tak tahu
apa sudah jadi ?

perbuatan ini dipanggil : STAND DOWN
ini bukan tangguh.
kalau tangguh kita tahu bila akan sambung.

ini stand down semua orang tak tahu bila mahkamah akan mula.

nak tahu sila tanya peguam.
sapa ada member peguam sila tanya.

ini sejarah dalama mahkamah kita.

nota:

kalau bercinta -stand down - ini maknanya
kena tinggal oleh awek kah kah kah..

jam 10.12


semua dalam mahkamah tajk tahu apa berlaku !
hakim telah celah masuk bilik hakim.
buat apa tak tahu?
pa chu cheng?
tak mungkin.

23 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Engkau ni sah sah tak pas SRP. Aku agak darjah enam pun kau tak habis. Tak ada kelas langsung la blog engkau ni. Anwar Ibrahim pun aku rasa malu nak baca bloh engkau. Half past six to the extreme.

Hashim berkata...

Sape sebenar tuan kepada malaon ni...macam baca ikut arahan aje....terakai punya kang kong.

Iskandar Zulkarnain Bin Ramdan berkata...

sekarang pukul 10:30,.. macam mana ulasan TT dah pukul 11:00 pulak??.. aisehh..

C++ berkata...

Bhai TT,

Lama tul gua tak dengar istilah "Pa Chu Cheng".... hahahaha.... lawak la....

Raja Petai berkata...

kahkahkah malaon ni "Hakim Hacks" mark 2/version 2.0

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah! check tgk dia call siapa? check tgk sapa dia kena refer to, in making any decision.

Lang berkata...

anun 10:33

marah sangat kenapa? site ni kan tak perlu dibayar... atau kau bayar tt buat site ni ke? kalau tt dibayar... ko boleh marah tt sebab tak memenuhi arahan ko...

iskandar...

tt ni memang.. suka teruja dan syok sendiri... jam tangan dia memang cepat satu jam... so don't bother abauot his time...

tak gitu tt...

mahaknzr berkata...

makan gaji maa

Gedung Akal berkata...

ada klass le brader... dah tau apa nak jadi ke depan...kah...kah..kah..kah..skg pkl 11.20 dah tau apa jadi 11.30 kah..kah.kah,

Tanpa Nama berkata...

"Lebih baik tak pass SRP daripada jadi macai gerombolan"

Terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

dia call ibu dia ucp slmat hri ibu.biarkan

me berkata...

hakim pi jamban melepaskan hajat kot.. hehe .... tu yang kena stand down !

tukar kerajaan berkata...

woi org mcm tt takde habis la anak muda malaysia nak cari sumber yg simple dan bernas utk di baca...tak pas SRP takpe dari nyibuk bagi komen mcm hampeh kat sini....elok ko p komen dlm facebook najib ke bik mama ke...dah dasar dibesarkan dgn wang haram UMNO!!!!hati gelap...p jahanam ko.

Tanpa Nama berkata...

brother hisyam!
Tulis cepat .... aku tak tertahan dah... teringat kat jubur Cpool.

tangkat berkata...

woiiii tanpa nama 10.33 kalu hang dah tau tt ni tak pas SRP n bolg dia x de klas yang hang mnyibuk masuk sini wat jadah pe...orang macam kau ni memang muka utusan melayu..xyah menyibuk kat sini p masuk blog papu kari lah..dasar buta pada kebenaran.....tanpa nama konon..pe pak hang xbgi nama kat hang ke....kah,kah...tt teruskan usaha murni mu keluarkan kami dari kekeliruan ini

mtgbertam berkata...

TT,

Ini siaran ulangan. Rakyat dah tau ujung cerita. Hero kena tangkap, raja zalim menang.

Dulu kecik2 sebelum citer melayu start ada warta berita, peristiwa, dewan rakyat. Last2 tertidor depan tv.

Dah besaq ni, baik aku tidoq aje dari tengok cerita2 ni. Dah tau ujung cerita.

Ya Allah, kezaliman telah berada di kemuncak.

Tanpa Nama berkata...

kalau bercinta -stand down - ini maknanya
kena tinggal oleh awek kah kah kah..


hampeh lu bro,,,terkena gua ngan ayat lu,,,keh33hahahahahaha,,,terasa wa hu3 awek wa mintak camni la,,,rupe2nye die de jantan len,tak hensem lak tu,hencem sikit wa,,, ,,,,keh3 padan muka wa,,,,abaikan ex gua tu,,,yg penting skang kita serang gerombolan,,,,,wawawawawaw

Tanpa Nama berkata...

haha
tukar kerajaan mmg bodoh
anak umno
dah terang kes ni berat sebelah
aku baca paper pun malu seh

Tanpa Nama berkata...

Bro tt,lu ingat bik mama pa chu cheng tak.

Tanpa Nama berkata...

Hoi mangkok anon 10.33!

walaupun blog ni ditulis oleh orang tua yang tak pas srp tapi tulisannya mampu mengajak kita berfikir dan merenung!

tak guna baca blog kang kong yang ada 7 phd kalau tulisannya merapu dan berbentuk amnoonok! apatah lagi kang kong keluaran yuaitm.

nak kata extreme kat mana extreme nya? tak ada pun aku tengok orang tua ni ajak guna c4, parang atau tembak kepala dan usus budak!

org lain tu yang extreme! hang pun tau sendiri kan!

orang tua ni cuma extreme kat gudang garam dan nasi itek

Tanpa Nama berkata...

aku tengok hacking ni macam wayang kulit yang menunggu dalang memulakan gerak sambil diiringi alunan muzik lemah gemalai. Korang tahu siapa dalang wayang kulit yang tersohor tu??

Tanpa Nama berkata...

hakim gi jemur maggi kat pejabat sebab maggi dia sudah kembang.

Tanpa Nama berkata...

hoi anon 10.33, apa pasal lu bising-bising kat sini. KALAU YOU TAK SUKA,YOU KELUAR! (aisye...terasa macam ahlil pelir men UMNGOK jer)