Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

LAPORAN BERSAMBUNG LAGI




MAT KANG KANG DENGAN MAT BOTTOM





HINGGA KE JAM INI

sebelum di sutut
jumpa mat bottom anas di pejabat najib
minta biasiswa nak jadi pilot

PENGAKUAN SAIFOOL

saifool di sutut
dia menutup lubang sutut dua hari
tak berak dan tak kentut

lalu beri tahu
uncle tuah yang dia telah di sutut
lalu pergi dengn uncle tuah dan rahimi
jumpa mat ezam sampai lewat pagi di rawang


SOALAN AWAL

mat bottom di opis najib tak sutut saifool?
lagi best saifool jadi pilot
mat bottom jadi 747 kah kah kah

SOALAN LAGI

masa cakap dengan uncle tuah
duduk di kerusi atau berdiri
ini amat penting untuk siasatan
kalau duduk dan berbual – ertinya ok
tapi kalau berdiri timbul persoalan : meleleh tak?

SOALAN LAGI

bila jumpa mat ezam
ada tak mat sezam cerita dia kena sutut sama
ini penting tak mungkin mat ezam tak kena sutut kah kah kah..


NOTA :

BICARA TANGGUH HINGGA KE ESOK PAGI
BERI LALUAN UNTUK KARPAL SINGH
MENGEMUKAN KAN FAIL NOTIS RAYUAN


( tolong jangan tanya - tanya peguam apa maknanya )

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

geli ah aku tengok muka mat bottom tuh! eeeeeeeee!

Tanpa Nama berkata...

I don't understand at all kenapa the judge nak deny KS's application to the statement that si Ful ni buat kepada pihak polis. Tu satu hal.

lagi la sekarang he himself contradicts the fact, depa nak claim consensual sex but he keeps saying without consent. thus the need to view the statement made to the police, kalau dah tak sama, kenapa? he has to explain. apa susah judge ni tak nak bagi? sukahati nak dismiss-tapi kenapa?

Bagus, biar dia appeal for stay..

sampai time yang diperuntukkan pun boleh buat main, professional ke macam tu? kalau org panggil kangaroo, marah sangat!

Tanpa Nama berkata...

Hebat cerita NONSENSE ini. Tak betul tapi dibuat betul sehingga melibatkan orang tersohor (AI), tak tersohor(Saifol), Harimau Jelutung, Hakim ala Kanggaroo dan banyak lagi orang tak ternama.
Bagaimana nak jawap kanak-kanak apabila ditanya kenapa ada sutut tanpa sutut/ sodomi without sodomi/fakta tanpa fakta. Gila dibuatnya termasuk orang wartawan yang mencatat cerita NONSENSE ini.

Hashim berkata...

Antara Saifool dan Ezam...sape lebih jambu???

Ezam yang jambu, saifool lak kena sutut....

azmie berkata...

mat bottom? khairil anas, ex sekolah alam shah, kl?

Tanpa Nama berkata...

patut la katak tu buleh jadi senatak
ada babi di balik batu rupanya

Tanpa Nama berkata...

aku tak paham. aku telah dibodoh kan oleh umno sampai tak paham. wakakka

Tanpa Nama berkata...

SAYFOOL TAK RELA.

Sebuah filem termahal abad ini.Pelakonxnya terdiri dari pelakonx terkenal serta profesional yg telah banyak membintangi filem sebelum ini.Pelakon baru yg sedang memuncak naik turut di gandingkan bagi merealisasikannya. Producer juga telah mengeluarkan belanja yg termahal ketika ini.


Jgn lupa utk menyaksikannya.

Puan Ainon Mohd. berkata...

Orang Melayu juga yang menanggung aib...

Lang berkata...

pn ainon:

kalau dah RM (ringgit malaysia bukan ros... ma...) jadi keutamaan keaiban bukan jadi galang gantinya... ada fulus... ada surga... surga dunia.