Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 Mei 2010

INI BUKAN AMARAN JENIS GENG SONGKOK TINGGI





GENG SONGKOK TINGGI - BAGILAH WARNING BETUL2





MCA MINTA PEMIMPIN BN PULAUKAN PERHIMPUNAN 13 MAY - minsider

AMARAN DI BERI

The MCA today warned Barisan Nasional (BN) leaders against attending a May 13 rally in Kuala Terengganu, pointing out that it was nothing but a “dark reminder” of the past.

MCA president Dr Chua Soi Lek said the MCA was against such a gathering as “all Malaysians have learned from May 13 to be more multiracial.

KAH KAH KAH…

woit… INI AMARAN DARI CUKONG…. kah kah kah..

kah kah kah… INI BUKAN AMARAN 24 JAM DARI GST – GENG SONGKOK TINGGI… kah kah kah..

woit… TENGOK…. APA JAWAPAN DARI GEROMBOLAN…. kah kah kah..

kah kah kah… JAMIN GEROMBOLAN AKAN AKUR…. kah kah kah..

kah kah kah…. INI NAMA NYA KUASA DUIT… kah kah kah..

woit…. TAK ADA CUKONG…. GEROMBOLAN TAK DAPAT MAKAN….kah kah kah..

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahahah bro lu ni dah wat wa pecah perot la pagi2 ni,,,hahahahahha,wa semangat tggu artikel baru dari bro,,keh3 pukul 4 pagi baru wa baca,,,hahahahah itu geng berahim katak busuk apa die tau,,toink2 atas pentas ngan gaya cakap tak de butir,,hahahahah pijak bagi mati je berahim katak busuk tu,,,,buat malu malaysia je al berahim al kataki al busuki al pendeki,,,hahahahhaha wa tabik lu bro

Tanpa Nama berkata...

Tuan tt,

pekasam akan jawab

pukida akan jawab

GST akan jawab

pemuda celaka akan jawab

bukan apa....wayang 13 mei saja....silap2 kalu meletup lagi baguz....mageran.....tak payah PRU 13 beb!....

anak bapak tu pun nak masuk inner circle umno baru(ah)......nak ikut cara bapak tuuu.....guna tektik sama.....ni bapak tolong rancang!......

perjuangan (untuk anak pinak) belum selesai!

malayulama

Tanpa Nama berkata...

Awat ni, ramai dah tak ingat lagi secara emosi akan 13 Mei kecuali saki-baki pengikut mazhab Ketuanan Melayu yang menggunakan media Melayo/RTM/TV3/AWANI untuk membangkitkan rasa buruk sangka dengan bangsa bukan Melayu khasnya orang Tionghua. Pemimpin Ketuanan Melayu tahu UMNO bodoh nak bangunkan orang Melayu selama 52 tahun dan mahu salahkan orang Cina yang boleh maju dalam bidang perniagaan yang tak banyak bergantung pada subsidi kerajaan. Banyak agensi kerajaan yang dapat berbilion peruntukan tak tahu bagaimana nak bangunkan orang Melayu melainkan terus-menerus pakai'Cina nak makan orang Melayu'. Mestilah kalu you pandai berniaga tak kira Melayu, Cina, Iban, Dayak, Hindu, Yahudi,Sultan, Kafir,Siti Khadijahke, Berimanke mesti berjaya. Kalu u segan, asyik nak dapat can buta dan berlagak pandai berniaga you kena tinggallah. Tak logik langsung kelemahan orang Melayu dalam perniagaan dikaitkan dengan 13 Mei

Lang berkata...

politik sejarah...

politik yang diulang2 lakonannya... sengaja dihidupkan supaya rakyat hidup dalam kecurigaan, dendam dan berburuk sangka. Apa yang peliknya gagasan dibuat untuk menunjukkan semua bangsa dalam negara ada satu... bangsa malaysia yang akan menggembeling usaha dan tenaga mencapai kemakmuran (bahasa najituya "negara berpendapatan tinggi").

Malangnya pelaksanaannya dibayangi oleh sesuatu yang kontra... filem2 sejarah yang tersimpan diarkib dicari, dan dimainkan supaya rakyat kembali bimbang dan berperasangka antara satu sama lain.

mesia tak akan dapat dipisahkan dari sistem pecah dan perintah selagi pewaris british (pengamal corak pemerintahan) masih lagi menggenggam dan mencengkam minda rakyat.

Tanpa Nama berkata...

cukong yg berkuasa
cukong yg perintah
cukong the veto
bee end tarak apa2
bee end tarak kuasa
bee end tarak duit
bee end tarak teluuuurrrr
kah..kah...kahhhh..
cakap aje besar tapi tong dram kosong...

Tanpa Nama berkata...

GST sudah kucut tulur bila chukong beri amaran!

Tanpa Nama berkata...

tuan tt

GST = GT ke?


nota kecil:
GST = GENG SONGKOK TINGGI
GT = GENG TARBUS

Tanpa Nama berkata...

GST = GST

GST = GENG SAMUN TARBUS

kingkonglee berkata...

hai hicyam, gua manyak terkezut itu Kepala Bapak MCA Dr. Chua Soi Lek Kong Kek kasi warning sama cibai BN. hai kongkek CSL berapa manyak lu punya berani? Nanti lu kena hantam sama itu Geng Songkok Tinggi (GST). Cibai mca mesti ikut buntut UBN punya. GST kasi gimik saja, nanti lu orang cari GST untuk hantam mega projek & GST akan cari lu orang mahu jadi Ali Baba & Penyamun.Gua confirm punya, klau melayu, Cina & india lari dari UBN, kita akan hidup lebih aman macam adik-abang. Gua tau umno sudah bersedia berubah untuk jadi pembangkang PRU 13. Babi cibai mca bila lagi nak berubah? mic yyilek pooci..

Tanpa Nama berkata...

ini hari kecut telur orang yang perkasa
ini hari kecut telur katak segala katak
ini hari kecut telur segala mamak-mamak

itulah pukulan chua so leek
itu penangan mca

mca tak payah bagi 24 jam
chua tak payah bagi 48 jam

tak sampai 12 jam telor semua orang perkasa dan gertak sudah kecot
gertak sudah kena gertak chua
gertak sikit telor terus mengelabah
cuba pancut tapi tak boleh pancut

mca punya penangan. woooow!